Happy Nights in the City

19.10.2010
Βγάλε τη γλώσσα στο downιασμα. Κλείσε το μάτι στην αισιοδοξία! Σε μία χρονική περίοδο, όπου το ενδιαφέρον και η προσοχή του κόσμου, στρέφεται στις οικονομικές εξελίξεις της χώρας, τέσσερις χώροι του κέντρου της πόλης, γίνονται σημεία ανάδειξης, αισιοδοξίας και κεφιού.

Βγάλε τη γλώσσα στο downιασμα. Κλείσε το μάτι στην αισιοδοξία!

Σε μία χρονική περίοδο, όπου το ενδιαφέρον και η προσοχή του κόσμου, στρέφεται στις οικονομικές εξελίξεις της χώρας, τέσσερις χώροι του κέντρου της πόλης, γίνονται σημεία ανάδειξης, αισιοδοξίας και κεφιού.

Εν Δελφοίς, Polis, Bartesera και το Tώρα κ44, για έξι εβδομάδες με δώδεκα events, γίνονται σημεία απόδρασης για όλους αυτούς, που συμμετέχουν σε ένα νοερό festival αισιοδοξίας.

Tέσσερα σημεία αυτής της πόλης,
πέντε dj sets,
τρία μουσικά groups και
τέσσερις μουσικοί παραγωγοί,
σε δώδεκα events αλλάζουν τη διάθεσή μας.


Με τρεις διαφορετικούς υπότιτλους, ανάλογα το σημείο, εξελίσσεται το festival.

Εν Δελφοίς

"Με τα χρώματα της Μουσικής οι δικές μας νύχτες"
Tέσσερις ραδιοφωνικοί παραγωγοί του KOSMOS 93.6, δημιουργούν αντίστοιχες βραδιές chill out, σε ένα χώρο που βρίσκεται σε έναν από τους πιο όμορφους πεζόδρομους της πόλης. Παράλληλα θα γίνουν street art δρώμενα, από νέους καλλιτέχνες - graphics, comics, video art.

ΤΩΡΑ κ44 & Bartesera

"Τζαμάρουμε στην αισιοδοξία"
Tρία μουσικά groups και ένα dj set, συναντιούνται στη σκηνή, σε τέσσερα διαφορετικά events.

Polis

"Parties, κάτω από τ’ αστέρια"
Tέσσερα dj sets, παίζουν μουσική στον προαύλιο χώρο και παράλληλα νέοι καλλιτέχνες δημιουργούν, για το κοινό.

Με ημερομηνία έναρξης την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 20.00,
στο Εν Δελφοίς, η πρώτη βραδιά chill out με μουσικές από τη ρ/φ παραγωγό του KOSMOS 93,6 Γιώτα Κοτσέτα. Παράλληλα, ο Μανώλης Ζουλάκης, καλλιτέχνης κόμιξ δημιουργεί live, για το κοινό.

Επόμενος σταθμός, το Polis, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 21.30,
σε ένα "party κάτω από τα αστέρια" με dj την Εύα Θεοτοκάτου. Παράλληλα o Beat καλλιτέχνης grafiti δημιουργεί live, με μαρκαδόρους σε t-shirt για το κοινό.