FYI

Τα ανοιξιάτικα legwear της Calzedonia θα σε ενθουσιάσουν

23.01.2014
Τα αξεσουάρ κερδίζουν έδαφος κάθε χρόνο ως οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στα outfits: σήμερα είναι τα legwears που έχουν αυτό το αποτέλεσμα στο styling.

H Calzedonia παρουσιάζει μία μεγάλη συλλογή με πολλές τάσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη για διαφορετικά looks.

H τάση Summer Dream εμπνέεται από τροπικά τοπία και παίζει με το φως και τα χρώματα παραπέμποντας σε beach style κι ένα καλοκαίρι που έρχεται προσεχώς.



Η τάση Fluo pastel παρουσιάζει τις all time classic ρίγες και τα διαχρονικά πουά. Οι ombré αποχρώσεις προσδίδουν κι άλλο στυλ στους απαλούς τόνους ενώ τα printed νήματα και τα εντυπωσιακά εφέ-σχέδια που θυμίζουν εξωτικά ηλιοβασιλέματα.

Η τάση Sporty ερμηνεύεται αυτή τη σεζόν με πετροπλυμένα και glitterati details για sporty-glam εμφανίσεις ενώ τα floral prints φέρνουν στα πόδια κάθε fashionista bτο καλιφορνέζιμο όνειρο.

Η Pastel Playlist παίζει με ουδέτερους τόνους. Φυσικές και σκονισμένες αποχρώσεις μαζί με κίτρινο, ροζ κι ανοιχτό πράσινο χαρίζουν ένα ρομαντικό ύφος. Οι λεπτομέρειες κλέβουν την παράσταση με τα σοφιστικέ καλσόν και τα περλέ και μακραμέ στοιχεία ή τα σατέν τριαντάφυλλα για ένα chic και μοδάτο touch.

Η Denim και Tattoo τάση αναμένεται να εκφράσει ως must-have για την Άνοιξη τα πιο stylish κορίτσια που θέλουν να έχουν τα πιο μοδάτα καλσόν.

Η Denim collection προτιμά το κοντό μήκος, το ξεβαμμένο στυλ και τις ombré αποχρώσεις ενώ τα prints και τα χρώματά της είναι έντονα. Tα ντένιμ αυτά κομμάτια έχουν περάσει από special μεταχειρήσεις όπως πετροπλύσιμο ενώ τα εφέ του λευκαντικού τους χαρίζουν ένα μοναδικό ύφος. Τα prints διανθίζουν τα τζιν leggings με πουά, λουλούδια και έθνικ σχέδια με vintage τόνους για ένα ανανεωμένο look.

Tέλος, το Tattoo trend: τραβάει τα βλέμματα με τα σχεδιά του και μοιάζει σαν ένα δεύτερο δέρμα, ιδανικό για super–trendy πόδια. Τα Tattoo καλσόν πάνε πολύ με μπότες, sneakers και μποτάκια για το τέλειο street urban look, ενώ με ντεκολτέ και ψηλοτάκουνα για πιο glam περιστάσεις.

Επίσης, σύμβολα όπως οι καρδιές, οι πεταλούδες, τα bling στοιχεία και τα ρομαντικά σχέδια είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που εμπλουτίζουν μία συλλογή που δεν περνάει απαρατήρητη.