FYI

Η ανοιξιάτικη συλλογή της Tezenis για το 2014

29.01.2014
Mία δροσερή και νεανική συλλογή που εμπνέεται από τα χρώματα του Βollywood και τον ψηφιακό κόσμο των Pixels και προτείνει ρούχα που φοριούνται με πολλούς τρόπους.

Εσώρουχα, nightwear αλλά και μοδάτα knitwear outfits ανανεώνουν την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα δίνοντας ελευθερία στιλιστικής επιλογής.

Lingerie



H δαντέλα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα συλλογή Tezenis.

Κυριαρχούν τα floral αλλά και οι έντονοι χρωματικοί συνδυασμοί όπως φούξια, κίτρινο, τυρκουάζ. Όλα αυτές οι αποχρώσεις με έμπνευση το Bollywood- έχουν εμπλουτιστεί με λάμψεις και lurex υλικά ώστε να δώσουν νέο ύφος στα δαντελένια lingerie set. Πρόκειται για μία συλλογή εσωρούχων που χαρακτηρίζεται από τα carioca bras με τα σατέν ενθέματα, την ελαστική δαντέλα που έχει τη δική της μοναδική γοητεία κι εκφράζει το τέλειο Tezenis style.
Κλασικά prints και κομψά σχέδια αποτελούν τη σειρά Soft Print με τις bon ton ρίγες σε ροζ και απαλό μπλε. Τα floral prints σε 3 αποχρώσεις αποπνέουν ένα ρετρό ύφος που ενισχύεται χάρη στη δαντέλα.
Μία πληθώρα τάσεων παρουσιάζεται μέσα από την νέα ανοιξιάτικη σειρά εσωρούχων Tezenis: καρό, πουά, indian ή japan style florals, μιλιτέρ, άνιμαλ σε διάφορα χρωματικά κοκτέιλ...

Knitwear


Η knitwear συλλογή δημιουργήθηκε από υφάσματα που διακρίνονται για την καινοτομία τους. Κυριαρχούν τα ασύμμετρα κοψίματα, τα υφάσματα με κόμπους, οι άγριες ραφές, μακριά μήκη αλλά και cropped tops στον αφαλό...
Ρούχα που μπορούν να φορεθούν με διαφορετικά styling και να συνδυαστούν ιδανικά με maxi μπλούζες και leggings ή ψηλόμεσα σορτς. Μεγάλα πουά, ombré αποχρώσεις, μεγάλοι όγκοι είναι μερικά μόνο στοιχεία που χαρακτηρίζουν την συλλογή Spring Summer 2014.
Outfits με πολύ χρώμα, διαφάνειες κι ανοίγματα στο ντιζάιν τους, εξασφαλίζουν το πιο sexy street look. Η πλάτη αποκαλύπτεται με βαθιά ανοίγματα, τα δαντελέντια top ενισχύουν το απίλ της εκκολαπτόμενης femme fatale ενώ τα εσώρουχα που διακρίνονται κάτω από τα διαφανή ρούχα δίνουν έμφαση στο "all nude" effect.

Easywear

Ελαφριά υφάσματα, με ρομαντικά κεντήματα ή εξώραφα, τα κομμάτια της Easywear συλλογής διακρίνονται για την άνεση αλλά και την μοδάτη προσωπικότητά τους. Με ζητούμενο ένα street look και easy fit συνδυασμούς που γίνονται πραγματικότητα χάρη π.χ στα leggings που βγαίνουν σε πολλά χρώματα. Επίσης, τα 5τσεπα ντένιμ leggings με floral ή pastel prints ενδείκνυνται για total look που δεν περνάει απαρατήρητο. Η δαντέλα κλέβει την παράσταση με τη σειρά της όταν φιγουράρει, στην μέση ή στις μίνι φούστες. Μοναδικά και τα πολύχρωμα ή μονόχρωμα band-tops που φοριούνται άνετα κάτω από δαντελένια top ή ένα τζιν πουκάμισο.