Η Triumph σου χαρίζει τα εσώρουχα του Βαλεντίνου

05.02.2014
Είσαι έτοιμη για το μεγάλο ραντεβού με τον αγαπημένο σου στην γιορτή των Ερωτευμένων που πλησιάζει.

Έχεις βρει το φόρεμα που θα βάλεις, το κραγιόν της φωτιάς που θα καλύψει τα χείλη σου και μένει να βρεις το σετ εσωρούχων που θα ολοκληρώσει την ξεχωριστή σου εμφάνιση.

Δοκιμάζεις σουτιέν και κανένα δεν στρώνει σωστά. Και να ήταν ή πρώτη φορά που σου έχει συμβεί αυτό! Γνώριζες ότι το 70% των γυναικών, δε γνωρίζουν τί νούμερο σουτιέν φορούν; Εντάξει! Μην απογοητεύεσαι!

Το WomenOnly δεν θα σε άφηνε αβοήθητη λίγο πριν τις 14 Φλεβάρη. Ευτυχώς για εσένα και για εμάς, η Triumph έχει την λύση: ένα ραντεβού για να βρεις το προσωπικό σου fitting!

Η διαδικασία είναι απλή! Μπαίνεις στη σελίδα Fit Finder Greece στο Facebook και κλείνεις το ραντεβού για το personal fitting σου (κάνε κλικ ΕΔΩ - εναλλακτικά κι ΕΔΩ) To fitting λαμβάνει χώρα σε ένα από τα καταστήματά της Triumph (Golden Hall, The Mall Athens, Medterranean Cosmos Θεσσαλονίκη), χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς.

Οι ειδικοί της Triumph θα απαντήσουν σε όλα σου τα ερωτήματα και μάντεψε, αν παίξεις και στο διαγωνισμό μας (δες τα τρία βήματα παρακάτω) μπορεί να είσαι εσύ μία από τις τρεις τυχερές που θα κερδίσουν κι ένα σετ εσωρούχων της αρεσκείας τους από τη συλλογή EASY FASHION της Triumph.

Με μια κίνηση δηλαδή, δύο οφέλη: και θα βρεις το προσωπικό σου fitting και θα αποκτήσεις ένα σετ ολοκαίνουργια αισθησιακά εσώρουχα.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, τα βήματα είναι τα εξής τρία:

1. Συμπληρώνεις τη φόρμα του διαγωνισμού

2. Κάνεις Like στη σελίδα του WomenOnly στο Facebook

3. Κλείνεις ραντεβού για το προσωπικό σου fitting

Extra WomenOnly αγαπημένο! Εκτός από την εφαρμογή για το σωστό fitting, στην ιστοσελίδα της Triumph βρήκαμε την εφαρμογή Party Fit Finder! Όλα ξεκινάνε από την εφαρμογή των εσωρούχων, σε σχέση με το ντύσιμό σου. Τέλεια εφαρμογή και καλή ποιότητα, για να νοιώθεις υπέροχα. Ξεναγήσου και βρες το ιδανικό σουτιέν για το δικό σου look.