10 ιδανικές λεζάντες για τις φωτογραφίες από τις διακοπές με τις κολλητές σου

16.08.2023
10 ιδανικές λεζάντες για τις φωτογραφίες από τις διακοπές με τις κολλητές σου
Διακοπές. Μόνο έτσι αντιλαμβάνεται καλύτερα κανείς τη μαγεία του καλοκαιριού. Εξάλλου, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ταξίδι γεμάτο από αξέχαστες στιγμές, όμορφη θέα και... απολαυστικά κοκτέιλ. Ένα ταξίδι που σίγουρα αποτυπώνεται και στα social media.

Σκέψου τώρα ένα ταξίδι που κάνεις με τις κολλητές σου φίλες. Ένα ταξίδι που το έχετε σχεδιάσει όλες μαζί την προηγούμενη χρονιά και έχετε σκεφτεί από πριν ακόμα και τις φωτογραφίες που θα ανεβάσετε στο instagram. Γιατί, κακά τα ψέματα, μπορεί να μην είσαι της φιλοσοφίας "αν δεν το ποστάρεις δεν το έχεις ζήσει", όμως όλο και κάποια στιγμή θα θελήσεις να μοιραστείς στα social.

Πίσω στο ταξίδι λοιπόν...

Από την ώρα που θα φτάσετε στον προορισμό σας και θα απολαύσετε το πρώτο σας γεύμα μέχρι τις βραδιές στα τοπικά μπαρ και την επιστροφή στο ξενοδοχείο τα ξημερώματα, αποδράσεις όπως αυτές είναι πάντα γεμάτες με αναμνήσεις, επομένως είναι λογικό να αντικατοπρίζονται στις αναρτήσεις σου στο Instagram. Παρακάτω θα πάρεις ιδέες για τα λόγια που μπορούν να συνοδεύσουν τις φωτογραφίες από το καλοκαιρινό ταξίδι σου με τις κολλητές σου.

Instagram: Οι ιδανικές λεζάντες για τα καλοκαιρινά σου posts

Αυτές οι 10 λεζάντες περιλαμβάνουν μια σειρά από αστείες, γλυκές και συναισθηματικές ιδέες που σίγουρα θα ξετρελάνουν - μαζί, φυσικά, με τη φωτογραφία που συνοδεύουν - τους followers σου. Ιδού μερικές ιδέες στα ελληνικά ως επί το πλείστον, αν και το σύνηθες είναι οι λεζάντες να μπαίνουν στα αγγλικά. Ζύγισέ το και κάνε (ή όχι) τη μετάφραση!

Θέλεις τέλειες φωτογραφίες διακοπών; Διάβασε αυτό

«Girls just wanna have sun»

«Συγγνώμη που δεν λάβατε την πρόσκληση - ίσως την επόμενη φορά!»

«Κατάληψη στην παραλία»

«Ένας καλός φίλος ακούει τις περιπέτειές σου. Ο καλύτερος σου φίλος τις φτιάχνει μαζί σου».

«Την ίδια ώρα του χρόνου;»

«Όλη μέρα στη θάλασσα με τις κολλητές μου»

«Στην καλύτερη θέα με τις καλύτερες φίλες»

«Δεν θα μπορούσαμε να πάμε πουθενά αλλού»

«Σχεδιάζουμε ήδη το ταξίδι του επόμενου έτους»

«Στο αγαπημένο μέρος μου με τους αγαπημένους μου ανθρώπους»



Τελευταία τροποποίηση στις 16.08.2023 - 10:44