Τρελοί για Ερωτα!

04.11.2008
Στη δεκαετία του ‘80 όπου μας μεταφέρει το έργο διασκευασμένο σε σύγχρονους ρυθμούς, μέσα από τις μικρές αγωνίες και ανησυχίες των ηρώων, συναντάμε έναν μεγάλο έρωτα.

"Τρελοί για Ερωτα" το έργο του Σαμ Σέπαρντ θα παρουσιαστεί στο Θεάτρο της Ημέρας από τις 8 Νοεμβρίου.

Στη δεκαετία του ‘80 όπου μας μεταφέρει το έργο διασκευασμένο σε σύγχρονους ρυθμούς, μέσα από τις μικρές αγωνίες και ανησυχίες των ηρώων, συναντάμε έναν μεγάλο έρωτα. Μια μεγάλη αγάπη. Μια αγάπη που διανθίζεται σιγά - σιγά, ίσως και κάποιες φορές αναδρομικά, αφοπλίζοντάς μας, εκπλήσσοντας μας από το βάθος, το πάθος και την έντασή του σε όλη τη διάρκεια του έργου.

Η αποδοχή, η απόρριψη, ο φόβος, ο προβληματισμός, το γέλιο και η συγκίνηση παίρνουν τα κομμάτια από το μερίδιο που τους αναλογεί, αφήνοντας στο θεατή μια γλυκόπικρη γεύση όπως είναι άλλωστε κι’ αυτή της ίδιας της ζωής.
Η αμφίδρομη σχέση μεταξύ αυτών των δύο ισομερών στοιχείων, του ηθοποιού δηλαδή που αγωνίζεται να δώσει απ’ την μετάγγιση ενός ρόλου και του θεατή που διψά να λάβει από το αποτέλεσμα που θα προκύψει, υπάρχει ζωντανή και σε εγρήγορση καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου.

ΑΠΟΔΟΣΗ: Μαρλένα Γεωργιάδη
ΔΙΑΣΚΕΥΗ - ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Μπάμπης Βρακάς
ΣΚΗΝΙΚΑ : Στέλιος & Νίκος Βλησίδης
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ: Κάτια Βλησίδη
ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:
Γαβαλλά Κατερίνα, Δρακόπουλος, Δημήτρης, Μπάμπης Βρακάς

ΘΕΑΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ
Ημέρες παραστάσεων : Πεμ. - Σαβ. 21.15, Κυρ.: 20.15
Έναρξη Παραστάσεων 8 Νοεμβρίου
Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 20 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Τιμή Εισιτηρίου : 20 €, 15 € (Φοιτητικό)