FYI

Η πρώτη συλλογή Hello Kitty της Swarovski για γυναίκες-γατούλες!

13.09.2011
Η φιγούρα Hello Kitty, που έκανε την εμφάνισή της το 1974, έχει μετατραπεί σε παγκόσμιο σύμβολο τα τελευταία σαράντα χρόνια.

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Η φιγούρα Hello Kitty, που έκανε την εμφάνισή της το 1974, έχει μετατραπεί σε παγκόσμιο σύμβολο τα τελευταία σαράντα χρόνια. Τώρα ήρθε η στιγμή να γίνει ακόμα πιο λαμπερή, χάρη στη μοναδική συνεργασία της Sanrio με τη Swarovski. Η πρώτη συλλογή Hello Kitty της Swarovski θα διατεθεί σε ορισμένα από τα 1.900 καταστήματα της εταιρείας από τον Αύγουστο 2011. Αυτή η χαριτωμένη και γοητευτική συλλογή με κοσμήματα, αξεσουάρ και φιγούρες τιμά με μοναδικό τρόπο τον αστραφτερό κόσμο της Hello Kitty.

Άμεσα αναγνωρίσιμη σε όλο τον κόσμο, η Hello Kitty έχει πλήθος θαυμαστών κάθε ηλικίας. Για τη δημιουργία των κομματιών με τη μορφή της Hello Kitty, η οποία είναι γνωστή για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τον φιόγκο-σήμα κατατεθέν πάνω από το αριστερό αφτί της, χρειάστηκε να επιστρατευτεί όλη η υψηλή τεχνογνωσία της Swarovski.

Υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση της Nathalie Colin, μια ενθουσιώδης ομάδα σχεδιαστών ξεκίνησε τη δημιουργία καινούργιων και μοναδικών αναπαραστάσεων της Hello Kitty σε κοσμήματα, γούρια, αξεσουάρ και φιγούρες. «Από την πρώτη μέρα, διαπίστωσα έναν προφανή δεσμό ανάμεσα στη μαγική λάμψη του κρυστάλλου και στον λαμπερό κεφάτο κόσμο της Hello Kitty» εξηγεί η Nathalie Colin.

Τα επτά κολιέ και μενταγιόν που διατίθενται παρέχουν την ευχέρεια επιλογής σε όλους όσους λατρεύουν τα κοσμήματα Hello Kitty. Πολλά κομμάτια συνδυάζονται με διάφορες λεπτές αλυσίδες. Το πρόσωπο της Hello Kitty εμφανίζεται σε κάθε δημιουργία είτε μόνο του είτε με άλλα στοιχεία από τον κόσμο της, όπως φιόγκοι, λουλούδια, αστέρια και μήλα.

Το κρυστάλλινο μενταγιόν Hello Kitty είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο από κομψό πολυεδρικό κρύσταλλο. Για την παραγωγή του κομματιού, η Swarovski, σε στενή συνεργασία με τη Sanrio, ανέπτυξε έναν νέο τύπο κοπής εδρών για μια ειδική κρυστάλλινη πέτρα με το κεφάλι και το ροζ φιόγκο της Hello Kitty. Τα χρώματα των χαρακτηριστικών της συμπληρώνουν ιδανικά την απλότητα του κομματιού.

Το μακρύ μενταγιόν Hello Kitty περιλαμβάνει την αποκλειστική τεχνική Pointiage® της Swarovski. Τα διαφανή, μαύρα και κίτρινα κρύσταλλα, που τοποθετήθηκαν ένα ένα με το χέρι, συνδυάζονται με αμέτρητα ροζ μικροσκοπικά κρύσταλλα, τα οποία συνθέτουν το φόρεμα της Hello Kitty. Ένας φιόγκος από εποξική ρητίνη στην ίδια ροζ απόχρωση με το μενταγιόν είναι τοποθετημένος σε μια πολύ μακριά και λεπτή αλυσίδα με επιμετάλλωση ροδίου. Επίσης, το μενταγιόν διαθέτει κεφάλι και χέρια που κινούνται για πιο παιχνιδιάρικο στυλ.

Τρία βραχιόλια με ντελικάτες και παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες διευρύνουν τη συλλογή κοσμημάτων. Το πρόσωπο της Hello Kitty με χρωματιστό φιόγκο Pointiage® εμφανίζεται πάλι στο βραχιόλι με ροζ κρυστάλλινες πέρλες και αναδεικνύεται χάρη στις φούξια κρυστάλλινες πέρλες και τα κινούμενα σύμβολα. Ένα κλασικό συλλεκτικό κομμάτι Swarovski είναι το βραχιόλι-αλυσίδα με γούρια που μπορείτε να αλλάζετε. Τα κομμάτια Hello Kitty με τον φιόγκο από ροζ πολυεδρικό κρύσταλλο έχουν δημιουργηθεί εξολοκλήρου με την τεχνική Pointiage® ή από χρωματιστά κρύσταλλα pavé. Αυτή η λεπτεπίλεπτη αλυσίδα αποκτά ζωντάνια χάρη στο διαφανές, κόκκινο και ροζ κρύσταλλο.

Η γοητευτική συλλογή κοσμημάτων συμπληρώνεται με δύο δαχτυλίδια. Το ένα σετ αποτελείται από τρία δαχτυλίδια, τα οποία περιλαμβάνουν το πρόσωπο, το φιόγκο και το μήλο της Hello Kitty. Μπορούν να φορεθούν χωριστά ή μαζί. Τα ντελικάτα σκουλαρίκια περιλαμβάνουν το φιόγκο από ροζ μικροσκοπικά κρύσταλλα από τον οποίο κρέμονται δύο καρδιές με διαφανή και κόκκινα κρύσταλλα.

Επίσης, η συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από δερμάτινα προϊόντα. Τα χαριτωμένα χαρακτηριστικά της Hello Kitty έχουν αποτυπωθεί δημιουργικά με κέντημα, σταμπωτό δέρμα και χρωματιστά κρύσταλλα που έχουν κεντηθεί σε πορτοφόλι για κέρματα, θήκη για κάρτες και γούρι για τσάντα.

Για βραδινές εμφανίσεις, η κλασική τσάντα «Power» της Swarovski από διαφανές Crystal Mesh έχει προσαρμοστεί για να ταιριάζει με την υπόλοιπη συλλογή. Το πρόσωπο της Hello Kitty έχει αποτυπωθεί σε λευκό δέρμα λουστρίνι και περιλαμβάνει ροζ δερμάτινο φιόγκο, ενώ και τα δύο είναι διακοσμημένα με μαύρα, κίτρινα και ροζ κρύσταλλα. Επίσης, η τσάντα περιλαμβάνει ανάγλυφο λογότυπο Hello Kitty από κομψό λευκό δέρμα.

Τρεις φιγούρες ολοκληρώνουν υπέροχα τη λαμπερή, γοητευτική και κεφάτη συλλογή Hello Kitty της Swarovski για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011. Η Hello Kitty, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά από τη Swarovski, είναι από πολυεδρικό κρύσταλλο, φορά ροζ, κόκκινο ή μωβ φιόγκο και κρατά το χαρακτηριστικό μήλο ή το αρκουδάκι της. Αυτά τα μοδάτα διακοσμητικά κομμάτια είναι ιδανικό δώρο για τους θαυμαστές της Hello Kitty.

Για τους αφοσιωμένους συλλέκτες αντικειμένων Hello Kitty, διατίθεται ένα κομμάτι Περιορισμένης Έκδοσης κατασκευασμένο εξολοκλήρου με την τεχνική Pointiage®. Θα διατεθούν μόνο 88 κομμάτια σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να διασφαλιστεί η αποκλειστικότητά του. Αυτό το αριστούργημα που συνδυάζει τεχνική και καλλιτεχνική αρτιότητα περιλαμβάνει περίπου 20.000 κρύσταλλα, τα οποία τοποθετήθηκαν με το χέρι με την αποκλειστική τεχνική της Swarovski, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αναμφισβήτητα εντυπωσιακό κομμάτι.

Τα ειδικά δημιουργημένα αξεσουάρ και φιγούρες θα διασφαλίσουν ότι αυτή η συλλογή θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της Hello Kitty και των κρυστάλλων Swarovski σε όλο τον κόσμο.