«Οι επόμενες τρεις μέρες» με καταιγιστικές σκηνές δράσης [vds]

02.12.2015
Η ζωή μοιάζει τέλεια για τον Τζον Μπρέναν (Ράσελ Κρόου), μέχρι που η σύζυγος του, Λάρα (Ελίζαμπεθ Μπανκς), συλλαμβάνεται για ένα φόνο που ισχυρίζεται πως δεν έχει διαπράξει. Τρία χρόνια μετά την καταδίκη της, ο Τζον παλεύει να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια του και να μεγαλώσει το γιο τους, Λιουκ (Τάι Σίμπκινς).

Παράλληλα συνεχίζει να διδάσκει στο κοινοτικό κολέγιο και κυνηγάει κάθε δυνατό μέσο που μπορεί να αποδείξει την αθωότητα της συζύγου του. Όταν το δικαστήριο απορρίπτει την τελευταία τους προσπάθεια για έφεση, η Λάρα αρχίζει να έχει τάσεις αυτοκτονίας και ο Τζον αποφασίζει πως υπάρχει μια μόνο πιθανή και ανεκτή λύση: να ελευθερώσει τη σύζυγο του από την φυλακή.

Χωρίς να αποθαρρύνεται από τις μηδενικές πιθανότητες επιτυχίας και την δική του απειρία, καταστρώνει ένα περίπλοκο σχέδιο απόδρασης και βυθίζεται σε έναν επικίνδυνο και άγνωστο κόσμο, θέτοντας σε κίνδυνο τα πάντα για την γυναίκα που αγαπά.

Τι θα έκανες αν ξαφνικά συλλάμβαναν τον άνθρωπο που αγαπούσες... πιθανόν για πάντα; Πως θα αντιδρούσες αν η μοναδική σου ευκαιρία να σώσεις την οικογένεια σου από το χείλος του γκρεμού ήταν να εμπλακείς σε ένα έγκλημα, με απειροελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας. Κι αν τα κατάφερνες, μετά τι;

Τα παραπάνω ερωτήματα γίνονται πραγματικότητα στη νέα ταινία του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Πολ Χάγκις, στο αγωνιώδες θρίλερ, "Οι επόμενες τρεις μέρες". Ο Χάγκις και ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Ράσελ Κρόου, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα θρίλερ, όπου βασικός ήρωας είναι ένας χαρακτήρας που δεν βλέπουμε συχνά σε μοντέρνες εκδοχές του είδους: ένας έξυπνος, μεθοδικός και συνηθισμένος άνδρας, οι πράξεις του οποίου υποκινούνται από απόγνωση, αποφασιστικότητα και κυρίως αγάπη.

Η ιδέα του λάθος τόπου και λάθος χρόνου και η σφικτή δομή της ταινίας "Οι επόμενες τρεις μέρες" δημιουργούν μια έντονη κινηματογραφική εμπειρία, σύμφωνα με τον Κρόου. “Είναι μια από εκείνες τις ιστορίες που μια απροσδόκητη αλληλουχία γεγονότων βάζει την ζωή μιας οικογένειας σε απόλυτο κίνδυνο,” παρατηρεί ο ηθοποιός. “Είναι πολύ έντονη. Δεν θα ήθελες να σου συμβεί. Είναι όμως άκρως συναρπαστική για όσους την παρακολουθούν.”

Κανάλι: Star
Ημέρα προβολής: Τετάρτη
Ώρα προβολής: 22.00
Διάρκεια: 120 λεπτά
Ηθοποιοί: Λίαμ Νίσον, Ολίβια Χάιντ, Ράσελ Κρόου, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Μπράιαν Ντένεχι, Τζόναθαν Τάκερ, RZA