FYI

Το Nail Job Athens είναι το νέο hot beauty spot στο κέντρο

15.11.2015
Το Nail Job Athens είναι το νέο hot beauty spot στο κέντρο. Στον πιο hip δρόμο του Παγκρατίου (Αρχελάου 32) χαράσσει τον δικό του μονοπάτι στο δρόμο της ομορφιάς. Με μότο του το #beyourownkindofbeautiful προσφέρει υπηρεσίες μανικιούρ- πεντικιούρ, δίνοντας την ευκαιρία σε άντρες και γυναίκες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης των άκρων τους.

Τι κάνει το Nail Job Athens να ξεχωρίζει; Αρχικά o industrial, χωρίς φύλο χώρος του, σε καλωσορίζει σε έναν άλλο πλανήτη. Σε αυτόν που το ροζ, τα τεχνητά και τα ακρυλικά νύχια δεν έχουν θέση. Η jazz μουσική σε συνδυασμό με τα vintage έπιπλα και την μυρωδιά του ζεστού τσαγιού, σε ταξιδεύει μάλλον σε κάποια άλλη δεκαετία τότε που η περιποίηση των άκρων δεν θα έμοιαζε με αγγαρεία, αλλά με χαλαρωτική εμπειρία. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι υψηλής ποιότητας και τελικά το συναίσθημα που μεταφέρει είναι θετική ενέργεια, χαλαρότητα και ελευθερία.

Είναι γεγονός πως για όλη την ομάδα του Nail Job αυτό που προέχει είναι η αισθητική και η υγεία των άκρων σας. Γι αυτόν τον λόγο, η Ελληνο- Καναδέζα ιδιοκτήτρια του εν λόγω nail salon, Κίρκη Φωτοπούλου, προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα, υγιή φιλοσοφία γύρω από τα περιποιημένα άκρα. Μια φιλοσοφία που αφήνει πίσω της τα τεχνητά νύχια όπως τα ξέρουμε σήμερα - επιβλαβή για τη στιβάδα του νυχιού.

Φέρνοντας αποκλειστικά από την Νέα Υόρκη -εκτός των άλλων- τα διάσημα βερνίκια Deborah Lippmann, σας δίνει την επιλογή να βάψετε τα νύχια σας χωρίς να επωμίζεστε τις βλαβερές χημικές ουσίες, μιας και κάθε βερνίκι Deborah Lippmann στερείται τις 7 πιο βλαβερές ουσίες που υπάρχουν στα βερνίκια. 1) Dibutyl Phthalatate (aka Dbt) 2) Toluene 3) Formaldehyde 4) Formaldehyde Resina 5) Camphor 6) Parabens 7)Xylene.

Οι κρέμες και τα scrubs που επιλέγουν να χρησιμοποιούν είναι Bomb Cosmetics, βρετανικά, χειροποίητα προϊόντα που περιέχουν αιθέρια έλαια και είναι φτιαγμένα με συστατικά από την φύση. Τα προϊόντα Deborah Lippmann και Bomb Cosmetics δεν κάνουν πειράματα στα ζώα. Κάτι που κάνει εξαιρετικά χαρούμενη την ομάδα του Nail Job.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ενδώσατε σε μια οικονομική πολυτέλεια;

Τηλέφωνο καταστήματος: 211 407 3346

Website: www.nailjob.gr

Facebook Page: www.facebook.com/Nail-Job

Hashtags: #nailjobathens #beyourownkindofbeautiful