FYI

Ο Rakas σε προσκαλεί στο πιο ξέφρενο fashion bazaar της πόλης!

19.05.2011
Μετά τα επιτυχημένα χειμερινά Fashion Party Bazaars και για όλες εσάς που θέλετε να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία και το καλοκαίρι, η εταιρεία Rakas συνεχίζει διοργανώνοντας ένα μοναδικό,

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Μετά τα επιτυχημένα χειμερινά Fashion Party Bazaars και για όλες εσάς που θέλετε να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία και το καλοκαίρι, η εταιρεία Rakas συνεχίζει διοργανώνοντας ένα μοναδικό, εκρηκτικό και άκρως καλοκαιρινό 4ήμερο εκπτώσεων για επώνυμα ρούχα ένδυσης και αξεσουάρ, από την Τετάρτη 25 Μαΐου έως και το Σάββατο 28 Μαΐου, στις αποθήκες RAKAS, Λ. Κηφισίας 22 στο Μαρούσι, μετά τον ΑΝΤ1.

Σε αυτό το απόλυτο 4ήμερο fashion experience το κοινό θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ρούχα, υποδήματα, τσάντες & αξεσουάρ κορυφαίων σχεδιαστών του εξωτερικού όπως : DVF, MULBERRY, MARC BY MARC JACOBS, CELYN B, ISABEL MARANT, PHILIP LIM, PINKO και πολλά άλλα, με εκρηκτικές εκπτώσεις που θα φτάνουν έως και το 80% για τη δημιουργία της πιο in fashion καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας.

Το 4ήμερο fashion bazaar θα κορυφωθεί με γλυκές και παράλληλα διαιτητικές απολαύσεις από την κορυφαία Ελληνική Γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ ΚΡΙ, οι οποίες θα αποτελέσουν το πιο δυναμικό ξεκίνημα για το καλωσόρισμα του καλοκαιριού!

Μην χάσετε την ευκαιρία…

Ταξιδέψτε στον παράδεισο της μόδας με το απόλυτο kick-off Summer Bazaar

από την εταιρία Rakas,σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού

με την πιο fashion εμπειρία της πόλης!

Ωράριο Λειτουργίας: Τετάρτη - Σάββατο: 10.00- 21.00

RAKAS BRAND

PINKO, MARC BY MARC JACOBS, DIANE VON FURSTENBERG, MULBERRY,CELYN B,SASS & BIDE,HOSS INTROPIA, TOY G, ATOS LOMBARDINI, BETTY BLUE, SETE DI JAIPUR, TAKA, KAOS, HANITA