FYI

Η νέα γενιά απορρυπαντικών Neomat

18.04.2012
Η νέα γενιά απορρυπαντικών Neomat υπόσχεται να κάνει τη σχέση μας με το πλυντήριο ακόμη πιο εύκολη

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Η νέα γενιά απορρυπαντικών Neomat υπόσχεται να κάνει τη σχέση μας με το πλυντήριο ακόμη πιο εύκολη, απαλλάσσοντας μας από την ανάγκη να βγάζουμε τα ρούχα από το πλυντήριο αμέσως μετά από κάθε πλύση!

Το Neomat ενσωματώνοντας στη νέα του σύνθεση 12h Stay Fresh την πιο εξελιγμένη τεχνολογία απορρυπαντικών της Henkel, προσφέρει αστραφτερή καθαριότητα και συγχρόνως επιτρέπει στα ρούχα να διατηρούν τη φρεσκάδα τους μέσα στον κάδο του πλυντηρίου έως και 12 ώρες μετά την πλύση, πάντα στις γνωστές προσιτές τιμές του.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως τα ρούχα που παραμένουν αρκετή ώρα μετά την πλύση στον κάδο χάνουν σταδιακά τη φρεσκάδα τους, ενώ σε ακραίες περιπτώσεις αναπτύσσεται έως και κακοσμία.

Η νέα σύνθεση Neomat 12h Stay Fresh ανατρέπει αυτή την πραγματικότητα και μας βοηθάει να εξοικονομήσουμε χρόνο για τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας, χωρίς άγχος για την καθαριότητα και τη φρεσκάδα των ρούχων.

Η νέα σύνθεση Neomat 12h Stay Fresh έχει εφαρμοστεί σε όλα τα απορρυπαντικά Neomat σκόνης και υγρού, τα οποία είναι διαθέσιμα στα 3 υπέροχα αρώματα: Άρωμα Φρεσκάδας Neomat, Άγριο Τριαντάφυλλο και Άνθη Εσπεριδοειδών.

Παράλληλα, η Henkel, συνεπής στη δέσμευσή της για εταιρική υπευθυνότητα, εφαρμόζει στις νέες συσκευασίες υγρών και κουτιών σκόνης Neomat 12h Stay Fresh τη γραφή Braille, διευκολύνοντας σε ένα βαθμό την καθημερινότητα των ατόμων με προβλήματα όρασης.