"Παιχνίδια στον λαβύρινθο" της Στοάς Βιβλίου

15.12.2008
Δυο παράλληλοι κόσμοι που συναντιούνται και απομακρύνονται. Γεωμετρικά σχέδια, κατόψεις μπαρόκ κήπων, αποτυπώνονται σε διάτρητα χαρτόνια, πίσω τους, σε δεύτερο επίπεδο, κρύβουν ή αποκαλύπτουν μοτίβα από βουδιστικές mandala. Από την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου η έκθεση του Αλέξανδρου Μαγκανιώτη με τίτλο "Labyrinth Games", στο χώρο του ανακαινισμένου POLIS café-bar.

Τι: ΈΚΘΕΣΗ "LABYRINTH GAMES" @ POLIS
Πότε: Εγκαίνια την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008, ώρα 8 μ.μ.
Που: POLIS café - bar (Πεσμαζόγλου 5, Αίθριο Στοάς Βιβλίου, τηλ. 2103249588)

Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ εγκαινιάζεται στον χώρο του ανακαινισμένου POLIS café-bar η έκθεση του Αλέξανδρου Μαγκανιώτη με τίτλο "Labyrinth Games".

Δυο παράλληλοι κόσμοι που συναντιούνται και απομακρύνονται.
Γεωμετρικά σχέδια, κατόψεις μπαρόκ κήπων, αποτυπώνονται σε διάτρητα χαρτόνια, πίσω τους, σε δεύτερο επίπεδο, κρύβουν ή αποκαλύπτουν μοτίβα από βουδιστικές mandala. Σχέδια με μελάνι σε κινέζικο ριζόχαρτο, επιχρωματισμένα χαρτόνια, κομμένα patterns, λέξεις σαν stencil, είναι τα μέσα που χρησιμοποιούνται.

O Aλέξανδρος Μαγκανιώτης σπούδασε Αρχιτεκτονική στην Αθήνα και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο U.C.L. του Λονδίνου. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Λονδίνο, Βιέννη). Τον ενδιαφέρει να χρησιμοποιεί διαφορετικά υλικά, όπως χαρτόνι, φωτογραφίες και ξύλο, ενώ ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς του αποτελείται από κατασκευές μικρής κλίμακας με μεικτά υλικά.

Διάρκεια Έκθεσης: 2 μήνες