Gourmet προσφορές από το Altamira!

09.11.2010
Εξωτική πνοή στη γαστρονομική κουλτούρα της Αθήνας έφεραν τα εστιατόρια πολυεθνικής κουζίνας ALTAMIRA, προτείνοντας γεύσεις από όλον τον κόσμο. Η μεξικάνικη, η ινδική, η αραβική και η ασιατική κουζίνα βρήκαν το στέκι τους στο Altamira Αμαρουσίου και Κολωνακίου, φέρνοντας στην Αθήνα τον γευστικό πολιτισμό των χωρών τους.

Εξωτική πνοή στη γαστρονομική κουλτούρα της Αθήνας έφεραν τα εστιατόρια πολυεθνικής κουζίνας Altamira, προτείνοντας γεύσεις από όλον τον κόσμο. Η μεξικάνικη, η ινδική, η αραβική και η ασιατική κουζίνα βρήκαν το στέκι τους στο Altamira Αμαρουσίου και Κολωνακίου, φέρνοντας στην Αθήνα τον γευστικό πολιτισμό των χωρών τους.

Η υψηλή γευστική ποιότητα, η ονειρεμένη διακόσμηση, η ethnic μουσική και το ευγενικό service κάνουν το Altamira ιδανικό προορισμό μετά από μια βόλτα στο Κολωνάκι ή το Μαρούσι.

Αν μάλιστα δεν έχετε ήδη την Altamira Gourmet Card, ζητήστε να σας την προσφέρουν χωρίς καμία επιβάρυνση. Οι φίλοι του Altamira με την επίδειξη της κάρτας μέλους μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους με έκπτωση 20%. Με την Altamira Gourmet Card κερδίζετε πόντους σε κάθε γεύμα σας και τους εξαργυρώνετε με έκπτωση στις επόμενες επισκέψεις σας.

Η έκπτωση είναι 5% στους 250 πόντους (12,5 ευρώ), 6% στους 500 (30 ευρώ), 7% στους 700 (49 ευρώ) και 8% στους 900 (72 ευρώ). Τα προνόμια της κάρτας μέλους ισχύουν και για την οργάνωση εκδηλώσεων με πλήρες σέρβις και special menu.


Σχεδιάστε μαζί με τους συνεργάτες του Altamira ένα ξεχωριστό business lunch, αλλά και το τραπέζι γάμου ή βάπτισης, και χαρίστε σε αγαπημένους και συνεργάτες μια αξέχαστη εμπειρία.

Κολωνάκι: All time classic
Το Altamira Κολωνακίου σας περιμένει με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και lounge διάθεση από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ. Στο πάρκινγκ της Δημοκρίτου 36, μετά από συνεννόηση, μπορείτε να αφήσετε το αμάξι σας για όση ώρα θέλετε με μόλις 5 €.

Κυριακάτικο ραντεβού στο Μαρούσι
Tο Altamira Αμαρουσίου είναι ανοιχτό κάθε Κυριακή και σας περιμένει από τις 12:30 το μεσημέρι. Πάρτε μαζί σας την οικογένεια ή την παρέα σας και αφεθείτε στην κυριακάτικη ξεγνοιασιά. Μεσημέρια Κυριακής που διώχνουν το γκρίζο!

Παιδικό Μενού με 8,50 ευρώ
Και για τους μικρούς φίλους του ALTAMIRA ένα μενού υγιεινό και γευστικό για τις Κυριακές το μεσημέρι:

-Μπιφτέκι με πατάτες τηγανητές ή ρύζι και σαλάτα.
-Ψητά φιλετάκια κοτόπουλου με πατάτες τηγανητές ή ρύζι και σαλάτα.
-Πίτσα με λαχανικά.
-Πίτσα με γαλοπούλα, μπέηκον και φρέσκια ντομάτα.
-Χάμπουργκερ με μπιφτέκι, τυρί και φρέσκια ντομάτα.
Συνοδεύεται με τηγανητές πατάτες.
-Φιογκάκια με άσπρη σάλτσα, λιωμένο κίτρινο τυρί και μπέηκον.
-Τσιμιτσάγκα κοτόπουλο: πίτα γεμιστή με ψητό στήθος κοτόπουλο και λιωμένο τυρί. Σερβίρεται με ρύζι και τηγανητές πατάτες.


