FYI

To ντους που ξυπνάει τις αισθήσεις: "Ideal Rain"

06.05.2011
Κάτοχος του διεθνούς βραβείου Red Dot Design Award, η νέα ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων ντους ‘IdealRain’, από την Ideal Standard παρέχει εξαιρετική άνεση, κορυφαία απόδοση και ένα από τα πιο επίπεδα εργονομικά τηλέφωνα ντους της αγοράς!

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Κάτοχος του διεθνούς βραβείου Red Dot Design Award, η νέα ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων ντους ‘IdealRain’, από την Ideal Standard παρέχει εξαιρετική άνεση, κορυφαία απόδοση και ένα από τα πιο επίπεδα εργονομικά τηλέφωνα ντους της αγοράς! Γνωρίστε την σειρά ‘IdealRain’, που διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων, από το πιο απλό τηλέφωνο ή σύστημα ντους που μπορεί να συνδεθεί με υπάρχουσα μπαταρία έως το πιο πλήρες σύστημα που περιλαμβάνει και την μπαταρία. Νιώστε την ευεξία που προσφέρει η δύναμη του νερού σε ένα ευεργετικό υδάτινο μασάζ.

Ότι κι αν επιλέξετε, θα συνδυάσετε την πρακτικότητα με τη λεπτή αισθητική, και την άνεση με τη λειτουργικότητα. Η έξυπνη, σχεδίασή τους, σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε άριστα το μπάνιο σας, ανεξάρτητα από το μέγεθός του. Πλεονέκτημα της σειράς αποτελούν τα τηλέφωνα με τρεις διαφορετικούς τύπους ροής νερού, που ακολουθούν κάθε φορά τη διάθεσή σας: Βροχή, Απαλή βροχή και Μασάζ. Χάρις στην κυρτή και πλατιά τους επιφάνεια, αλλά και την κλίση των οπών νερού έως και 10ο, τα τηλέφωνα ντους ‘IdealRain’ παρέχουν ευρύτερη κάλυψη του σώματός σας, δίνοντας τη δυνατότητα να μειώσετε την κατανάλωση απαιτούμενου όγκου νερού. Επιπλέον, το τηλέφωνο ντους διαθέτη μαλακή και εργονομική λαβή σιλικόνης, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε εύκολα τον τύπο ροής νερού με ένα μόνο άγγιγμα. Και επειδή είναι πλήρως ενσωματωμένη, χωρίς προεξοχές, μπορείτε να την διατηρείτε καθαρή εύκολα… ακριβώς όπως και τα εύκαμπτα ακροφύσια από καουτσούκ.

Τις σταθερές κεφαλές ντους βροχής, μπορείτε να τις τοποθετήσετε είτε στον τοίχο είτε στην οροφή, ανάλογα με το μπάνιο, την προσωπικότητα ή την αισθητική σας,

Τη νέα συλλογή ‘IdealRain’ της Ideal Standard, θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας.