FYI

TOMS One Day Without Shoes 2014

07.05.2014
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η παγκόσμια ενέργεια της TOMS, One Day Without Shoes, στον κήπο του Six D.O.G.S.

Την Τρίτη 29 Απριλίου φίλοι και υποστηρικτές της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της TOMS One Day Without Shoes, έβγαλαν τα παπούτσια τους για καλό σκοπό και διασκέδασαν κάτω από τους ήχους του acoustic live των Egg Hell, πίνοντας ανοιξιάτικα cocktails.

Μοιράστηκαν το μήνυμα της ημέρας και προέτρεψαν τον κόσμο που βρισκόταν στο Six D.O.G.S να συμμετάσχει στην παγκόσμια αυτή δράση, βγάζοντας κι αυτός τα παπούτσια του.

Την δυναμική της βραδιάς αλλά και την υποστήριξη που έδειξαν ενεργά σημαντικές προσωπικότητες στην ενέργεια One Day Without Shoes συμπύκνωσε σε ένα δημιουργικό βίντεο ο σκηνοθέτης Θοδωρής Προδρομίδης με τη μουσική κάλυψη των Egg Hell.

Τη μεγάλη ενέργεια της TOMS στήριξαν και αυτή τη χρονιά η Βίκυ Καγιά μαζί με την ομάδα και τους μαθητές του fashionWorkshop, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Νίκος Κούλης, ο Μιχάλης Πάντος, η Κατερίνα Ψωμά, ο Μάνος Βυνιχάκης, ο Κώστας Βογιατζής (yatzer.com), ο Αποστόλης Τότσικας, ο Άλεξ Καβδας, ο Leon, η Μαίρη Συνατσάκη, η Φωτεινή Κορρέ και ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης από το MadTV, ο Άγγελος Μπράτης, o Σωτήρης Γεωργίου, η Στεφανία Γουλιώτη, ο Φώτης Βαλάτος, το Χοροθέατρο ΟΚΤΑΝΑ, η Μόνικα, η Κρατική Σχολή Χορού, ο Νικόλας Αγγέλης, ο Σταύρος Σβίγκος, η Ηλιάνα Φωκιανάκη (State of Concept), o Πάνος Παπαδόπουλος, η Φιόρη Ζαφειροπούλου (Grace Atelier De Luxe), οι Wersaweiss works, η Μαρία Πολύζου, η Σίσσυ Τουμάση, ο Στάθης Μητρόπουλος (This is Amateur), η Αντιγόνη Κουλουκάκου, ο Χρήστος Κοντός (Κennedy magazine), οι Eggs&Bacon, o Gautier και οι Color Skaters, που έβγαλαν τα παπούτσια τους για μια βόλτα στο αγαπημένο τους μέρος στην πόλη, με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν το κοινό στη δράση της TOMS και ειδικότερα στο μήνυμα της ημέρας.

Φέτος για πρώτη φορά, με αφορμή το One Day Without Shoes, δημιουργήθηκε για μια εβδομάδα μόνο, το Pop Up Store by TOMS στο Project Space του Six D.O.G.S.

Στο χώρο εκτός από τη συλλογή TOMS Shoes, ήταν διαθέσιμη και η συλλογή της ΤΟΜS Eyewear για την Άνοιξη του 2014. Πρόκειται για το νεότερο One for One προϊόν της TOMS, με το οποίο βοηθά άτομα με προβλήματα όρασης. Επίσης, το Pop Up Store by TOMS φιλοξένησε 2 έργα του Κώστα Βογιατζή (yatzer.com), τα οποία δημιούργησε επαναχρησιμοποιώντας υλικά από παπούτσια της TOMS.

Το One Day Without Shoes:

Το One Day Without Shoes θεσπίστηκε από την ΤΟΜS το 2007. Στόχος αυτής της παγκόσμιας ενέργειας της TOMS είναι η ενημέρωση του κόσμου για το αντίκτυπο που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι παπούτσια στη ζωή ενός παιδιού. Με ένα ζευγάρι παπούτσια κάθε παιδί μπορεί να προστατευτεί από τραυματισμούς και μολύνσεις μεταδιδόμενες από το έδαφος. Επίσης μπορεί να πάει στο σχολείο, σε χώρες που χωρίς παπούτσια δεν θα του το επέτρεπαν. Είναι συγκινητικό αν σκεφτεί κανείς πως το One Day Without Shoes ξεκίνησε πριν από επτά χρόνια σε μία πανεπιστημιακή εστία και τώρα γιορτάζεται από χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Για κάθε ζευγάρι που αγοράζετε, η TOMS χαρίζει ένα ζευγάρι καινούρια παπούτσια σε ένα παιδί που τα έχει ανάγκη. One for One.

Δείτε το video

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την TOMS, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.toms-shoes.gr και για να ενημερώνεστε για τις δράσεις του One Day Without Shoes το www.toms.com/OneDayWithoutShoes

Παρακολουθήστε την TOMS στα social media:

Instagram: www.instagram.com/tomsgreece

Youtube: https://www.youtube.com/user/tomsshoes

Facebook: www.facebook.com/tomsgreece