Kέρδισε ένα πακέτο διαμονής V-Day στο Elefsina Hotel

03.02.2014
To WomenOnly σε συνεργασία με το ELEFSINA HOTEL κάνουν δώρο σε ένα τυχερό ζευγάρι ένα V-Day πακέτο διαμονής!

Το ELEFSINA HOTEL γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ειδικά διαμορφωμένα πακέτα και υπηρεσίες, υποσχόμενο ρομαντικές στιγμές σ’ ένα χαλαρωτικό περιβάλλον.

Τα βήματα:

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής

κάνε Like στη σελίδα του WomenOnly στο Facebook και διεκδίκησε εσύ το ρομαντικό πακέτο για τις 14 Φεβρουαρίου, τη γιορτή του έρωτα.

Ακόμα κι αν δεν κερδίσεις στο διαγωνισμό, δες τις Valentine προτάσεις του ELEFSINA HOTEL και κάνε την κράτησή σου σήμερα κιόλας.

Valentine’s Menu

Για εκείνους που η μαγεία του Βαλεντίνου κρύβεται σ’ ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, το αναγνωρισμένο εστιατόριο «Το Στάχυ» και η ομάδα των chef του έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό μενού τεσσάρων πιάτων με φίνες γεύσεις σε μια άκρως κομψή ατμόσφαιρα με θέα την πισίνα. Το δείπνο θα ξεκινήσει με αφρώδη οίνο και λαχταριστά καναπέ, για να ακολουθήσει τάρτα κοτόπουλου με κρέμα τυριών. Θα σερβιριστεί σαλάτα ανάμικτη με μπισκότο γραβιέρας και βινεγκρέτ εσπεριδοειδών και για κυρίως πιάτο, μπουκίτσες μοσχαριού με σάλτσα σοκολάτας σερβιρισμένες με πουρέ γλυκοπατάτας. Η βραδιά θα «κλείσει» γλυκά με επιδόρπιο με δύο υφές σοκολάτας και σάλτσα από φρούτα του δάσους. Το κόστος του μενού ανέρχεται στα 54,00€/ ζευγάρι.

V – Day at Lounge Bar

Μια ατμοσφαιρική βραδιά με τα πιο όμορφα τραγούδια που γράφτηκαν για την αγάπη περιμένει όσους επιλέξουν το Lounge Bar του ELEFSINA HOTEL, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να γευθούν μια παγωμένη φιάλη αφρώδους οίνου Deus συνοδεία καναπέ καπνιστού σολομού και κατακόκκινες φράουλες γαρνιρισμένες με απαλή σαντιγί, με 28,00 €/ζευγάρι.

V – Day Package

Για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια σύντομη απόδραση από την καθημερινότητα για στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας, το Elefsina Hotel έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό πακέτο το οποίο περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση στα μοντέρνα και άνετα δωμάτια του ξενοδοχείου, το Valentine’s Menu και το φημισμένο πρωινό του. Το κόστος του πακέτου ανέρχεται στα 100,00€/ ζευγάρι.