FYI

Κορμί θανατηφόρο με GO THIN LECITHIN από την Lanes!

30.03.2011
Θέλεις να αποκτήσεις τέλειο κορμί, χωρίς να χρειαστεί να στερηθείς το φαγητό και να λιώσεις στην γυμναστική; Τότε οι βιταμίνες Lanes έχουν τη λύση με το όνομα Go Thin Lecithin!

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Θέλεις να αποκτήσεις τέλειο κορμί, χωρίς να χρειαστεί να στερηθείς το φαγητό και να λιώσεις στην γυμναστική; Τότε οι βιταμίνες Lanes έχουν τη λύση με το όνομα Go Thin Lecithin!

Η Lanes σας παρουσιάζει την ολοκληρωμένη λύση για άμεσο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα, εμπλουτίζοντας την υπάρχουσα σειρά και με ένα ακόμη προϊόν ειδικά για άντρες. Το Go Thin Lecithin, χάρη στην καινοτομική κάψουλα τριπλής δράσης, με Λεκιθίνη, Έλαιο Καρθάμου και Πράσινο Τσάι, συμβάλλει στην απόκτηση ενός αδύνατου και υγιούς σώματος απλά, άμεσα και φυσικά!

Η 3πλή δράση του προϊόντος Go Thin Lecithin επιτυγχάνεται χάρη στα 3 δραστικά συστατικά του, ως εξής:

Η Λεκιθίνη από σόγια πιστοποιημένης προέλευσης, αποτρέπει τη συσσώρευση του διατροφικού λίπους στο σώμα.

Το Συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA) από έλαιο καρθάμου μειώνει το σωματικό λίπος χωρίς απώλεια μυϊκής μάζας και επομένως βελτιώνει τη σιλουέτα.

Το Πράσινο Τσάι ενεργοποιεί το μεταβολισμό και οδηγεί στην καύση θερμίδων.

Για τις γυναίκες, η καινοτομική φόρμουλα του Go thin Lecithin συμβάλλει στην καύση λίπους, στην καύση θερμίδων και στη μείωση πόντων. Επιπλέον, καθώς κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας αδυνατίσματος, ο οργανισμός δεν λαμβάνει τις απαραίτητες βιταμίνες με αποτέλεσμα την αίσθηση αδυναμίας και κόπωσης, η Lanes συνδυάζει το GoThin Lecithin με την πολυβιταμίνη Lanes Multies Classic, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό πλήρη διατροφική κάλυψη. Έτσι, ο οργανισμός αποκτά όλη την ενέργεια, την τόνωση και την ευεξία που χρειάζεται.

Στους άντρες, η καινοτομική φόρμουλα του Go thin Lecithin επιτυγχάνει την καύση λίπους και τον περιορισμό του «σωσιβίου» στην περιοχή της κοιλιάς, ενώ παράλληλα, βοηθά στον έλεγχο των επιπέδων της χοληστερίνης. Συνοδεύεται με το φυτικό τονωτικό Ortis Panax Ginseng, εξασφαλίζοντας την ενίσχυση της αντοχής και την τόνωση των επιδόσεων του οργανισμού.

Η συσκευασία περιέχει 60 κάψουλες Go Thin Lecithin &

10 ταμπλέτες Lanes Multies Classic πολυβιταμίνη για τις γυναίκες

12 δισκία Ortis Panax Ginseng για τους άντρες