FYI

Δώσε στα μαλλάκια σου Aussie λάμψη χρειάζονται!

08.09.2011
Πριν από 20 χρόνια θα δυσκολευόσουν να σκεφτείς κάτι συναρπαστικό για την Αυστραλία, εκτός ίσως από κάποιες ανατριχιαστικές ιστορίες για λευκούς καρχαρίες. Τώρα όμως, η άλλη άκρη του κόσμου βρίσκεται στην κορυφή.

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Πριν από 20 χρόνια θα δυσκολευόσουν να σκεφτείς κάτι συναρπαστικό για την Αυστραλία, εκτός ίσως από κάποιες ανατριχιαστικές ιστορίες για λευκούς καρχαρίες. Τώρα όμως, η άλλη άκρη του κόσμου βρίσκεται στην κορυφή. Οι Αυστραλοί δείχνουν πια το δρόμο σε όλα: στο φαγητό, το κρασί, τη μόδΑ…Αλλά και – στα φανταστικά προϊόντα για να βάλεις στα μαλλιά σου.

Aussie. Μπορεί να έχεις ακούσει για το "χαϊδεμένο" μας, αφού έχει συγκλονίσει το Λονδίνο και το Ηνωμένο Βασίλειο. Εμφανίστηκε από το πουθενά πριν από μερικά χρόνια και έφτασε να έχει πωλήσεις που ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια μπουκάλια. "Μπράβο!", σε ακούμε να σκέφτεσαι. "Αλλά εμένα τι με νοιάζει; Δεν έχω μαλλιά surfer. Ούτε να σταθώ όρθια σε σανίδα του surf δεν μπορώ."

Παρόλο που είμαστε οι πρώτοι που συμφωνούμε ότι στη ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τα μαλλιά, πιστεύουμε ωστόσο ότι είναι ένα καλό σημείο για να ξεκινήσεις. Σύντομα θα ζήσεις την εμπειρία του τι μπορούν να κάνουν τα προϊόντα αυτά στα μαλλιά σου. Το μπουκάλι με το καγκουρό θα είναι στα ράφια πολύ σύντομα. Θα υπάρχει μια σειρά από 11 προϊόντα συνολικά.

To "ζουμί" είναι: κάθε μπουκάλι κλείνει μέσα του παλιά μυστικά και σοφία που θα κάνουν θαύματα σε φριζαρισμένα, λεπτά, φουντωτά, άτονα μαλλιά που έχουν χτενιστεί μέχρι θανάτου. Ή που έχουν απλά ξεφύγει. Η δοκιμή των προϊόντων Aussie δείχνει ότι τα μαντζούνια τους με π.χ. το έλαιο Avocado –έτσι για να ονομάσουμε ένα– μπορούν να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις τα μαλλιά σου ακόμα και αν εσύ είσαι στην τσίτα. Έχε στο νου σου τα εξής:

Miracle Moist Shampoo και Conditioner - Περιποίηση χωρίς όρια

Μεταμορφώνει τα ξηρά, διψασμένα μαλλιά. Γεμάτο με ενυδατικά συστατικά, για να μεταμορφώσει τα μαλλιά από φθαρμένα σε υπέροχα μέχρι να πεις καγκουρό

Colour Mate shampoo και conditionerΔώσε στο χρώμα σου Aussie ζωντάνια χρειάζεται

Προστατεύει τα βαμμένα σου μαλλιά. Καθαρίζει τα μαλλιά και το κεφάλι σου όμορφα και απαλά, βοηθώντας σε να διατηρήσεις το χρώμα των μαλλιών σου λαμπερό

Frizz Miracle Shampoo και conditioner- Φριζαρισμένες; Τέλος

Για ατίθασα, ξηρά μαλλιά που φριζάρουν. Νικάει το στατικό ηλεκτρισμό και τιθασεύει ακόμα και τις πιο ανυπάκουες άκρες.

Aussome Volume shampoo και conditioner

Για "ανεβασμένα" μαλλιά

Αυξάνει τον όγκο από τη ρίζα ως τις άκρες, αφήνοντας όλους να αναρωτιούνται πώς απέκτησες αυτά τα ανάλαφρα όμορφα μαλλιά (το μυστικό σου είναι ασφαλές με μας)

… Και φυσικά είναι και το 3 Minute Miracle. Ναι, καλά άκουσες, Θαύμα με "Θ" κεφαλαίο. Το 3 Minute Miracle Reconstructor είναι το best seller μας. Είναι μια μοναδική σύνθεση με αυστραλέζικη μέντα (Australian Balm Mint) που λειαίνει την αγριεμένη επιφάνεια των μαλλιών και διεισδύει στην τρίχα για να ανοικοδομήσει τα φθαρμένα μαλλιά από μέσα και απ’ έξω. Μια νεράιδα για τα μαλλιά που λειτουργεί σε μόλις 3 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να περνάς το χρόνο σου διασκεδάζοντας: μπορείς να χορέψεις Μακαρένα, να κάνεις bungee jumping, να τραγουδήσεις karaoke ή να κάνεις οτιδήποτε πιο σημαντικό από το να ανησυχείς για τα μαλλιά σου.

Είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψεις τη σειρά Aussie. Έχει, βλέπεις, προσωπικότητα. Άλλωστε το δείχνει και η φράση που συνοψίζει τη φιλοσοφία του:Theres more to life than hair, but its a good place to start.