Ερωτικό ωροσκόπιο- β' μέρος

19.03.2007
Η αντίθεση Κρόνου - Ποσειδώνα στον άξονα της ερωτικής σας ζωής -ιδιαίτερα το Φεβρουάριο και τον Ιούνιο- σας βγάζει από το ροζ σύννεφο που ίσως παραμένετε από ανασφάλεια και σας φέρνει πίσω στη γη! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσετε το ρομαντισμό σας ή ότι δεν θα βιώνετε τη σχέση με την

ΖΥΓΟΣ Αυτογνωσία και στον έρωτα Η αντίθεση Κρόνου - Ποσειδώνα στον άξονα της ερωτικής σας ζωής -ιδιαίτερα το Φεβρουάριο και τον Ιούνιο- σας βγάζει από το ροζ σύννεφο που ίσως παραμένετε από ανασφάλεια και σας φέρνει πίσω στη γη! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσετε το ρομαντισμό σας ή ότι δεν θα βιώνετε τη σχέση με την καρδιά σας. Απλώς θα πάψετε να ονειροβατείτε και να αποδίδετε στο ταίρι σας ιδιότητες που δεν τις έχει, αλλά τις προβάλλετε εσείς επάνω του! Αυτή η διαπίστωση, που μπορεί να προκύψει μέσα από δύσκολες καταστάσεις ή την ανακάλυψη ότι δεν έχετε... αποκλειστικότητα, ίσως δεν είναι εύκολη και ανώδυνη, είναι όμως ουσιαστική για τη μελλοντική ευτυχία σας.

 

Δεσμευμένοι Το 2007 σας παρέχει ευκαιρίες βελτίωσης του γάμου ή της σχέσης σας, κυρίως μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Προσπαθήστε λοιπόν να εξομαλύνετε διαφορές, να συζητήσετε περισσότερο με τον/τη σύντροφό σας και να φτάσετε στη ρίζα των προβλημάτων. Αν όλα πάνε καλά και νιώθετε την ανάγκη να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα τη σχέση, προτιμήστε το πρώτο εννιάμηνο σε σχέση με το τέλος της χρονιάς, που η αντίξοη πορεία του Άρη μπορεί να φέρει δοκιμασίες και προβλήματα. Σχέση με Ζυγό, Καρκίνο, Αιγόκερω και Κριό στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς μπορεί να σας ταλαιπωρήσει περισσότερο.

 

Αδέσμευτοι Το 2007 είναι ευνοϊκό από τον πρώτο του μήνα κιόλας με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, και η εύνοια αυτή δεν ανακόπτεται παρά μόνο τους τελευταίους τρεις μήνες, οπότε οι επιρροές είναι απλώς πιο σύνθετες. Αυτό δεν σημαίνει ότι στο τέλος της χρονιάς θα λείψουν οι ευκαιρίες για νέες σχέσεις και γνωριμίες. Απλώς πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί για να μην αποδειχθεί άνθρακας ο θησαυρός, ιδιαίτερα το Νοέμβριο που θα βρεθεί η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, άρα θα έχετε μεγαλύτερη τάση για να δημιουργήσετε σχέσεις ή να ερωτευτείτε.

 

Αν γεννηθήκατε...

23/9-2/10: Αν και εκπροσωπείτε το ζώδιο των σχέσεων, η είσοδος του Κρόνου στο 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας δείχνει πως μετά τις 3/9 θα έχετε την ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Χρόνο για να εξερευνήσετε την ψυχή σας, τα «θέλω» σας, τις επιθυμίες σας. Έτσι, πιστεύω ότι θα γίνετε καλύτεροι και στις σχέσεις σας.

 

3/10-12/10: Εσείς έχετε την τύχη να δέχεστε στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς τη θετική επιρροή του Δία από τον Τοξότη. Θα καταφέρετε λοιπόν να επικοινωνήσετε καλύτερα με τον/τη σύντροφό σας αλλά και τον περίγυρό σας γενικότερα, να προσεγγίσετε άλλους ανθρώπους πιο εύκολα και να κάνετε καινούργιες και πιο ουσιαστικές σχέσεις. Μετά τις 29/9 όμως χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή σε όλες τις σχέσεις σας.

