FYI

Πόδια για φίλημα με Silk-épil

22.03.2011
Θέλεις τέλεια πόδια χωρίς ίχνος τρίχας; Τώρα υπάρχει τρόπος να αποχωριστείς μια γι απάντα τις ανεπιθύμητες τριχούλες που σου σπάνε τα νεύρα μια για πάντα με τη δύναμη του Silk-épil!

Ξένη δημοσίευση

Θέλεις τέλεια πόδια χωρίς ίχνος τρίχας; Τώρα υπάρχει τρόπος να αποχωριστείς μια γι απάντα τις ανεπιθύμητες τριχούλες που σου σπάνε τα νεύρα μια για πάντα με τη δύναμη του Silk-épil!

Αυτό το καλοκαίρι, απολαύστε το πραγματικά άψογο δέρμα σας με τη νέα αποκάλυψη της Braun: την πρώτη αποτριχωτική συσκευή διπλής δράσης, το Silk-épil 7 Dual Epilator. Το καινοτόμο αυτό προϊόν συνδυάζει, για πρώτη φορά, το υπέροχο, μεταξένιο αποτέλεσμα και την ευκολία που προσφέρει το ξύρισμα με τα προϊόντα της σειράς Gillette Venus, με τη μεγάλη διάρκεια που προσφέρει η αποτρίχωση με Silk – Epil: 98% των γυναικών που χρησιμοποίησαν το Silk-épil 7 Dual Epilator υποστηρίζουν ότι άφησε το δέρμα τους πιο απαλό από ποτέ!*

Το μυστικό της επιτυχίας του Silk-épil 7 Dual Epilator της Braun είναι η αποτριχωτική κεφαλή που αφαιρεί από τη ρίζα τρίχες τόσο μικρές, όσο ένας κόκκος άμμου πριν περάσει η αποτριχωτική λεπίδα, η οποία ολοκληρώνει τη διαδικασία απομακρύνοντας τις τελευταίες επίμονες τρίχες. Το αποτέλεσμα είναι μία θαυμάσια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που διαρκεί ακόμη περισσότερο, με το 96% των τριχών να απομακρύνονται με μια μόνο απλή κίνηση* κάνοντας την αποτρίχωση πιο εύκολη από ποτέ.

Το Silk-épil 7 Dual Epilator είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση στο νερό, ώστε να γίνει μέρος της τακτικής περιποίησης κάθε γυναίκας και να προσφέρει την πιο εύκολη και άνετη αποτρίχωση που έχετε ζήσει. Η αποτρίχωση με τη χρήση νερού, επιτρέπει στο δέρμα να μαλακώνει και να ηρεμεί με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται ο πόνος. Έτσι, με μια απλή κίνηση, το δέρμα γίνεται ακόμη πιο μεταξένιο, αποτέλεσμα που κάθε γυναίκα ανυπομονεί να αποκτήσει. Η Braun συνιστά τη χρήση του Silk-épil 7 Dual Epilator, σε συνδυασμό με το τζελ Venus SatinCare της Gillette, για τέλειο αποτέλεσμα.

Το διεθνές supermodel και οπαδός του Silk-epil, Maria Gregersen, δηλώνει:

«Λατρεύω το Silk-épil 7 Dual Epilator της Braun. O συνδυασμός της απαλότητας που μου προσφέρει το ξύρισμα και η διάρκεια που προσφέρει η αποτρίχωση με έχει κάνει φανατική! Είναι τόσο εύκολο στη χρήση που έχει γίνει μέρος της ρουτίνας μου, καθώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο ντους. Έτσι, είτε είμαι στην πασαρέλα, είτε χαλαρώνω με τους φίλους μου, μπορώ να έχω άψογο δέρμα που δεν θα με απογοητεύσει ποτέ».

Χρειάζονται μόνο 30 μέρες για να δείτε τα επαναστατικά αποτελέσματα που προσφέρει στο δέρμα σας το Silk-épil 7 Dual Epilator της Braun καθώς, πλέον, το να διατηρήσετε το δέρμα σας λαμπερό, απαλό και μεταξένιο είναι μια εύκολη υπόθεση που δεν απαιτεί κόπο και διαρκεί.

Η κορυφαία δερματολόγος Dr. Petra Staubach**, προτείνει το Dual Epilator ως μια ήπια για το δέρμα και πρακτική λύση:“Η αποτρίχωση αφαιρεί τις τρίχες από τη ρίζα ώστε, με τον καιρό, να αναπτύσσονται πιο λεπτές και το αποτέλεσμα να διαρκεί για αρκετές εβδομάδες. Λόγω του ότι η συγκεκριμένη μέθοδος κάνει το καθημερινό ξύρισμα περιττή υπόθεση, μειώνει τον κίνδυνο ερεθισμού του δέρματος που μπορεί να προκληθεί από την αφαίρεση των επιφανειακών στρωμάτων του. Το Braun Silk-épil 7 Dual Epilator κάνει το δέρμα να δείχνει πιο νέο, ανανεωμένο με μια μόνο κίνηση, κάνοντας ορατή τη διαφορά σε σύγκριση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης».

Περίπου 20 εκατομμύρια γυναίκες, σε όλο τον κόσμο, έχουν ήδη επιλέξει το Silk-épil 7 Dual Epilator της Braun για ήπια, αλλά αποτελεσματική αποτρίχωση. Πραγματικά, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να γίνετε κι εσείς μία από αυτές, με αφορμή την κυκλοφορία αυτού του νέου, επαναστατικού προϊόντος.