Χριστούγεννα με χειροποίητα "θαύματα" στο παζάρι Ατενέουμ

05.12.2013
Το καθιερωμένο 36 χρόνια τώρα, Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Ατενέουμ, από τις 13 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2013.

Το καθιερωμένο 36 χρόνια τώρα, Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Ατενέουμ, από τις 13 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2013.

Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να πλησιάζουν το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Ατενέουμ προετοιμάζει, όπως κάθε χρόνο, το Παζάρι του. Με μεράκι, αγάπη και σε πείσμα των καιρών η μεγάλη αίθουσα συναυλιών του κτιρίου στην οδό Αδριανού 3, θα μεταμορφωθεί και πάλι σε ένα ζεστό, αισιόδοξο κόσμο, με το αναγκαίο κέρασμα των φιλόξενων οικοδεσποτών, σε όσους θα περάσουν το κατώφλι του για να βρουν ότι καλαίσθητο και χειροποίητο μπορεί να ομορφύνει και τις φετινές γιορτές.

Μαρμελάδες σπιτικές, αισθαντικό σπιτικό Κρητικό ρακί, πολύχρωμο μυρωδάτο ξύδι, άσπρο και κόκκινο κρασί, παραδοσιακά λικέρ, και γλυκά του κουταλιού, όλα υπέροχα φτιαγμένα από το Ατενέουμ.

Και βέβαια, όπως πάντα, βιβλία, c.d. και DVD, χειροποίητα κοσμήματα, κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, διεκδικούν το ενδιαφέρον όλων για την ενίσχυση των σπουδαστικών βοηθημάτων, των σεμιναρίων και των μουσικών εκδηλώσεων που κάθε χρόνο, από την ίδρυσή του, διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός φορέας Ατενέουμ.

Info:

ATHENAEUM
International Cultural Center
MARIA CALLAS GRAND PRIX
13-31 Δεκεμβρίου 2013
Αδριανού 3, Θησείο (απέναντι από το σταθμό του τρένου)
Τηλ.2103211987-49-55

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά: 11π.μ. – 7μ.μ.
Κυριακές, Παραμονή Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και από 27- 31/12: 11π.μ. – 4μ.μ.
www.Athenaeum.com.gr