Αξεπέραστη ομορφιά

21.03.2007
H υπεροχή του κλασικού «δέχεται» τη χάρη και τη ζεστασιά του ξύλου και «ανοίγει» νέους, αισθητικούς και λειτουργικούς ορίζοντες στο χώρο της κουζίνας.

Ακολουθώντας τις επιταγές κάθε εποχής και θέτοντας εαυτόν στην υπηρεσία του ανθρώπου, η κουζίνα αλλάζει συνεχώς ύφος, στιλ αλλά και διαρρύθμιση, αναλαμβάνοντας στις μέρες μας το ρόλο που της αξίζει: του ζωτικού κέντρου στη λειτουργία ενός σπιτιού, τόπου δημιουργίας, απόλαυσης αλλά και επικοινωνίας. Aυτό, όμως, που παραμένει μια αναλλοίωτη αξία είναι η αισθητική του κλασικού. H επιλογή του μοντέλου Orvieto από τον οίκο Veluci Cucine by Gruppo Spar, αποτελεί μια αδιάψευστη απόδειξη γι αυτό. Tο μασίφ ξύλο κερασιάς κυριαρχεί έναντι οποιουδήποτε άλλου υλικού, δίνοντας έναν τόνο αυστηρό αλλά συγχρόνως ιδιαίτερα ζεστό και ελκυστικό για το ελληνικό σπίτι, του οποίου η αισθητική είναι άμεσα συνυφασμένη με το ξύλο.

Oι επιλογές του κατασκευαστή εστιάζονται στη χρήση ανάγλυφων βιτρινών με καϊτια και μεγάλα στοιχεία roll-top, όπως και βαγονέτων που «ενστερνίζονται» τη λογική των παντζουριών. Συγχρόνως, όμως, οι ευκολίες των μηχανισμών κάνουν πιο προσιτή την καθημερινότητά μας, ενώ ο δημοφιλής, συνεχόμενος πάγκος εργασίας παρέχει τη δυνατότητα προσαρμογής και της τραπεζαρίας στο χώρο. H εργονομία, η λιτότητα της γραμμής, η κομψότητα της λεπτομέρειας και η λειτουργικότητα δημιουργούν την ιδανική πρόταση, μια κουζίνα με αριστοκρατικό στιλ και προσωπικότητα που σαγηνεύει. H πολυετής εμπειρία στο χώρο, η τεχνογνωσία και η φαντασία είναι τα δυνατά χαρτιά της Veluci Cucine by Gruppo Spar. Επιπλέον, το Gruppo Spar μας δίνει την επιλογή αγοράς παιδικών και εφηβικών συνθέσεων, συρόμενων και ανοιγόμενων ντουλαπών, πλήρους σετ κρεβατοκάμαρας, αλλά και σύνθετων ή μικροέπιπλων για το σαλόνι. Eπιλέξτε την κουζίνα των ονείρων σας και δώστε στο χώρο σας τη ζεστασιά και τη φινέτσα ενός πολύτιμου επίπλου. VELUCI: Για πληροφορίες, τηλ. (2410) 552848. www.gruppo-p.gr E-mail: [email protected]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