Παρουσίαση του Bulldog London Dry Gin

17.05.2014
‘Το φημισμένο Bulldog London Dry Gin, που εισάγεται και διανέμεται από την εταιρία Β.Σ. Καρούλιας, παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά στην κατοικία του Βρετανού Πρέσβη στην Αθήνα’

Η εταιρία Β.Σ.Καρούλιας, παρουσίασε τo νέο ΒULLDOG London Dry Gin, σε ειδική εκδήλωση προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην κατοικία του Βρετανού πρέσβη στην Αθήνα.

Ο κ. Andrew Staunton, Βρετανός Αναπληρωτής Πρέσβης, κατά την ομιλία που απεύθυνε στους καλεσμένους επεσήμανε την ιδιαίτερη σχέση του ποτού αυτού με την ελληνική αγορά:

‘Οι Έλληνες καταναλωτές επιδεικνύουν μεγάλη προτίμηση για το τζιν και η εγχώρια αγορά θεωρείται μία από τις δέκα καλύτερες για όσους εξάγουν το συγκεκριμένο ποτό. Είναι πολύ ευχάριστο το ότι η ετικέτα του Bulldog εισάγεται για πρώτη φορά στη δυναμική αγορά της Ελλάδας.’

Στην συνέχεια, ο Senior Brand Ambassador & Mixologist του ΒULLDOG, Nuno Codea ανέλυσε προς τους παρευρισκόμενους τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και τη φιλοσοφία πίσω από το ΒULLDOG brand.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με ‘nosing & tasting’ του ΒULLDOG από τον Ανδρέα Ματθίδη, Wine & Spirits Education and Development Consultant της εταιρίας και Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων.

Στη δεξίωση που ακολούθησε, οι εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν τα μοναδικά ΒULLDOG cocktails - ‘Νorth of England’, ‘10’ o’clock’ και ‘Highland Sunset’ - με αποκορύφωμα το ‘BULLDOG perfect serve’ – ΒULLDOG με tonic και lime, τον ιδανικό τρόπο να σερβίρεται το Bulldog.

Eντυπωσιακές ήταν οι δημιουργίες του οίκου ‘ΚONSTANTINOS MELIS by LASKOS ’, με τις οποίες ήταν ντυμένα τα BULLDOG girls που υποδέχτηκαν τους καλεσμένους.

Το ΒULLDOG London Dry Gin με το iconic μπουκάλι του με το χαρακτηριστικό κολάρο στο λαιμό του και τον αντισυμβατικό του χαρακτήρα, είναι ένα πολυβραβευμένο premium gin που παρασκευάζεται με τον παραδοσιακό τρόπο σε ένα φημισμένο αγγλικό αποστακτήριο με ιστορία πάνω από 250 χρόνια στην παραγωγή της υψηλότερης ποιότητας gin.

Ο μοναδικός συνδυασμός των δώδεκα εξωτικών βοτάνων που περιέχει, με τα υψηλής ποιότητας συστατικά του και την τετραπλή απόσταξη, παράγει ένα μοναδικό premium gin με ισορροπημένη γεύση και ιδανικό ζωηρό ‘τελείωμα’, που θεωρείται από τους ειδικούς το πιο ‘βελούδινο’ gin στον κόσμο.

Μετά την μεγάλη του επιτυχία του στο εξωτερικό, όπου από το λανσάρισμα του το 2007 ‘κατακτά’ την μια χώρα μετά την άλλη, αποκτώντας πιστούς οπαδούς, ήρθε και στην Ελλάδα από την εταιρία Β.Σ.Καρούλιας για να πρωταγωνιστήσει και στην ελληνική αγορά του premium gin.