FYI

Magic Christmas at The Margi για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

20.11.2015
Ένας μήνας αφιερωμένος στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ξεκινάει το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 13:00- 17:00 στο ξενοδοχείο The Margi της Βουλιαγμένης.

Χρυσά Αστέρια Ευχής θα κοσμήσουν το ξενοδοχείο και όλοι οι ένοικοι αλλά και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τη Δύναμη-Μιας-Ευχής και να γεμίσουν το δέντρο με Αστέρια! Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 με την παρουσία της Φαίης Σκορδά θα γίνει η φωταγώγηση του δέντρου, με τη συμμετοχή επωνύμων και των οικογενειών τους. Νεράιδες, μάγοι, μουσική, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα… υπόσχονται ένα απόγευμα που θα καλωσορίσει τους καλεσμένους στο κλίμα των εορτών με τον πιο μαγικό τρόπο! Επιπλέον, κατά τη διάρκεια αυτής της μαγικής εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το “ Brunch & Bubbly», τη νέα γευστική πρόταση του ξενοδοχείου The Margi για την περίοδο των εορτών.

Ο σκοπός του Magic Christmas at The Margi είναι μέσα από το στόλισμα του Δέντρου με τα Αστέρια, να υιοθετηθούν όσο γίνεται περισσότερες Ευχές! Μάλιστα κάθε Αστέρι θα αντιστοιχεί σε μία ευκαιρία να περάσει κάποιος 2 νύχτες στο The Margi.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Αναστασία Μανιά, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Σ’ αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ως χώρα, είναι πολύ ενθαρρυντικό-μα πάνω απ’ όλα συγκινητικό- να νιώθουμε πως δεν είμαστε μόνοι μας στον σκοπό του Make-A-Wish, ενός σκοπού ιερού για εμάς, που βάζει στο επίκεντρο την ψυχική υγεία του άρρωστου παιδιού, εφοδιάζοντάς το με δύναμη και κουράγιο προκειμένου να συνεχίσει τον αγώνα του για ζωή. Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο MARGI και την οικογένεια για τον τρόπο με τον οποίο αγκάλιασαν το σκοπό μας!”.