FYI

Βρες την ήβη σου!

20.05.2011
Για πρώτη φορά όλα τα προϊόντα της ηβη, αναψυκτικά και χυμοί, ενώνονται κάτω από μια κοινή επικοινωνιακή «ομπρέλα», προβάλλοντας τις μοναδικές αξίες του brand που έχει μεγαλώσει μαζί με τους καταναλωτές, χωρίς να χάσει ούτε μια «σταγόνα» από τη φρεσκάδα του! Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός των αναψυκτικών

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Για πρώτη φορά όλα τα προϊόντα της ηβη, αναψυκτικά και χυμοί, ενώνονται κάτω από μια κοινή επικοινωνιακή «ομπρέλα», προβάλλοντας τις μοναδικές αξίες του brand που έχει μεγαλώσει μαζί με τους καταναλωτές, χωρίς να χάσει ούτε μια "σταγόνα" από τη φρεσκάδα του! Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός των αναψυκτικών συνδυάζονται αρμονικά με τη φυσικότητα και την αναζωογόνηση που προσφέρουν οι χυμοί, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την ενιαία και διαχρονική ταυτότητα της ηβη.

Το μήνυμα της νέας καμπάνιας μας καλεί να βρούμε την "ηβη" μας! Με πρωταγωνιστές όλους εμάς… η ηβη μας προ(σ)καλεί να ζήσουμε το νέο μαγικό της "ταξίδι’" που ξεκινάει από τα παιδικά μας χρόνια, τότε που οι δυσκολίες δεν μας πτοούσαν, τότε που δεν χάναμε «σταγόνα» από τον ενθουσιασμό μας, τότε που το άγνωστο ήταν μία πρόκληση και δεν νιώθαμε κανένα φόβο...

Η πρώτη μέρα που τα καταφέραμε στο σχολείο, η στιγμή που κολυμπήσαμε στα βαθιά χωρίς μπρατσάκια, όταν αφήσαμε τις βοηθητικές ρόδες στην άκρη και κάναμε ποδήλατο ελεύθεροι, η πρώτη ερωτική απογοήτευση από την οποία επιβιώσαμε, η πρώτη μας επαγγελματική συνέντευξη από την οποία βγήκαμε κερδισμένοι, η μέρα που γίναμε γονείς, είναι μερικές μόνο από τις "δικές μας στιγμές" που αποτελούν εμπειρίες που μας "ωριμάζουν" και μας βοηθούν να "προχωράμε μπροστά"! Μπορεί να μην είναι πάντα τόσο εύκολο αλλά στο τέλος βρίσκουμε τη δύναμη να συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο!

Απόλαυσε τη νέα διαφημιστική καμπάνια, ξεδίψασε με μια ηβη και θυμήσου όλα εκείνα τα πολύτιμα συναισθήματα, που σε βοηθούν να αντιμετωπίζεις τις καθημερινές δυσκολίες της ζωής, με τον ίδιο τρόπο που τις αντιμετώπιζες ως παιδί…. Να "πέφτεις" και να "ξανασηκώνεσαι"… πιο δυνατός από πριν!

Ρίξε μια ματιά στο σούπερ διαφημιστικό και..βρες την ήβη σου!