FYI

Συνεργασία Taxibeat&The Apivita Experience Store για την Ημέρα της Γυναίκας

05.03.2015
Woman’s Day Special, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Η Ημέρα της Γυναίκας έρχεται σε λίγο και με αυτή την αφορμή το Taxibeat συνεργάζεται με το The APIVITA Experience Store για να προσφέρει προϊόντα περιποίησης και θεραπείες spa, με το πάτημα ενός κουμπιού. Την Παρασκευή 6 Μαρτίου, το Taxibeat φέρνει στην πόρτα σας ένα limited edition πακέτο προϊόντων APIVITA, σε ειδική τιμή και με δωρεάν μεταφορά την ίδια μέρα.

Από τις 11 π.μ. και για λίγες ώρες, οι επιβάτες θα μπορούν να ζητήσουν μέσα από την εφαρμογή του Taxibeat ένα ή περισσότερα Woman’s Day Special πακέτα ευεξίας, ενώ με κάθε παραγγελία θα συμμετέχουν σε κλήρωση για δωρεάν επισκέψεις περιποίησης για δύο άτομα, στο The APIVITA Experience Store στο Κολωνάκι. Μαζί, το Taxibeat προσφέρει δωρεάν διαδρομές στις νικήτριες, για να κάνει την εμπειρία τους ακόμη πιο απολαυστική.

Το Woman’s Day Special πακέτο έρχεται και έχει άρωμα γιασεμί. Η πολυτελής συσκευασία του The ΑPIVITA Experience Store φιλοξενεί ένα αφρόλουτρο και ένα ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος για ευεξία από τη σειρά Body Euphoria της APIVITA, με γιασεμί και λευκό τσάι, με έως και 91% φυσικά συστατικά.

Ακόμη, ένα φυσικό σαπούνι γιασεμί καθώς και δείγματα από νέα και best sellers προϊόντα.

Το πακέτο έρχεται σε προνομιακή τιμή (20€) και με δωρεάν μεταφορά την ίδια μέρα με Taxibeat Boxi, ενώ δίνει και το εισιτήριο για την κλήρωση των δώρων του The APIVITA Experience Store.

Οι Taxibeat Boxi οδηγοί θα εξυπηρετήσουν τις παραγγελίες με σειρά προτεραιότητας.

Τα δώρα του The APIVITA Experience Store

Με κάθε παραγγελία, οι επιβάτες παίρνουν αυτομάτως μέρος στην κλήρωση για επιπλέον απόλαυση και περιποίηση. Τρεις τυχερές θα κερδίσουν από ένα πακέτο θεραπειών προσώπου Mediterranean Skin Food Menu στο Beehive Spa του The APIVITA Experience Store, για δύο άτομα, ώστε να το μοιραστούν με μια φίλη τους, τη μητέρα ή την κόρη τους. Το Mediterranean Skin Food Menu είναι ένα μοναδικό μενού θεραπειών ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, βασισμένο στα θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά της Μεσογειακής διατροφής και χαρίζει αναζωογόνηση, φρεσκάδα και λάμψη.

Το Taxibeat κάνει επιπλέον δώρο στις τυχερές τη μεταφορά τους από και προς το The APIVITA Experience Store με 2 διαδρομές Taxibeat (έως 10 ευρώ η καθεμία) για να απολαύσουν, εκτός από την θεραπεία, και τη διαδρομή τους.

Αναλυτικά οι Όροι και Προϋποθέσεις βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.taxibeat.gr/terms

Για υποστήριξη, οι επιβάτες μπορούν να απευθύνονται στο email [email protected]

Σχετικά με την ΑPIVITA και το The APIVITA Experience Store

Η APIVITA, η πρώτη ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών, ιδρύθηκε το 1979 από τους φαρμακοποιούς Νίκο και Νίκη Κουτσιανά. Το όνομά της, που αντανακλά και το σύνολο της φιλοσοφίας της, προέρχεται από τις λέξεις Apis (μέλισσα) και Vita (ζωή), και σημαίνει «η ζωή της μέλισσας». Με έμπνευση από τη ζωή της μέλισσας, την ελληνική φύση και την ολιστική φιλοσοφία του Ιπποκράτη για την υγεία και την ομορφιά, η APIVITA έχει αναπτύξει και εδραιώσει στην ελληνική αγορά πάνω από 300 φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα, βασισμένα σε αγνά μελισσοκομικά προϊόντα, τιτλοδοτημένα φυτικά εκχυλίσματα και βιολογικά αιθέρια έλαια. Τα προϊόντα της APIVITA διατίθενται σε φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα, στο The APIVITA Experience Store καθώς και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και σε 15 χώρες

To Τhe APIVITA Experience Store είναι ένα πρωτοποριακό κατάστημα, στεγασμένο σε ένα επιβλητικό νεοκλασικό κτήριο στο κέντρο της Αθήνας. Στους 5 ορόφους του, με έμπνευση από την κοινωνία της μέλισσας και την ελληνική φύση, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα προϊόντα περιποίησης της APIVITA, ενώ η ολιστική προσέγγιση της ομορφιάς και της ευεξίας διαφαίνονται μέσα από τα μελισσοκομικά προϊόντα (μέλι, γύρη, βασιλικός πολτός, πρόπολη), τους βιολογικούς χυμούς & τα smoothies του Juice Bar Juicy Bee, τα customized καλλυντικά του Natural Pharmacy, τις υπηρεσίες του κομμωτηρίου Nature’s Hair Studio και του Beehive Spa, και από τις εκδηλώσεις και τα σεμινάρια που φιλοξενούνται στην αίθουσα Ιπποκράτης.

Τhe APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6 & Κανάρη, Κολωνάκι τηλ. 210 3640560

www.apivita.com

Σχετικά με το Taxibeat

Το Taxibeat δημιουργεί μία νέα εμπειρία μετακίνησης στην πόλη, συνδέοντας τους επιβάτες με διαθέσιμους επαγγελματίες οδηγούς ταξί που βρίσκονται κοντά τους. Μέσω της υπηρεσίας, ο επιβάτης εντοπίζει, επιλέγει και καλεί άμεσα τον προσωπικό του οδηγό, χωρίς επιπλέον χρέωση. Με το Taxibeat, επιπλέον, μετακινούνται όχι μόνο επιβάτες, αλλά και αντικείμενα. Το Taxibeat Boxi είναι η door-to-door υπηρεσία του Taxibeat, για άμεση αποστολή αντικειμένων εντός πόλης, είτε με ταξί είτε με δίκυκλο.

Το Taxibeat ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Αθήνα το 2011. Μέσα από την εφαρμογή, ένα ευρύ δίκτυο οδηγών είναι ένα άγγιγμα μακριά, on-demand, 24 ώρες τη μέρα, 365 μέρες το χρόνο. Η δωρεάν εφαρμογή του Taxibeat είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play.

www.taxibeat.gr