Η Ζωή Όπως Την Ξέρουμε

19.10.2010
Η Χόλι είναι μια ανερχόμενη ιδιοκτήτρια catering και ο Έρικ ένας πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης αθλητικών προγραμμάτων. Ένα καταστροφικό πρώτο ραντεβού φτάνει για να αντιπαθήσουν ο ένας τον άλλον και το μόνο πράγμα που έχουν κοινό είναι η αμοιβαία αγάπη για την βαφτιστήρα τους, Σόφι. Μετά όμως από ένα τραγικό γεγονός το «αταίριαστο» αυτό ζευγάρι θα γίνει το μοναδικό πράγμα που έχει απομείνει στον κόσμο της μικρής Σόφι. Έτσι η Χόλι και ο Έρικ θα αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη και θα προσπαθήσουν να ισορροπήσουν ανάμεσα στις επαγγελματικές φιλοδοξίες και υποχρεώσεις, και στο να βρουν κοινό έδαφος ώστε να μοιραστούν την ίδια στέγη.

Ναι ναι, καλά το καταλάβατε, πρόκειται για μια ακόμα ρομαντική κομεντί. Μπορεί να έχουμε δει δεκάδες τα τελευταία χρόνια αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο. Μπορεί να είναι το ίδιο προβλέψιμα και με τον ίδιο τρόπο ρομαντικά αλλά προφανώς κάποιοι τις απολαμβάνουν.

Η συγκεκριμένη λοιπόν, πρωτότυπη σίγουρα δεν είναι, ούτε έχει κάποιο έξυπνο χιούμορ. Δύο φαινομενικά αντίθετοι χαρακτήρες ανακαλύπτουν πόσο ταιριάζουν και θα ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί. Το μόνο που ίσως θα μπορούσαμε να αναφέρουμε είναι η συγκίνηση που μπορεί να προκαλούν κάποιες στιγμές στην ιστορία. Ωστόσο για να μην είμαστε και τόσο αρνητικοί, οι φαν του είδους θα περάσουν καλά

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Κάθριν - "Grey’s Anatomy"- Χειγκλ και ο Τζος Ντιχάμελ ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα βρίσκουμε τον Γκρεγκ Μπερλάντι. Το σενάριο είναι των Ίαν Ντάιτσμαν & Κρίστιν Ρασκ Ρόμπινσον στην πρώτη τους κινηματογραφική απόπειρα.

Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