FYI

Το ROL «πρωταγωνιστεί» ξανά, 60 χρόνια μετά, στην παράσταση «Ο Μπακαλόγατος», στο θέατρο «Πειραιώς 131»

01.11.2022
Το ROL «πρωταγωνιστεί» ξανά, 60 χρόνια μετά, στην παράσταση «Ο Μπακαλόγατος», στο θέατρο «Πειραιώς 131»
Το ROL της εταιρείας ROLCO, τιμά τη θέση του στην ιστορία με το διαχρονικό του χαρακτήρα και «πρωταγωνιστεί» ξανά μετά από 60 χρόνια, στη θεατρική παράσταση της σπαρταριστής κωμωδίας «Ο Μπακαλόγατος», που αποτελεί μεταφορά της ομώνυμης ταινίας του Ντίνου Κατσουρίδη.

Η πολυαναμενόμενη παράσταση αναβιώνει μνήμες και στιγμές ενός από τα πιο κλασσκά και δημοφιλή ελληνικά κινηματογραφικά έργα, με τη σκηνή του θεάτρου «Πειραιώς 131» να μετατρέπεται στο γνώριμο μπακάλικο, όπου εργάζεται ο «Ζήκος». Το ROL, ένα διαχρονικό αλλά και εμβληματικό προϊόν που συνόδεψε την καθημερινότητα πολλών γενιών, δεσπόζει ακριβώς όπως και τότε 60 χρόνια πριν, τόσο στο ταμείο όσο και στα ράφια του μπακάλικου, πλαισιώνοντας εκπληκτικά τις θρυλικές ατάκες του «Ζήκου» και των υπολοίπων πρωταγωνιστών.

Αποδεικνύοντας την προσήλωση του brand, αλλά και της ROLCO στον πολιτισμό και τις τέχνες, το ROL υποστηρίζει την παράσταση που έχει ανέβει από την Πέμπτη 13.10.2022 σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη, στο θέατρο «Πειραιώς 131» και μας καλεί να γελάσουμε με την καρδιά μας ξανά μέσα στο πιο δημοφιλές μπακάλικο του ελληνικού κινηματογράφου!

Λίγα Λόγια για την ROLCO

Η ROLCO ΒΙΑΝΙΛ, αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη παραγωγική μονάδα απορρυπαντικών στην Ελλάδα με δραστηριότητα 65 ετών. Από το 1956, μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην κορυφή της προϊοντικής γκάμας των απορρυπαντικών και καθαριστικών, ως ο πιο έμπιστος βοηθός της Ελληνίδας νοικοκυράς. Στο ενεργητικό της καταγράφει σημαντικές καινοτομίες, όπως το πρώτο απορρυπαντικό σε σκόνη, υγρό πιάτων, αλλά και απορρυπαντικό με πλήρως βιοδιασπώμενα συστατικά, ενώ στο portfolio της διαθέτει 7 αναγνωρισμένα brands που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και ελκυστικές τιμές, όπως: My planet, Baby Planet, ESSEX, ROL, Roli, BIONOL, White Glow. Με μια ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής στο Ρέντη Αττικής και ένα ταχέως εξελισσόμενο τμήμα RnD, η ROLCO επενδύει διαρκώς στην καινοτομία με στόχο την βελτίωση των προϊόντων και την δημιουργία νέων, καλύπτοντας τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της ολοκληρωμένης σειράς απορρυπαντικών και καθαριστικών My Planet, αποτελεσματικά προϊόντα που δεν θα επιβαρύνουν ούτε τον πλανήτη, αλλά ούτε και την υγεία μας. Ταυτόχρονα, η εταιρεία με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προσφοράς και αλληλεγγύης και προσήλωση στον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον εκπονεί όλα αυτά τα χρόνια προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με πολλαπλές δράσεις, διαφορετικού σκοπού και περιεχομένου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.rolco.gr.

Λίγα Λόγια για την παράσταση «Ο Μπακαλόγατος»

Ο Ζήκος είναι ένας δαιμόνιος και εύθυμος επαρχιώτης από το Καρπενήσι που δουλεύει υπάλληλος στο μπακάλικο του Παντελή. Είναι ερωτευμένος με την όμορφη νεαρή Φιφίκα, η οποία προσποιείται ότι ανταποκρίνεται στα αισθήματά του, ενώ στην πραγματικότητα αγαπάει τον Κιτσάρα. Ο Παντελής αν και τα παραέχει τα χρονάκια του, θέλει για λογαριασμό του τη νεαρή φίλη της Φιφίκας, τη Λίτσα. Ο Ζήκος διαρκώς τον κοροϊδεύει για την επιλογή του, αλλά αυτός δεν το βάζει κάτω και μαζί με την κυρά Δέσποινα την προξενήτρα, κανονίζει τους αρραβώνες σε συνεννόηση με τον πατέρα της Λίτσας αλλά ερήμην της ίδιας και αποφασίζουν να το ανακοινώσουν την ημέρα των γενεθλίων της. Η Λίτσα μόλις το μαθαίνει ταράζεται, κλείνεται στο δωμάτιό της και προσπαθεί να κλεφτεί με τον αγαπημένο της, Αργύρη. Όμως το σχέδιό τους γίνεται αντιληπτό την τελευταία στιγμή από την κυρά Δέσποινα και καταλήγουν όλοι στο σπίτι της Λίτσας για να τους «τσακώσουν». Τότε, ο πατέρας της Λίτσας, ο κυρ Μανώλης, θα δεχτεί να την δώσει στον Αργύρη, ενώ και ο Κιτσάρας, μη χάνοντας την ευκαιρία της παρουσίας του πατέρα της Φιφίκας, ζητά και παίρνει το χέρι της με επιτυχία.

Πληροφορίες: Θέατρο «Πειραιώς 131» | Από Τετάρτη έως και Κυριακή και το Σάββατο διπλή παράσταση.

Συντελεστές: Γιάννης Ζουγανέλης, Γιώργος Αρμένης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ευτυχία Φαναριώτη, Κατερίνα Τσάβαλου, Ασπασία Κοκόση, Αιμίλιος Ράφτης, Σταμάτης Τζελέπης, Πέτρος Ξεκούκης
Διασκευή-Σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης, Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς, Κοστούμια: Μαρία Κοντοδήμα, Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Φρίγγας