FYI

Επιδερμική χαλάρωση τέλος στα Athens Med Spa

14.07.2011
Ο εξειδικευμένος πολυχώρος ομορφιάς και ευεξίας, Athens Med Spa Αθήνας, εγκαινιάζει την επαναστατική μέθοδο των ραδιοσυχνοτήτων για την αποτελεσματική

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Ο εξειδικευμένος πολυχώρος ομορφιάς και ευεξίας, Athens Med Spa Αθήνας, εγκαινιάζει την επαναστατική μέθοδο των ραδιοσυχνοτήτων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της επιδερμικής χαλάρωσης, προετοιμάζοντας ιδανικά το δέρμα για το καλοκαίρι.

Η καινοτόμα τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων είναι απόλυτα ασφαλής για τον οργανισμό, ενώ χρησιμοποιείται από παλιά στη χειρουργική ιατρική. Τα τελευταία χρόνια, οι ραδιοσυχνότητες εφαρμόζονται και στο χώρο της αισθητικής με πολύ θετικά αποτελέσματα. Η αποτελεσματική τους δράση συνίσταται στην ενεργοποίηση του κολλαγόνου, βασικής πρωτεΐνης για την καλή όψη της επιδερμίδας που εξασφαλίζει ένα λείο και όμορφο δέρμα. Οι ραδιοσυχνότητες προσφέρουν θεραπεία που διαρκεί, καθώς δρουν στην επιδερμίδα επί 3 εβδομάδες μετά την εφαρμογή τους, προσδίδοντας της κάθε μέρα και καλύτερη όψη.

Τα Athens Med Spa Αθήνας, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της αισθητικής, προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που απαντούν στις σύγχρονες απαιτήσεις, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό επιλέγει και συνδυάζει τις κατάλληλες θεραπείες, με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα Athens Med Spa Πατησίων 81 & Χέυδεν, Αθήνα, στο τηλέφωνο 2108234234.