 

13/10-22/10: Ο Κρόνος από τον άξονα φιλίας - έρωτα και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σάς γειώνει με κάποιον τρόπο και ξεκαθαρίζει το θολό τοπίο στις ερωτικές σας σχέσεις. Με τη βοήθεια και του Δία από το φθινόπωρο και μετά θα ξέρετε ποιον/ποια μπορείτε να κρατήσετε στη ζωή σας και ποιον/ποια πρέπει να διώξετε για να περνάτε όλοι καλά κι εσείς καλύτερα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Συναρπαστικές εξελίξεις Το 2007 μπορεί να αποδειχθεί άκρως ενδιαφέρον, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να αλλάξετε στάση απέναντι στον έρωτα και γενικώς να γίνετε πιο ευέλικτοι. Η παρουσία του Ουρανού στον τομέα αυτόν και σε θετική όψη προς το ζώδιό σας μπορεί να δημιουργεί αναστάτωση και ρευστότητα, αλλά, αν είστε δεκτικοί στις αλλαγές, δεν θα σας βγει σε κακό! Ο Φεβρουάριος, με Ερμή και Αφροδίτη στους Ιχθύς, είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τον. Πιο ήσυχες και ανώδυνες μέρες στον έρωτα θα περάσετε το τελευταίο τρίμηνο και ιδιαίτερα το Δεκέμβριο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας!

 

Δεσμευμένοι Το 2007 αποτελεί σαφώς συνέχεια του 2006, μιας και η κύρια και δύσκολη όψη του Κρόνου προς το ζώδιό σας συνεχίζεται μέχρι τις 2/9. Η φετινή χρονιά όμως είναι καλύτερη, καθώς ο Δίας δημιουργεί θετικές όψεις με τον Κρόνο και σας βοηθά να προσεγγίζετε πιο ουσιαστικά τους άλλους. Αν η σχέση σας υπέφερε από δική σας έλλειψη χρόνου ή επειδή είχατε άλλες προτεραιότητες, ιδιαίτερα στο τελευταίο τετράμηνο, θα καταφέρετε να τη «φροντίσετε» καλύτερα. Σχέση με Ταύρο, Σκορπιό, Υδροχόο και Λέοντα μέχρι τις 3/9 θα αποδειχθεί αν μπορεί να έχει καλύτερη συνέχεια ή μέλλον γενικότερα.

 

Αδέσμευτοι Το 2007 είναι χρονιά εκπλήξεων στον ερωτικό τομέα, καθώς η επιρροή του Ουρανού και των εκλείψεων σ’ αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σας μπορεί να σας αναστατώσει με κεραυνοβόλους έρωτες, με ανθρώπους μάλιστα που φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αντικομφορμιστές, διαθέτουν ελεύθερο πνεύμα και σας γοητεύουν πάνω απ’ όλα με το μυαλό τους. Το 2007 είναι πράγματι καλή χρονιά για να διευρύνετε το φιλικό σας κύκλο και να βάλετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας. Βέβαια, οι γεννημένοι από τις 10 έως τις 14/11 πρέπει να προσέξετε τις χίμαιρες που φέρνει ο Ποσειδώνας!

 

Αν γεννηθήκατε...

23/10-1/11: Η νέα πιο υποστηρικτική θέση του Κρόνου στον άξονα έρωτα - φιλίας μετά τις 3/9 θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε σχέσεις, να μπείτε στη διαδικασία απόκτησης πιο ουσιαστικών δεσμών και να βάλετε σε τάξη αισθήματα αλλά και ανθρώπους. Σίγουρα το 2007 δεν είναι τόσο δύσκολο για τις σχέσεις σας όσο ήταν η προηγούμενη χρονιά!

 

2/11-12/11: Η επιρροή του Ουρανού και των εκλείψεων στον ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας μπορεί να κάνει πραγματικά μαγικά για την αισθηματική σας ζωή. Το «δοκιμασμένο» και το «σίγουρο» πλέον δεν έχουν θέση στο μυαλό και την καρδιά σας, ενώ είστε πιο πρόθυμοι, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να πειραματιστείτε με ανθρώπους με τους οποίους δεν έχετε πολλά κοινά, αλλά σας έλκουν και σας γοητεύουν.

 

13/11-22/11: Η επιρροή του Κρόνου στο δεκαήμερό σας θα είναι πιο έντονη μέχρι το Σεπτέμβριο και θα σας οδηγήσει σε αρκετά σημαντικές αποφάσεις όπως επίσης και σε ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σας ζωή. Σχέσεις που δεν θα αντέξουν το «κρας τεστ» του Κρόνου απλώς δεν είχαν τις σωστές βάσεις, γι’ αυτό πάρτε το απόφαση και μην απογοητεύεστε...

