FYI

Το «Μαζί για το Παιδί» βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών για το έργο του

09.01.2017
Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» βραβεύτηκε για έργο της στην Πανηγυρική Συνεδρία της Ακαδημίας Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016,στο Μέγαρό της. Συγκεκριμένα το «Μαζί για το Παιδί» βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών, κ. Θανάση Βαλτινό με Αργυρό Μετάλλιο για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες ανά σωματείο, καθώς και συντονισμένες υπηρεσίες ως Ένωση, που εξασφαλίζουν ένα καλύτερο παρόν και μέλλον στα παιδιά με ειδικές ανάγκες, στα παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες και στα άπορα παιδιά και οικογένειες που χρειάζονται ψυχολογική, οικονομική και ηθική υποστήριξη

Ο Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», κ. Χρήστος Μπαρτσόκας, Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής δήλωσε:

«Θεωρούμε ιδιαίτερα μεγάλη τιμή την βράβευσή μας από την Ακαδημία Αθηνών.

Το βραβείο αυτό, αποτελεί ύψιστη τιμή και έρχεται ως επιστέγασμα του έργου που προσφέρει με σεμνότητα και σεβασμό τα τελευταία 20 χρόνια η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Από το 1996 έως σήμερα, πιστοί στη φιλοσοφία μας η οποία συνοψίζεται στη φράση «η ισχύς εν τη ενώσει», έχουμε φτάσει να βοηθάμε περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως, εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση αλλά και να συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 200 φορείς πανελλαδικά.

Αναλογιζόμενοι την τιμή που μας γίνεται σήμερα, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ακούραστα τις υπηρεσίες μας, στα παιδιά και τους νέους που δοκιμάζονται και σας ευχαριστούμε από καρδιάς».