Μενού με 19,00 Euro

Τέσσερα μενού σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε μερικά από τα πιο δημοφιλή πιάτα ALTAMIRA και αγαπημένα γλυκά, με τιμή κατ’ άτομο 19,00 Euro.

Μενού Νο 1
Σαλάτα - ορεκτικό
Φατούς: σαλάτα με ψιλοκομμένα λαχανικά (ντομάτα, αγγουράκι, κρεμμυδάκι, πιπεριά) με κρουτόν από αραβικές πίτες, δυόσμο και αραβικά βότανα.
Καλάχε: αραβικές πίτες με δύο τυριά, πατέ ελιάς και ταρατόρ.
Κύριο πιάτο
Μοσχάρι ή κοτόπουλο κάρυ. Ρύζι και φασόλια ταντούρι.
ή Τσιμιτσάνγκα: τηγανητή σταρένια τορτίγια γεμιστή με λιωμένο τυρί, κοτόπουλο, ντομάτα και ξινή κρέμα. Συνοδεύεται από ρύζι και σαλάτα.
Γλυκά
Τούρτα Μεξικάνα, Μους πορτοκάλι, Τσιζ Κέηκ, Κρέμα καραμελέ, Τζαμάικα.

Μενού Νο 2
Σαλάτα - ορεκτικό
Κορεάτικη σαλάτα (ζεστή) με μακαρόνια (bean threads), λαχανικά, κιμά, μανιτάρια και αρωματική σάλτσα.
Σαμόσας: ινδικές πίτες γεμιστές με λαχανικά και πατάτες.
Κύριο πιάτο
Ταντούρι: φιλετάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα σε γιαούρτι, τούρμερικ και ινδικά μπαχαρικά. ή Σπέαρ ριμπς: παϊδάκια χοιρινά με σάλτσα μανδαρίνων.
Γλυκά
Τούρτα Μεξικάνα, Μους πορτοκάλι, Τσιζ κέηκ, Κρέμα καραμελέ, Τζαμάικα.

Μενού Νο 3
Σαλάτα - ορεκτικό
Σενσίγιο: γαλλική σαλάτα, μαρούλι και ντομάτα, μαϊντανός και Mexican ντρέσινγκ.
Σαμπρόσο: τσιπς από καλαμπόκι με λιωμένο τυρί. Γουακαμόλε, ξινή κρέμα, σάλτσα ραντσέρα, κιμά και πατέ ελιάς.
Κύριο πιάτο
Κοτόπουλο με σάλτσα μάνγκο ή κάστανο και μαντιτάρια ή καρύδας.
ή Κίμπε κοτόπουλο: κεφτέδες από κοτόπουλο γεμιστοί με δυόσμο και δύο διαφορετικά τυριά.
Γλυκά
Τούρτα Μεξικάνα, Μους πορτοκάλι, τσιζ κέηκ, Κρέμα καραμελέ, Τζαμάικα.

Veggi Menu
Σαλάτα - Ορεκτικό
Πράσινη σαλάτα με μαρούλι, αντίδια, καρότο, πράσινο μήλο, φιστίκια κάσιους, σουσάμι, σάμπαλ ντρέσινγκ, sour cream και ροζ πιπέρι.
Κεσαντίγια: τορτίγια με λιωμένο τυρί και σως γουακαμόλε.
Κύριο πιάτο
Μπουρίτο Verdura ή Νουντλς με λαχανικά: πανδαισία από κινέζικο λάχανο, σέλερυ, πολύχρωμες πιπεριές, βλαστούς μπαμπού, φύτρες φασολιών, baby corn και δύο είδη σπό κινέζικα μανιτάρια σε σως από μέλι και σάλτσα σόγιας.

Γλυκά
Τούρτα Μεξικάνα, Μους πορτοκάλι, Τσιζ κέηκ, Κρέμα καραμελέ, Τζαμάικα.



Εταιρικά μενού Altamira
Εταιρικά μενού σε προνομιακές τιμές πάντα με την ποιότητα των γεύσεων και την εξυπηρέτηση Altamira. Έκπτωση 15% το μεσημέρι στο Κολωνάκι, ή χρήση της κάρτας Altamira gourmet και απολαμβάνεται έκπτωση 20% στο φαγητό και στο Μαρούσι και στο Κολωνάκι.



ALTAMIRA Περικλέους 28, Μαρούσι, τηλ.: 2106128841, 2106142767.
ALTAMIRA Τσακάλωφ 36Α, Κολωνάκι, τηλ.: 2103614695, 2103639906.