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Η χρονιά με τις μεγάλες ευκαιρίες Το 2007 ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας δεν θα κρύβονται, ό,τι κι αν κάνετε! Βλέπετε, το βαρύ πυροβολικό της τύχης, ο Δίας ο κυβερνήτης σας, θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου. Κυρίως στο πρώτο οκτάμηνο λοιπόν, που θα είστε ανενόχλητοι και από τον Κρόνο, θα καταφέρετε περισσότερο από κάθε άλλον να κάνετε νέες γνωριμίες, να επισημοποιήσετε σχέσεις και γενικώς να τακτοποιήσετε τα θέματα της καρδιάς. Μετά τις 3/9 χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή παντού και στα ρίσκα και στις επενδύσεις που γίνονται ελαφρά τη καρδία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα νιώθετε ερωτευμένοι ή ότι θα είστε δυστυχισμένοι!

 

Δεσμευμένοι Η επιρροή του Δία στο ζώδιό σας είναι η πιο σημαντική για το 2007 και θα σας οδηγήσει σε πράξεις που μακροπρόθεσμα θα επηρεάσουν καταλυτικά τη ζωή σας. Η απόφαση ενός γάμου ή ενός χωρισμού παίρνεται πιο εύκολα στο πρώτο οκτάμηνο, αλλά προσέξτε με ποιο γνώμονα θα προχωρήσετε σε μια τόσο ριζική αλλαγή. Βλέπετε, ο Δίας κάνει τα πάντα να φαίνονται καλύτερα - π.χ., όσο διαρκεί η επιρροή του, να πάρετε μια απόφαση και όταν αυτή φύγει να μείνει δίπλα σας κάτι που μάλλον υπερεκτιμήσατε! Φυσικά, ο Δίας αγαπά τις επισημοποιήσεις και ακόμη κι εσείς, οι λάτρεις της ελευθερίας, μπορεί να δείτε το θέμα του γάμου πιο γλυκά!

 

Αδέσμευτοι Πολυπληθείς είναι οι ευκαιρίες που σας δίνονται μέσα στο 2007 για να κάνετε τη σημαντική γνωριμία που περιμένατε χρόνια, να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας ή κάποιον/α που θα σας γοητεύσει τόσο πολύ, που θα είναι αδύνατον να του/της αντισταθείτε. Οι καλύτεροι μήνες για κάτι τέτοιο είναι ο Φεβρουάριος, ο Μάρτιος, ο Μάιος, ο Ιούνιος και το πρώτο μισό του Ιουλίου. Μετά τις 3/9 πρέπει να προσέχετε περισσότερο σε ποιον άνθρωπο επενδύετε συναισθηματικά, ειδικά αν τυχαίνει να είναι Τοξότης, Δίδυμοι, Παρθένος και Ιχθύες.

 

Αν γεννηθήκατε...

23/11-2/12: Το 2007 είναι ευνοϊκό στο μεγαλύτερο μέρος του, ιδιαίτερα μέχρι τις 2/9. Μετά απ’ αυτή την ημερομηνία χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, καθώς ο Κρόνος από την Παρθένο θα σας στριμώξει ακόμη και στις σχέσεις σας. Οι ταλαιπωρίες θα είναι μεγαλύτερες, ιδιαίτερα για εσάς που σχετίζεστε με άλλους Τοξότες, Παρθένους, Διδύμους και Ιχθύες.

 

3/12-12/12: Εσείς θα νιώσετε πιο έντονα από τους γεννημένους σε άλλα δεκαήμερα την επίδραση του Δία, η οποία θα ανοίξει τους ορίζοντές σας και θα φέρει νέους ανθρώπους στο πλευρό σας. Επηρεάζεστε όμως και από τον Ουρανό, ο οποίος φέρνει εκπλήξεις και ανατροπές ακόμη και στον ερωτικό τομέα. Προσέξτε, ιδιαίτερα οι δεσμευμένοι, γιατί το δέλεαρ της απιστίας μπορεί να είναι έντονο...

