Μήπως απλά είναι ντροπαλός;

25.05.2015
Έχουμε παραμείνει στο φιλί εδώ και 2 μήνες. Δεν κάνει κάποια κίνηση για κάτι παραπάνω και νοιώθω κάπως αβολα να ξεκινήσω τη συζητηση

Θεια Λουκια γεια σου! Εδώ και 2 μήνες έχω σχέση με ένα αγόρι στην ίδια ηλικία με εμένα (19 χρονών ). Σπουδάζει στο Αγρίνιο αλλά έρχεται πάρα πολύ συχνά εδώ σχεδόν κάθε εβδομάδα και συναντιόμαστε. Πιθανότατα να έρθει μόνιμα πάλι Αθήνα για λόγους του Πανεπιστημίου του. Όλα είναι καλά, είναι πολύ τρυφερός και μου φαίρεται άψογα. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε παραμείνει στο φιλί εδώ και 2 μήνες τίποτα παραπάνω. Δεν κάνει κάποια κίνηση για κάτι παραπάνω και νοιώθω κάπως αβολα να ξεκινήσω τη συζητηση γι'αυτο το θεμα. Ομως θα ηθελα να κανει κατι παραπανω. Τι να κάνω; Mηπως ειναι ντροπαλος; Ευχαριστω εκ των προτέρων

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, εφόσον δεν κάνει εκείνος το κάτι παραπάνω, θα πρέπει να το κάνεις εσύ και λογικά εκείνος θ' ακολουθήσει. Το πιθανότερο είναι ότι του λείπει η εμπειρία με κορίτσια, ότι δεν έχει αρκετό θάρρος και φοβάται μήπως παρεξηγηθείς. Άρχισε λοιπόν να τον «πειράζεις» και να τον προκαλείς λίγο παραπάνω με παθιασμένα φιλιά και χάδια στα κατάλληλα σημεία για να του δώσεις αυτό το θάρρος.

Τώρα, αν δεν πιάσει το υπονοούμενο, αναγκαστικά θα πρέπει να του το κάνεις λιανά, δηλαδή να του πεις ανοιχτά ότι θα ήθελες να αρχίσετε να προχωράτε σιγά-σιγά στο σεξουαλικό κομμάτι και να δεις τι θα σου απαντήσει.

Αν σου απαντήσει ότι νιώθει αμήχανα γιατί δεν έχει εμπειρία, πρόσφερε τους τις επιβεβαιώσεις που χρειάζεται για να χαλαρώσει. Δηλαδή πες του ότι δεν πρόκειται για πυρηνική φυσική, ότι αρκεί να ακολουθήσει το ένστικτο του και ότι μαζί θα βρείτε τον δρόμο βήμα-βήμα, χωρίς άγχος και πίεση.

Αν πάλι σου πει ότι δεν του το επιτρέπει το επιτρέπει η θρησκεία του, η ανατροφή του ή ότι θεωρεί το σεξ βρόμικο και ανήθικο, τότε θα πρέπει να προβληματιστείς σοβαρά για το κατά πόσο μπορείς να ταιριάξεις με ένα αγόρι που έχει τόσο διαφορετικές πεποιθήσεις και ανάγκες από σένα και μάλλον θα πρέπει να τον χωρίσεις.

Ωστόσο, κάνε εσύ την πρώτη κίνηση και βλέπουμε μετά για τη συνέχεια. Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, τότε πάει το βουνό στον Μωάμεθ. Τα πράγματα είναι απλά, μην παγιδεύεσαι σε στερεότυπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