Φεστιβάλ Salsa Magic!

21.11.2008
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται τριήμερο διεθνές φεστιβάλ χορού Salsa με τίτλο "Live The Salsa Spirit". To πρώτο «Todo Latino Salsa Festival» θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων ονομάτων της διεθνούς Salsa σκηνής. για τρεις ημέρες στο χώρο του ολυμπιακού ακινήτου στο Φάληρο, από τις 28 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2008.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται τριήμερο διεθνές φεστιβάλ χορού Salsa με τίτλο "Live The Salsa Spirit".

To πρώτο «Todo Latino Salsa Festival» θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων ονομάτων της διεθνούς Salsa σκηνής, για τρεις ημέρες στο χώρο του ολυμπιακού ακινήτου στο Φάληρο, από τις 28 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2008.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα Salsa και χορευτικά shows από τους πιο καταξιωμένους διεθνώς Salsa χορευτές (Eddie Torres, Tropical Gem, Super Mario, Yamulee, U-Tribe και πολλούς άλλους) αλλά και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς χορού με μεγάλα βραβεία (χρηματικό έπαθλο $10,000 για το πρώτο ζευγάρι νικητών, δυνατότητα στους νικητές να παραβρεθούν σε μεγάλα festivals του εξωτερικού).

Καταξιωμένα μουσικά σχήματα στο χώρο της Latin μουσικής μεταξύ των οποίων και η δημοφιλέστερη μπάντα, οι "El Gran Combo de Puerto Rico", και οι "New Swing Sextet" θα δώσουν συναυλίες στο χώρο του Festival ενώ κάθε βράδυ θα διοργανώνονται μεγάλα πάρτι με γνωστούς DJs.

Ο χώρος θα διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες της εκδήλωσης και θα περιλαμβάνει:

-Τέσσερις διαφορετικούς χώρους στους οποίους θα πραγματοποιούνται τα workshops χορού.
-Επιβλητική σκηνή η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τα shows και τις live εμφανίσεις των συγκροτημάτων.
-Πίστα χορού 1000 τ.μ.
-Φωτιστικό εξοπλισμό και εφέ που θα μετατρέψουν την arena του σταδίου σε ένα μοναδικό Salsa party venue.
-2 lounges με ιδιαίτερο design για την ξεκούραση των καλεσμένων.
-Bars, stands, κιόσκια που θα πωλούν φαγητό και ποτά.
-Διαμορφωμένο χώρο με σημεία πώλησης ειδών χορού.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.salsafestival.gr