FYI

realme 7i: Το smartphone που δεν θέλει… φόρτιση είναι εδώ

11.12.2020
realme 7i: Το smartphone που δεν θέλει… φόρτιση είναι εδώ
Αν αναζητάτε κι εσείς το επόμενο smartphone σας, αυτή η επιλογή θα σας ενθουσιάσει καθώς συνδυάζει την καλύτερη τιμή μαζί με απίστευτες επιδόσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Ο λόγος για το νέο smartphones της realme, realme 7i το οποίο με τιμή μόλις 169 ευρώ και με τεράστια μπαταρία, μονάχα απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει.

Βασιζόμενη στη μεγάλη επιτυχία της σειράς realme7, η realme παρουσιάζει το καινούριο της μοντέλο realme7i, με το ψευδώνυμο «Big Battery Gaming phone». Το εκπληκτικό αυτό smartphone διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 6000 mAh. Τα χαρακτηριστικά του είναι πολλά και εντυπωσιάζουν αφού η realme έχει ενσωματώσει στη συγκεκριμένη συσκευή μία σειρά από εφαρμογές που διευρύνουν την λειτουργικότητα και την «ανθεκτικότητα» του.

Το νέο μοντέλο realme 7i από την ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone παγκοσμίως, διαθέτει έναν ισχυρό επεξεργαστή G85 που φημίζεται για την απόδοσή του σε παιχνίδια ενώ είναι εξοπλισμένο και με την κάμερα υψηλής ανάλυσης Triple 48MP.

Η απόλυτη υπερδύναμη του realme 7i βρίσκεται στην μπαταρία του “Mega Battery” 6000mAh. Με μία μόνο φόρτιση, η συσκευή σας επιτρέπει να μιλήσετε στους φίλους σας για έως και 43 ώρες, να ακούσετε 1.200 τραγούδια ή να παρακολουθήσετε 18 ταινίες, όλα αυτά συνεχόμενα και χωρίς διακοπή! Ειδικά για τους παίκτες που αγαπούν τους μαραθώνιους gaming, η γρήγορη φόρτιση 18W Type-C του realme 7i, που φορτίζει έως και 29% σε μόλις μισή ώρα, αποτελεί μία δυνατότητα που σίγουρα θα λατρέψετε.

Και εάν όλες αυτές οι δυνατότητες δεν σας είναι αρκετές, υπάρχουν επιπλέον και άλλες: η μπαταρία με ισχύ 6000mAh έχει βελτιστοποιηθεί στο μέγιστo βαθμό, προσφέροντας μεγάλης διάρκειας απόδοση, που δεν επηρεάζει σε τίποτα την καθημερινή χρήση του τηλεφώνου σας. Χάρη στη λειτουργία “App Quick Freeze” η συσκευή «παγώνει» έξυπνα τις εφαρμογές όταν εκείνες δεν είναι σε χρήση, ενώ με την βελτιστοποίηση της λειτουργίας της οθόνης, ρυθμίζονται τα εφέ εμφάνισης, ώστε να διασφαλιστεί ότι η ισχύς της μπαταρίας δεν ξοδεύεται άδικα.

Μπαταρία

Το realme 7i διαθέτει μπαταρία 6000mAh, με την οποία μπορείτε να απολαμβάνετε ασταμάτητη χρήση, όποτε θέλετε. Σύμφωνα με το τεστ του realme Lab, το realme 7i θα μπορούσε να διαρκέσει για 45 ημέρες σε κατάσταση αναμονής, είναι ακόμη πολύ καλύτερο από κάποια ναυαρχίδα. Με ειδική αντίστροφη φόρτιση OTG, το realme 7i μπορεί επίσης να εξοικονομήσει ενέργεια της μπαταρίας. Το realme 7i εξοπλίζεται με γρήγορη φόρτιση 18W, χρειάζονται 30 λεπτά για να φορτίσει στο 29%.

Gaming

Το realme 7i είναι έτσι πραγματικά το «Big Gaming phone». Η συσκευή έρχεται με τους επεξεργαστές MediaTek Helio G85 Gaming Processor και Mali-G52 GPU που επιτρέπουν στους φανατικούς των παιχνιδιών να βιώνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια όπως ακριβώς θα έπρεπε: χωρίς καθυστέρηση χρόνου ή σφάλματα κατά την φόρτωση. Σε συνδυασμό με την εξαιρετικά υψηλή απόδοση ποιότητας ανάλυσης, το realme 7i είναι σε θέση να προσφέρει μία εντυπωσιακή εμπειρία προβολής μέσα από την οθόνη Mini-drop Fullscreen 6,5 ιντσών με την αναλογία της οθόνης προς το σώμα του κινητού να είναι 88,7%, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους gamers αλλά και τους σινεφίλ να βυθιστούν πλήρως μέσα σε έναν άλλο κόσμο.

