FYI

Επώνυμα καρφώματα από την Lipton Ice Tea

23.06.2011
Τo Σάββατο 18 Ιουνίου στο λιμάνι της Αίγινας, που μετατράπηκε σε παραλία για να φιλοξενήσει την έναρξη του Masters Circuit Beach Volley 2011, πραγματοποιήθηκε

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Τo Σάββατο 18 Ιουνίου στο λιμάνι της Αίγινας, που μετατράπηκε σε παραλία για να φιλοξενήσει την έναρξη του Masters Circuit Beach Volley 2011, πραγματοποιήθηκε ένας ιδιαίτερος φιλανθρωπικός αγώνας Beach Volley με την υποστήριξη του Lipton Ice Tea και στόχο την ανάδειξη του έργου του συλλόγου WIN Foundation. Διάφοροι επώνυμοι όπως οι Ναταλία Δραγούμη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Ορθούλα Παπαδάκου, Αννίτα Ναθαναήλ, Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Μανίκας, Κώστας Γκρέκας, Γιώργος Παπαδάκος, Μάριος Λέκκας και η Πρόεδρος του WIN Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δώσουν ένα δυνατό μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών. Highlight της βραδιάς ήταν η έγκυος Δέσποινα Καμπούρη που έκανε το εναρκτήριο σερβίς του αγώνα.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έναρξης του Masters Circuit Beach Volley 2011, το τριήμερο 16-19 Ιουνίου, χορηγός του οποίου για 6η συνεχή χρονιά είναι το Lipton Ice Tea. Έτσι λοιπόν, όσοι βρέθηκαν αυτό το τριήμερο στην Αίγινα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σημαντικούς εκπροσώπους του beach volley σε αγώνες υψηλών αποδόσεων και επιδόσεων. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Masters Circuit Beach Volley 2011 περιλαμβάνει τέσσερα ακόμη τουρνουά τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην Αττική, στο Ρέθυμνο και στην Κεραμωτή Καβάλας, με την αυλαία να πέφτει στις 31 Ιουλίου στη Νάξο.