FYI

Η Μενούνος με όπλο της το νεράκι της Tetra Pak

29.06.2011
Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση των καταστημάτων Public με την Μαρία Μενούνος! H ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος, παρουσιάστρια

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση των καταστημάτων Public με την Μαρία Μενούνος! H ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ηθοποιός επισκέφθηκε το Public στο The Mall Athens για να υπογράψει το πρώτο της βιβλίο "The EveryGirl’s Guide to Life".

Σε μια όμορφη εκδήλωση η Μαρία μίλησε για το νέο της βιβλίο "The EveryGirl’s Guide to Life" και στη συνέχεια υποδέχτηκε τους πολυάριθμους θαυμαστές της για να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της, να μοιράσει αυτόγραφα αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί τους!

Θέλοντας κι εκείνη να στηρίξει την εκστρατεία του Public (www.public.gr) για τη διάδοση της ανάγνωσης με τίτλο "Κάποιο βιβλίο μιλάει για σένα; To έχεις διαβάσει;" φωτογραφήθηκε με το νερό που δημιούργησε η Tetra Pak σε χάρτινη συσκευασία, αποκλειστικά για την εκστρατεία των Public.

Οι συσκευασίες Tetra Pak είναι φιλικές προς το περιβάλλον καθώς μετά τη χρήση τους μπορούν να ανακυκλωθούν, ενώ η κύρια πρώτη ύλη τους – το χαρτί - προέρχεται από δάση ελεγχόμενης καλλιέργειας