Κάμερα

Ταυτόχρονα, το realme 7i δεν προσφέρει τα υψηλής ποιότητας γραφικά του μόνο για τον κόσμο των παιχνιδιών και των ταινιών, αλλά σας επιτρέπει να αποτυπώσετε με ακρίβεια όλη την ομορφιά που κρύβει ο κόσμος γύρω σας. Με την τριπλή Κάμερα 48MP AI που περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα υψηλής ανάλυσης 48MP, έναν φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας 119 μοιρών αλλά και έναν φακό μακροεντολής 4 εκατοστών, θα είστε σε θέση να απαθανατίσετε τη ζωή από όλες τις πιθανές γωνίες. Οι λάτρεις της φωτογραφίας θα εντυπωσιαστούν από την κάμερα υψηλής ποιότητας 48MP, με ανάλυση 6000 x 8000, που θα τους επιτρέψει να αποτυπώσουν και να κρατήσουν ζωντανή οποιαδήποτε ξεχωριστή και πολύτιμη στιγμή τους, σε εξαιρετικά υψηλή ευκρίνεια και με εκπληκτικά ζωντανές λεπτομέρειες.

Με το να συνδυάζει όλα τα παραπάνω, το realme 7i αναδεικνύεται έτσι σε πραγματικό υπερήρωα των smartphone τηλεφώνων.

Με τιμή μόλις 169 ευρώ, το πιο πολυαναμενόμενο μοντέλο της φετινής χρονιάς για gaming και με μπαταρία μακράς διαρκείας, θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσα στις επόμενες ημέρες και αποκλειστικά από την Cosmote.

Μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση για τις δυνατότητες, την εμφάνιση αλλά και όλα τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά που διαθέτει το realme 7i παρακάτω:

Memory / Υποδοχές 3 καρτών

Το realme 7i έχει μία δυνατότητα μνήμης, 4 + 64 GB. Το realme 7i είναι επίσης εξοπλισμένο με υποδοχές 3 καρτών για δύο κάρτες SIM και μία κάρτα SD (έως 256 GB).

Γρήγορο Ξεκλείδωμα Δακτυλικών Αποτυπωμάτων

Το realme 7i μπορεί εκτός από το να υποστηρίζει εξαιρετικά γρήγορο ξεκλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων, και την αναγνώριση προσώπου, η οποία μπορεί να ξεκλειδωθεί εύκολα με ένα μόνο κλικ ή μια ματιά, βολικό για ξεκλείδωμα και ασφαλές για το απόρρητό σας.

8MP Selfie Camera

Στο μπροστινό μέρος, η κάμερα selfie 8MP μπορεί να πάρει μοναδική selfie. Η κάμερα υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία ωραιοποίησης AI, τη λειτουργία HDR, τη λειτουργία πορτρέτου και μια λειτουργία Panoselfie που μπορεί να σας βοηθήσει να βγάλετε ευρυγώνιες selfies. Συνολικά, σας δίνει την καλύτερη εμπειρία στην κάμερα.

48MP AI Τριπλή Κάμερα

Η κύρια κάμερα του realme 7i διαθέτει αισθητήρα 48MP, μεγάλο διάφραγμα f / 1.8 και φακό 6P. Χρησιμοποιεί τον έξυπνο μηχανισμό εκκίνησης pixels 4-σε-1 της Quad Bayer που συνδυάζει τέσσερα παρακείμενα pixels σε ένα μεγάλο pixel, βελτιώνοντας την ανάλυση και την ποιότητα των εικόνων που λαμβάνονται ακόμη και σε ρυθμίσεις χαμηλού φωτισμού και πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή σειρά πλούσιων λεπτομερειών.

Nightscape λειτουργία

Η λειτουργία Nightscape θα κάνει το realme 7i να γίνει το καλύτερο night shooter κινητό σε αυτή την κατηγορία. Ο αλγόριθμος της λειτουργίας νυχτερινού τοπίου θα τραβήξει πολλές φωτογραφίες σε διαφορετική έκθεση και στη συνέχεια θα τις συνδυάσει σε μία μόνο λήψη επιλέγοντας τα καλύτερα μέρη της κάθε φωτογραφίας. Ως αποτέλεσμα της λειτουργίας νυχτερινού τοπίου, η νυχτερινή λήψη θα ήταν πολύ πιο φωτεινή και πιο καθαρή.

Είναι η καλύτερη επιλογή;

Έχοντας ως δεδομένο ότι το realme 7i συνδυάζει την προσιτή τιμή με τα χαρακτηριστικά εκείνα που ενδεχομένως σε άλλες συσκευές να πρέπει να δώσετε πολλά περισσότερα χρήματα για να τα έχετε, μιλάμε για την καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Επιπλέον η μπαταρία του αποτελεί αναμφίβολα ένα μεγάλο κίνητρο για να προχωρήσετε στην εν λόγω αγορά.