Το χειμωνιάτικο στυλ της Lechuza

27.10.2016
Καινούρια, συναρπαστικά μοντέλα και λαμπερά χρώματα εμπλουτίζουν την συλλογή Lechuza Winter 2017.

Την πιο δυνατή άφιξη αποτελεί η Canto Color που χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές με δυναμικές γωνίες, σε σχήμα κύβου και στήλης και εφέ φυσικής πέτρας σε γκρι, μπεζ της άμμου και μαύρο γραφίτη.

Η Cube 30 και η Cube 50 είναι τα δύο νέα μέλη που έρχονται να προστεθούν στην οικογένεια της Cube στη Lechuza Premium Collection. Η Cube 30, ιδανική για μικρότερα φυτά, είναι τέλεια για τη διακόσμηση του χώρου και του τραπεζιού, ενώ η ευρύχωρη Cube 50, προτείνεται για μεγαλύτερα φυτά. Χάρη στο κυβιστικό σχήμα τους και την high gloss επιφάνεια οι Cube ταιριάζουν σε κλασικό όσο και μοντέρνο interior.

Τέλος ένα καινούριο χρώμα, το λαμπερό Scarlet Red κάνει την πιο λαμπερή εμφάνιση του φθινοπώρου, εμπλουτίζοντας την παλέτα των επιτραπέζιων Lechuza, δηλαδή τις Delitini & Mini-Delitini, Delta 10 & Delta 20, Maxi-Cubi & Mini-Cubi. Υπέροχο για winter styling, festive στολισμούς αλλά και ένα ξεχωριστό δώρο σε κάθε επίσκεψη!

Οι γλάστρες Lechuza είναι φτιαγμένες από υψηλής ποιότητας πλαστικό και διαθέτουν ευφυές σύστημα αυτοποτισμού για σωστή παροχή νερού και βέλτιστη ανάπτυξη των φυτών. www.lechuza.gr