Οι καλύτερες προτάσεις δώρων για τη φίλη που έχει τα πάντα

16.12.2022
Οι καλύτερες προτάσεις δώρων για τη φίλη που έχει τα πάντα
Αντί να αγχώνεσαι και να προβληματίζεσαι, σκέψου τη συγκίνηση που θα νιώσεις όταν βρεις ένα δώρο που θα την εντυπωσιάσει πραγματικά

Υπάρχει πάντα τουλάχιστον ένα μέλος της οικογένειας ή μια φίλη στη λίστα αγοράς δώρων που φαίνεται σα να τα έχει ήδη όλα. Για προφανείς λόγους, αυτά τα αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να αποδειχθούν τα πιο δύσκολα για ψώνια αυτή την εποχή του χρόνου. Όμως, αντί να αγχώνεσαι και να προβληματίζεσαι, σκέψου τη συγκίνηση που θα νιώσεις όταν βρεις ένα δώρο που θα τα εντυπωσιάσει πραγματικά.

Έξυπνες συμβουλές για να αποταμιεύσετε χρήματα το 2023

Από εξατομικευμένα αντικείμενα μέχρι πολυτελή διακοσμητικά σπιτιού, οι παρακάτω ιδέες θα σε βοηθήσουν να βρεις ένα δώρο για τη "δύσκολη" φίλη σου, που σίγουρα θα αγαπήσει και θα εκτιμήσει.

Σετ πιτζάμας από μετάξι
Πιθανότατα η φίλη σου έχει ήδη ένα ζευγάρι πιτζάμες - αλλά, είναι κομψές και μεταξένιες; Βρες ένα σετ στο αγαπημένο της χρώμα, που θα αναβαθμίσει σίγουρα τον ύπνο της και θα την κάνει να νιώσει υπέροχα.

Κομψή θήκη για κοσμήματα
Αν ψωνίζεις δώρο για κάποια που έχει ήδη μια τεράστια συλλογή κοσμημάτων, παράλειψε να της αγοράσεις άλλο ένα κόσμημα και αντ' αυτού αγόρασε της ένα όμορφο κουτί κοσμημάτων, που θα φέρει μια ανανεωμένη πινελιά στο κομοδίνο της.

Χαραγμένο προσωποποιημένο κερί
Ενώ ένα κερί μπορεί να φαίνεται σαν ένα όχι και τόσο προσωπικό δώρο, μπορείς να της δώσεις ένα που είναι χαραγμένο με ένα ειδικό μήνυμα, μια ημερομηνία ή τα αρχικά της, για να κάνεις αυτό το δώρο πιο ουσιαστικό.

Μετακομίζεις; Αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός με όσα πρέπει να κάνεις, με χρονολογική σειρά

Προσωποποιημένη ταυτότητα σκύλου
Για τη φίλη σου που λατρεύει το σκυλάκι της, μια ταυτότητα θα μπορούσε να είναι ένα υποτιμημένα χρήσιμο, μοναδικό δώρο.

Αδιάβροχο ηχείο
Ένα αδιάβροχο ηχείο Bluetooth μπορεί να βοηθήσει τη φίλη σου να απολαμβάνει την αγαπημένη της μουσική όπου κι αν βρίσκεται - ακόμα και στο ντους.

Απολυμαντική συσκευή πινέλων
Κάνε το καθάρισμα των πινέλων μακιγιάζ της φίλης σου λιγότερο ενοχλητικό, με μια συσκευή που απολυμαίνει τα εργαλεία ομορφιάς της μέσα σε λίγα λεπτά.

Ημερολόγιο journaling
Ένα δώρο που θα την βοηθήσει να ξεκινήσει το 2023 με θετικό τρόπο, ένα ημερολόγιο για journaling θα την ενθαρρύνει να κάνει απολογισμό των πραγμάτων για τα οποία είναι ευγνώμονων κάθε μέρα, εβδομάδα και μήνα.