FYI

Η Αμπρόζιο ποζάρει στην έρημο για την Monsoon

10.04.2012
Μία πανέμορφη και διάσημη πρωταγωνίστρια για μια ακόμα εντυπωσιακή καμπάνια από τα μοναδικά Monsoon!

Η Βραζιλιάνα supermodel Alessandra Ambrosio, φωτογραφίζεται από τον Andreas Sjodin κάτω από το εκτυφλωτικό φως της ερήμου. Με φόντο τους αμμόλοφους, η Alessandra ποζάρει για την πιο στιλάτη περιπέτεια της σεζόν με ονειρεμένα καλοκαιρινά outfits από τη νέα συναρπαστική συλλογή των Monsoon.

Η Alessandra Ambrosio είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας Monsoon για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012. H βραζιλιάνα καλλονή, πασίγνωστη σαν «άγγελος» της Victoria Secret για 10 χρόνια, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικές καμπάνιες όπως Christian Dior, Ralph Lauren και Giorgio Armani και σε editorial μόδας στα περιοδικά Vogue, Harper’s Bazaar και Elle.

Ξεκινώντας το ταξίδι προς τη μακρινή έρημο, με φόντο τους αμμόλοφους και τα λιγοστά φυτά κάτω από τον εκτυφλωτικό ήλιο, η στυλίστρια της Vogue Miranda Almond και ο διάσημος φωτογράφος Andreas Sjodin συλλαμβάνουν το κομψό και χαλαρό ύφος της συλλογής Monsoon. Animal prints και ανάγλυφες υφές στα υφάσματα δημιουργούν ένα διακριτικά κομψό και σοφιστικέ look που ταιριάζει απόλυτα με το τοπίο της ερήμου.

Στη συνέχεια ένα vintage αυτοκίνητο φορτωμένο με αποσκευές συνοδεύει πρωινά κομμάτια με περίπλοκα prints που φοριούνται σε layers και εντυπωσιακά colour block μάξι φορέματα. Όταν η θερμοκρασία φτάνει στα ύψη το βραχώδες τοπίο γίνεται το τέλειο σκηνικό για τη συλλογή Beach και τα καφτάνια με λαχούρια πάνω από μεταλλικά bikinis είναι τα απόλυτα cover-ups του καλοκαιριού.

Τι λέει όμως η Αμπρόζιο για τη συνεργασία αυτή;

Τι σου αρέσει περισσότερο στα Monsoon?

AA: Λατρεύω το bohemian στυλ τους! Και τα ρούχα και τα αξεσουάρ έχουν λογικές τιμές, πράγμα υπέροχο. Αυτή τη σεζόν έχουν καταπληκτικά αέρινα και πολύχρωμα φορέματα που μου αρέσουν πολύ.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου κομμάτι από τη φωτογράφηση της συλλογής Ανοιξη/Καλοκαίρι 2012?

ΑΑ: Φόρεσα ένα μίνι φόρεμα με παγιέτες που θα κρατήσω γιατί το λάτρεψα! Και ένα μακρύ αέρινο μπλε φόρεμα με prints που είναι υπέροχο!

Πως θα περιέγραφες το στυλ σου?

ΑΑ: Μου αρέσει να είμαι κομψή αλλά άνετη! Είμαι πιο μποέμ την ημέρα, αλλά το βράδυ μου αρέσει να γίνομαι πιο σέξι!

Τι προτιμάς? High street ή ρούχα σχεδιαστών?

ΑΑ: Για μένα ο καλύτερος συνδυασμός είναι ένα mix από ωραία high street κομμάτια με ρούχα σχεδιαστών, για να έχεις ένα ιδιαίτερο look!

Είσαι ένας από τους αγγέλους της Victoria Secret εδώ και 10 χρόνια, θα πρέπει να ακολουθείς ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, πως καταφέρνεις να ισορροπήσεις το να είσαι μητέρα και ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στον κόσμο?

ΑΑ: Προσπαθώ να είμαι όσο πιο υγιής γίνεται για να έχω πολύ ενέργεια για το κομμάτι της δουλειάς μου που περιλαμβάνει πολλά ταξίδια αλλά κάποιες φορές δεν μπορώ να αντισταθώ σε κάποιο γλυκό ή σε ένα κομμάτι σοκολάτα! Για μένα το σημαντικό είναι να μοιράζω το χρόνο ανάμεσα στο να είμαι μητέρα και στην καριέρα μου. Πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις τη δική σου ισορροπία!

Καταστήματα Monsoon:

Εμπορικό Κέντρο The Mall Μαρούσι τηλ. 210-6300275

Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos, Πυλαία, Θεσσαλονίκη τηλ.2310-475869

Εμπορικό Κέντρο My Mall, Ζακάκι, Λεμεσός, Κύπρος τηλ. 00357-25812565