«Μάλιστα, Σεφ!»- Πρεμιέρα για τη νέα κωμωδία του Mega [vds]

24.11.2015
Πρεμιέρα απόψε στις 22.00 για τη νέα κωμική σειρά του Mega με άρωμα γαλλικής κουζίνας με πρωταγωνιστή τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, ο οποίος υποδύεται τον σεφ Βασίλη Κόκκορη.

Στην κουζίνα του πιο κομψού γαλλικού εστιατορίου της πόλης, τα μαχαίρια ακονίζονται καθημερινά και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Σεφ, επίδοξοι μάγειροι, μάνατζερ και ανταγωνιστές σε μια καθημερινή μάχη.

Στο αποψινό πρώτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Ο καινούριος μάγειρας κι ένα στοίχημα» θα δούμε τη μέρα του σεφ Βασίλη να έχει ξεκινήσει στραβά. Έχει χάσει ένα στοίχημα, έχει κακοκοιμηθεί, έχει νεύρα, τσακώνεται με τη μάνατζερ Κίκα που τον πιέζει να ανανεώσει το μενού, ενώ ο ιδιοκτήτης Φίλιππος του αναθέτει να εντυπωσιάσει με τις μαγειρικές του ικανότητες τον ιδιοκτήτη του ανταγωνιστικού εστιατορίου που πρόκειται να ανοίξει δίπλα τους.

Αυτά όμως δεν είναι τίποτα, μπροστά στην ξαφνική εμφάνιση του νεαρού πεισματάρη μάγειρα Μάνθου, που έχει όνειρο να δουλέψει στο «Chez Philippe».

Ο Βασίλης τον θεωρεί άχρηστο, οι άλλοι μάγειροι του βάζουν τρικλοποδιές και η Κίκα θέλει να τον ξεφορτωθεί, καθώς το προηγούμενο βράδυ είχε μαζί του μια άδοξη ερωτική περιπέτεια. Οι αντιρρήσεις όλων θα οδηγήσουν σε μια παρεξήγηση προς όφελος του Μάνθου, που θα καταφέρει να προσληφθεί δοκιμαστικά.

Και τότε οι περιπέτειες αρχίζουν! Το πρώτο του «κατόρθωμα» είναι να στείλει στο νοσοκομείο τον επίσημο καλεσμένο και να φέρει σε σύγκρουση τον Βασίλη με την Έλενα, τη γοητευτική σεφ του διπλανού ανταγωνιστικού εστιατορίου. Και κάπως έτσι ξεκινάει ο χαμός…

Κανάλι: Mega
Ημέρα προβολής: Τρίτη
Ώρα προβολής: 22:00
Πρωταγωνιστούν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης (σεφ Βασίλης), Προμηθέας Αλειφερόπουλος (Μάνθος), Άννα Μενενάκου (Κίκα), Κώστας Αποστολάκης (Φίλιππος), Κλέλια Ρένεση (Έλενα)
Συμπρωταγωνιστούν: Αναστάσης Κολοβός (Φώτης), Αλέξανδρος Τρανουλίδης (Τρύφωνας), Ευάγγελος Πετρόπουλος (Σάββας), Αντώνης Τακτικός (Λουί), Σοφία Αλεξανιάν (Ιβάνκα), Κατερίνα Δημητρόγλου (Σίσσυ), Πηνελόπη Σεργουνιώτη (Νάντια), Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Κωστής), Αθηνά Βαλκώνη (Αθηνά)