Χτυπουσε πρωην του

26.05.2015
Νομιζω ότι ολα ειναι ενα ονειρο οτι δεν ισχυουν και οτι θα ξυπνησω και θα ειμαστε μια χαρα σαν να μην εστελνε με αλλες και να μην ειχα μαθει αυτα!

Θεια Λουκια γεια σου. Θελω τ βοηθεια σου. Δεν ξερω τι να κανω. Ειμαι 3 μηνες με ενα αγορι τα παμε αρκετα καλα. Αυτος ειναι νευρικος και ζηλευει δεν του εχω δωσει δικαιωματα να ζηλευει και αν μην μου εχει εμπιστοσυνη αντιθετα με αυτον. Τον τελευταιο καιρο τσακωνομαστε συνεχεια σε εναν καβγα που ειχαμε του ειπα να χωρισουμε γιατι δεν μπορουσα να συνεχισω ετσι αυτος οταν του το ειπα μαλακωσε λιγο και προσπαθησε να ηρεμησει την κατασταση ομως εγω πανω στα νευρα μου του ειπα οτι δεν θελω να με ξανα ενοχλησει και εκλεισσα το τηλεφωνο. Για 2 μερες δεν ειχαμε μιλησει και μετα εκανα κινηση και μου μιλουσε πολυ καλα και δεν αναφερθηκαμε καθολο στον τσακωμο την επομενη μερα μου ειπε οτι αυτες τς 2 μερες μιλουσε μεσο fb με 2 κοπελες για να μην μου στελνει και να μην με παιρνει τηλ εγω απο τοτε δεν μπορω να του εχω εμπιστοσυνη για τπτ μου ζητησε συγγνωμη και μου ειπε οτι δεν θα ξανα κανει τπτ τετοιο και οτι θα μου λεει τα παντα. Ομως την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε μια διαφωνια και ειχαμε λιγη ωρα να μιλησουμε ατος ειχε βγει και ειχε παει να δει εναν αγωνα ποδοσφαιρου χωρις να μου εχει πει τιποτα τον ειχε παρει την και δεν το σηκωνε οτν πηγε μετα απο λιγο τον ξαναπηρα και μ ειπε οτι ηταν σπιτι και νωριτερα δεν το ειχε σηκωσει γιατι ειχε καποια δουλεια εγω εμαθα οτι ηταν εκει και οτααν τ ειπα γτ μου τ εκρυψε μου ειπε οτι δεν ηθελε να τσακωθουμε για μια ακομα φορα (λογο της εντασεις αποο πριν και επειδη το κανονισε τελευταια στιγμη).

Εγω ξενερωσα λιγο με ολα αυτα και προχθες εμαθα κατι που με προβληματησαν παρα πολυ. Οπως ειπα και πιο πανω οταν τσακωνομασταν και απο κοντα και απο το τηλεφωνο δεν με ειχε βρισει ουτε ειχε σηκωσει χερι πανω μου. Προχθες ηρθε ενας φιλος μου και μου ειπε κατι μου ειπε οτι δεν ξερει αν κανει καλα που θα μ το πει μου ειπε οτι σε προηγουμενη σχεση που ειχε ειχε σηκωσει χερι στην κοπελα του οτι την κακομεταχειριζοταν και οτι την εβριζε με εβαλε να ορκιστω οτι δεν θα πω τπτ σε κανεναν και οτι το εμαθε απο εμπιστο ανθρωπο.

Εμενα μου εχει δειξει το νευρικο του χαρακτηρα αλλα δεν εχει κανει κατι τετοιο. Μετα απο ολα αυτα δεν ξερω τ να κανω εχω μου αρεσει πολυ τον θελω πολυ και δεν θελω να τελειωσουμε αυτη τη σχεση αλλα νομιζω οτι αυτο πρεπει να κανω. Νομιζω ότι ολα ειναι ενα ονειρο οτι ολα αυτα δεν ισχυουν και οτι θα ξυπνησω και θα ειμαστε μια χαρα σαν να μην εστελνε με αλλες και να μην ειχα μαθει αυτα! ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ και αυτο που θελω πραγματικα ειναι να ακουσω την αποψη καποιου αλλου παρολο που ξερω οτι αυτο που θα μου πει ειναι να φυγω μακρια... Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου Θεια Λουκια!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νατάσα μου, δεν ξέρω πώς έχεις στο μυαλό σου το «καλά» σε μια σχέση, αλλά η σχέση που μου περιγράφεις αντικειμενικά δεν ακούγεται καθόλου καλή και έχεις κάθε λόγο να σκέφτεσαι τον χωρισμό.

Αν είναι ήδη μέσα στο πρώτο τρίμηνο, αντί να είσαστε μέσα στα μέλια, να τρώγεστε σαν τον σκύλο με τη γάτα και με κάθε καυγά να μην ξέρεις τι θα σου ξημερώσει από την πλευρά του, φαντάσου τι θα γίνεται στον ένα χρόνο που εκείνος θα έχει ξεθαρρέψει κιόλας.

Με άλλα λόγια μην παραμυθιάζεις τον εαυτό σου ότι είσαστε καλά. Μπορεί να νιώθεις έντονη την επιθυμία να είσαι με κάποιον και να υπάρχει έντονη ερωτική έλξη και χημεία μεταξύ σας αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να κάνει μια σχέση να διαρκέσει και να είναι ευτυχισμένη ταυτόχρονα.

Επιπλέον, η πληροφορία που είχες σχετικά με τη βία απέναντι στην προηγούμενη κοπέλα του δεν είναι καθόλου ελπιδοφόρα. Το γεγονός ότι δεν έχει σηκώσει χέρι επάνω σου –ακόμα- δεν σημαίνει ότι δεν θα το κάνει στο μέλλον. Άλλωστε, το προφίλ του όπως διαγράφεται μέχρι τώρα δείχνει έναν τύπο παθολογικά ζηλιάρη, κάτι που από μόνο του τον κάνει επιρρεπή σε βίαιες συμπεριφορές.

Αν προσθέσεις σ’ όλα αυτά ότι εκείνος είναι αναξιόπιστος και με την πρώτη ευκαιρία κάνει ακριβώς αυτά που σου έχει υποσχεθεί ότι δεν θα ξανακάνει, αλλά από σένα ζητάει να είσαι τύπος και υπογραμμός, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι η περίπτωση του δεν μπορεί να θεωρηθεί ακριβώς «κελεπούρι».

Όχι και πάλι όχι λοιπόν! Μπορεί όλες οι σχέσεις να αντιμετωπίζουν δυσκολίες κατά περιόδους, όμως το πρωταρχικό νόημα των σχέσεων είναι να περνάμε καλά κι όταν οι κακές στιγμές ξεπερνάνε τις καλές στιγμές δεν αξίζει να τις παλεύεις για πολύ.

Μάλιστα, στο εξής θα πρέπει να θυμάσαι ότι όσα προβλήματα εμφανίζονται το πρώτο τρίμηνο μιας σχέσης είναι ακριβώς τα ίδια που επανέρχονται ξανά και ξανά σε όλη τη διάρκεια της. Και όταν το ζήτημα της εμπιστοσύνης είναι ανάμεσα τους, καταλαβαίνεις ότι η βαλίτσα δεν μπορεί να πάει και πολύ μακριά χωρίς να σου βγάζει την ψυχή ταυτόχρονα σε κάθε δεύτερο μέτρο της διαδρομής.