FYI

Athens Med Spa: ο απόλυτος χώρος ευεξίας σε στέλνει διακοπές!

10.06.2011
Τα Athens Med Spa Αθήνας, ο εξειδικευμένος πολυχώρος ομορφιάς και ευεξίας, πραγματοποιούν μοναδική προσφορά για τους πελάτες τους

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Τα Athens Med Spa Αθήνας, ο εξειδικευμένος πολυχώρος ομορφιάς και ευεξίας, πραγματοποιούν μοναδική προσφορά για τους πελάτες τους μέχρι τις 30 Ιουνίου, κάνοντας τους δώρο τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά υπηρεσιών αξίας 300€, τα Athens Med Spa της Αθήνας προσφέρουν διαμονή για τέσσερις ημέρες σε πολυτελή ξενοδοχεία σε Μύκονο, Σαντορίνη ή Σκιάθο. Κάθε πελάτης έχει δυνατότητα επιλογής του προορισμού που επιθυμεί να πραγματοποιήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Σεπτέμβριο.

Έχοντας ως επίκεντρο της φιλοσοφίας τους ότι ένας ήρεμος άνθρωπος είναι και ένας όμορφος άνθρωπος, τα Athens Med Spa της Αθήνας φροντίζουν να προετοιμάσουν τον επισκέπτη για το καλοκαίρι μέσα από τις πιο ολοκληρωμένες θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, εξασφαλίζοντας του παράλληλα ώρες χαλάρωσης και απόλαυσης στους αγαπημένους του προορισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείται στα Athens Med Spa Πατησίων 81 & Χέυδεν, Αθήνα, στο τηλέφωνο 2108234234.