FYI

Ανανεωμένο λουκ και ροκ διάθεση με την υπογραφή Sofos

11.05.2011
Ο διάσημος ιταλός αρχιτέκτονας Giovanni Pagani δημιούργησε ένα χώρο για τη σύγχρονη γυναίκα που είναι ανεξάρτητη, τρέχει με γρήγορους ρυθμούς αλλά ταυτόχρονα απολαμβάνει τη χαλαρότητα της στιγμής.

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Ο διάσημος ιταλός αρχιτέκτονας Giovanni Pagani δημιούργησε ένα χώρο για τη σύγχρονη γυναίκα που είναι ανεξάρτητη, τρέχει με γρήγορους ρυθμούς αλλά ταυτόχρονα απολαμβάνει τη χαλαρότητα της στιγμής. Έχει άποψη και την επιβάλει, μπορεί να τη συναντήσεις με ένα τζίν αλλά και με το πιο εκκεντρικό φόρεμα.

Tα καταστήματα Sofos αλλάζουν ύφος, χρώμα και συλλογές. Στα νέα καταστήματα κυριαρχούν υλικά όπως οξειδωμένα μέταλλα, υφάσματα liberty, retro rock λεπτομέρειες που παραπέμπουν στα 50’s .

Στα Sofos κρύβονται επιλεγμένα κομμάτια από γνωστούς αλλά και από τους πιο alternative fashion designers. Κομψά παντελόνια και sexy pencil φούστες Celyn b Elisabetta Franchi από την Ιταλίa, λιτά φορέματα και δερμάτινα Joie από τη Νέα Υόρκη, t-shirts Cut 25 με την υπογραφή του Yigal Azrouel, μοναδικά rock κομμάτια Sass&Bide από την Αυστραλία καθώς και πολλά Fashion tops Vanessa Bruno & Iro από το Παρίσι, βρίσκονται στα καταστήματα Sofos για να σας μαγέψουν.

Επιλεγμένες Συλλογές από όλο τον κόσμο που συνδυάζουν το luxury μεγάλων Oίκων μόδας με affordable τιμές θα ανανεώσουν όχι μόνο την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα αλλά και τη διάθεση σας με μια επίσκεψη στα καταστήματα Sofos!

Sofos Stores

  • Κολωνάκι - Αναγνωστοπούλου 5 - Τ. 210 3618713
  • Κηφισιά - Λεβίδου 14 & Αργυροπούλου 2 - T. 210 8012677
  • Ιωάννινα - Χαριλάου Τρικούπη 32-36 - T. 26510 32339
  • Notos DEPARTMENT STORE – Στοά Χιρς- Θεσσαλονίκη
  • ATTICA DEPARTMENT STORE - Golden Hall
  • ATTICA DEPARTMENT STORE CITYLINK - Πανεπιστημίου 9