FYI

Η CALZEDONIA παρουσιάζει τη νέα σειρά SHAPING, με την τεχνολογία Emana

05.03.2015
Για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015, η Calzedonia παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων Shaping που χαρακτηρίζονται από τη τεχνολογία Emana®, ένα πολυαμίδιο /έξυπνο νήμα που βελτιώνει την όψη του δέρματος κατά 88%!

Αυτή η εξαιρετικά καινοτόμος τεχνολογία ενσωματώνει βιοδραστικά στοιχεία στο νήμα, απορροφά τη θερμότητας του σώματος και εκπέμπει άνω υπέρυθρες ακτίνες (Far Infrared – FIR), εντελώς ακίνδυνες και ανεπαίσθητες. Οι FIR διεισδύουν με αυτόν τον τρόπο στο δέρμα και πετυχαίνoυν τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος κατά 88%, στα ίδια επίπεδα που το πετυχαίνουν οι διάσημες καλλυντικές κρέμες της αγοράς. Αυστηρές κλινικές δοκιμές που έγιναν από διεθνή καλλυντικά εργαστήρια πιστοποίησαν την αποτελεσματικότητα των προνομίων που φέρνει η Emana®, δίνοντας έμφαση στην σημαντική βελτίωση της ελαστικότητας και απαλότητας του δέρματος.

Η Calzedonia επέλεξε να υιοθετήσει τη τεχνολογία Emana® για τα περίφημα push-up κολάν της, διαθέσιμα σε μαύρο χρώμα και τζιν. Η γκάμα των προϊόντων Emana® για την Calzedonia περιλαμβάνει επίσης 2 βερμούδες-κολάν (με διαφορετικά μήκη) προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη επιλογή σε είδη Shaping, καλύπτoντας τις ανάγκες κάθε γυναίκας που επιδιώκει να ενισχύσει την καλή εικόνα του δέρματός της.

Φορώντας για ένα μήνα τα άνετα κομμάτια της σειράς Emana® για την Calzedonia, η διαφορά είναι ορατή. Έξι ώρες την ημέρα για τέσσερις εβδομάδες είναι ένα αρκετό διάστημα για να δείτε και να αισθανθείτε τα οφέλη από την αποτελεσματική, πρωτοποριακή τεχνολογία Emana® : Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φοράτε το αγαπημένο σας Calzedonia Shaping προϊόν.

Τα οφέλη της τεχνολογίας Emana®

-Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος με φυσικό τρόπο

-Αυξάνει τον μεταβολισμό των κυττάρων, την έκκριση κολλαγόνου και την ελαστικότητα του δέρματος

-Μειώνει την κυτταρίτιδα

-Κάνει το δέρμα πιο υγιές, νεανικό, ενυδατωμένο και ελαστικό

-Αυξάνει την αντοχή στην ορθοστασία

-Εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή και αισθητή ανόρθωση χωρίς να σφίγγει

-Κατανέμει ομοιόμορφα το γαλακτικό οξύ που προκαλείται από την προσπάθεια με αποτέλεσμα να αντέχετε περισσότερο στην κούραση

-Κρατάει τα πόδια σε σταθερή θερμοκρασία