Οι 5 καλύτερες χρήσεις της κρεμάστρας

16.06.2015
Είσαι σίγουρη ότι αξιοποιείς τις κρεμάστρες σου με τον καλύτερο τρόπο; Για δες...

Οι κρεμάστρες είναι τόσο απαραίτητες όσο και μπελάς σε ένα σπίτι. Δεν χωρά αμφιβολία. Ωστόσο και σε αυτή τη περίπτωση υπάρχουν τρόποι για να τις χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ψάξαμε στο διαδύκτιο και εντοπίσαμε μερικές από τις πιο έξυπνες εναλλακτικές τους χρήσεις. Πάντα προς δικό μας όφελος!!!

Μια κρεμάστρα, είτε πλαστική, είτε μεταλλική, λίγα από τα ειδικά καθαριστικά πίπας και ιδού ο τρόπος να μη γλιστρά με τίποτα κανένα ρούχο, όσο μικρή τιράντα και να έχει.

Περισσότερα επί αυτού του θέματος εδώ

Αυτό το φανταζόσουν ποτέ; Και γιατί όχι; Ψάχνεις πώς να στηρίξεις το βιβλίο συνταγών με τον καλύτερο τρόπο την ώρα που μαγειρεύεις; Μην ψάχνεις άλλο. Ιδού:

Δες το... ανάποδα. Αν βάλεις δυο κρεμάστρες -ή όσες θέλεις, δηλαδή- ανάποδα στο μπάνιο σου έχεις ταυτόχρονα και δυο πιαστράκια για κρεμαστές πετσέτες, αλλά και χώρο για... άπλωμα.

Περισσότερα επί αυτού του θέματος εδώ

Κρεμάστρα για κοσμήματα; Γιατί όχι; Πάρε μικρά γαντζάκια, βίδωσέ σε μια ξύλινη κρεμάστρα από τη μέσα μεριά και είσαι έτοιμη.

Περισσότερα επί αυτού του θέματος εδώ

Θέλεις να κρεμάσεις παντελόνια -ή φούστες- και δεν έχεις τις ειδικές κρεμάστρες με τα γαντζάκια; Μη σκας. Αν έχεις μανταλάκια, που σίγουρα θα έχεις, έλυσες το πρόβλημά σου.