Ένας τσαρλατάνος φέρνει τη βροχή!

27.11.2008
Στο θέατρο ΔΙΑΝΑ θα παρουσιαστεί για τη χειμερινή σεζόν 2008 - 2009, από την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το έργο του Ρίτσαρντ Νας «Ο ΒΡΟΧΟΠΟΙΟΣ» σε μετάφραση - διασκευή Ελένης Ράντου και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Το έργο του Ρίτσαρντ Νας «Ο ΒΡΟΧΟΠΟΙΟΣ», ένα από τα αριστουργήματα του παγκόσμιου θεάτρου, σε μετάφραση - διασκευή Ελένης Ράντου και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, παρουσιάζεται στο θέατρο ΔΙΑΝΑ, από την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου.

Σε ένα τοπίο απελπιστικής ξηρασίας και αφόρητης ζέστης μια οικογένεια βράζει μες στις ανεκπλήρωτες επιθυμίες της, στους καταπιεσμένους πόθους της... στις διαφορές και τα χάσματα ανάμεσα τους... στα όνειρά τους, που κινδυνεύουν να ματαιωθούν.

Ένας απροσδόκητος, ακάλεστος επισκέπτης θα δοκιμάσει τη πίστη και τους φόβους τους, τις αντοχές, μα πιο πολύ τη λογική τους... ένα κράμα θαυματοποιού και απατεώνα, ο οποίος υποστηρίζει ότι μπορεί έναντι αμοιβής να φέρει βροχή στη δοκιμαζόμενη από παρατεταμένη ξηρασία περιοχή.

«ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ Σ’ ΕΝΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ (...) και σε τόσο απελπισμένες εποχές το Όνειρο κι η Ελπίδα είναι το μόνο που έχουμε».

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Ο ΒΡΟΧΟΠΟΙΟΣ» του Ρίτσαρντ Νας
Τόπος: ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΑΝΑ, Ιπποκράτους 7, Τηλέφωνο 210-3626596
Έναρξη : Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ : Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
Μετάφραση-Διασκευή : Ελένη Ράντου
Σκηνικά: Μανώλης Παντελιδάκης
Ενδυματολόγος : Γαλετάκης Μανώλης
Μουσικός Επιμελητής: Ιάκωβος Δρόσος
Φωτιστής : Παναγιώτης Μανούσης

ΠΑΙΖΟΥΝ : Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Αγγελική Παπαθεμελή, Ορφέας Αυγουστίδης, Ερρίκος Λίτσης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Αλέξανδρος Παρίσης. Σε πρώτη εμφάνιση ο Νεκτάριος Λουκιανός.