 

13/12-21/12: Τελευταία χρονιά για τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας κι εσείς που έχετε γεννηθεί στις τελευταίες μέρες θα έχετε ουσιαστικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων και του γάμου. Ένας παθιασμένος έρωτας, το τέλος μιας σχέσης ή ενός γάμου είναι στο πρόγραμμα! Ευτυχώς, μέσα στο δύσκολο θα υπάρχει και η ευνοϊκή επιρροή του κυβερνήτη σας Δία!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κοιτάξτε την αλήθεια κατάματα Έπειτα από μια χρονιά ιδιαίτερα δοτική στον τομέα των σχέσεων με τον Δία στο Σκορπιό, το 2007 μοιάζει φαινομενικά με άνυδρο τοπίο για τις ερωτικές σας σχέσεις. Αν το ψάξετε όμως λίγο πιο βαθιά, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχουν έτσι τα πράγματα. Είναι σημαντικό μέσα στην καινούργια χρονιά να ψάξετε για περισσότερη αλήθεια στις σχέσεις σας. Αυτό άλλωστε σας προτρέπει να κάνετε και ο κυβερνήτης σας Κρόνος από το Λέοντα μέχρι τις 2/9 και μετά από την Παρθένο. Χρονιά με έμφαση στην προσωπική σας ζωή και με σπουδαίες εξελίξεις θα είναι το 2008. Αλλά, για να συμβεί αυτό, πρέπει φέτος να προετοιμάσετε το έδαφος!

 

Δεσμευμένοι Στο 2007 με την περιοριστική αντίθεση Κρόνου - Ποσειδώνα μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις σε μια ερωτική σχέση ή το γάμο σας, που θα χρειαστούν δουλειά και αφοσίωση για να μην καταστρέψουν τις προοπτικές σας. Προσπαθήστε γενικώς τους πρώτους εννιά μήνες να φροντίσετε όσο μπορείτε τον/τη σύντροφό σας και τη σχέση σας, γιατί αργότερα η επιρροή του Άρη από τον Καρκίνο δεν θα σας επιτρέψει τόσο εύκολα να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Μάλιστα, στο τελευταίο τρίμηνο ίσως βγουν στην επιφάνεια διαφορές που βρίσκονταν σε κατάσταση χειμερίας νάρκης, απωθημένα και παράπονα.

 

Αδέσμευτοι Αρκετά καλές οι προοπτικές του 2007 για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και μάλιστα την άνοιξη, κοντά στο Πάσχα, και το καλοκαίρι μπορείτε να κάνετε γνωριμίες που θα σας ικανοποιούν πλήρως. Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς κρύβει μεγαλύτερη ταλαιπωρία στις αποσκευές του, με τον Άρη να διατρέχει τον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σας και να δημιουργεί ένα ασταθές κλίμα, γι’ αυτό στη διάρκειά του προσέξτε αρκετά πού επενδύετε συναισθηματικά, αν δεν θέλετε να ταλαιπωρηθείτε με αδιέξοδες σχέσεις.

 

Αν γεννηθήκατε...

22/12-2/1: Η σταθεροποιητική επιρροή του Κρόνου μετά τις 3/9 θα σας βοηθήσει να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση και να κάνετε πιο υγιείς επιλογές. Η πορεία του Άρη απέναντί σας μετά τις 29/9 σίγουρα βάζει δύσκολα στις σχέσεις, αλλά δεν θα ενοχλήσει αυτές που έχουν γερές βάσεις και λόγο ύπαρξης. Μετά τις 18/12 με τον Δία στο ζώδιό σας έρχονται καλύτερες μέρες και νύχτες.

 

3/1-13/1: Δεν υπάρχουν σημαντικές επιρροές στον τομέα του έρωτα για το 2007, τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβριο. Στο τελευταίο τρίμηνο όμως ζορίζουν οι καταστάσεις με τον Άρη να κάνει... τουρ στον τομέα σχέσεων - γάμου και να βγάζει διάφορα απωθημένα ή παράπονα και αδιέξοδες καταστάσεις στην επιφάνεια!

 

14/1-19/1: Η αντίθεση Κρόνου - Ποσειδώνα, πιο έντονη μέσα στο 2007 και ιδιαίτερα το Φεβρουάριο και τον Ιούνιο, μπορεί να σας ταλαιπωρήσει κάπως στο κομμάτι που αφορά τη σεξουαλικότητα και την εκδήλωση των βαθύτερων συναισθημάτων σας απέναντι στο ταίρι σας. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον ειδικό, αν βλέπετε ότι δεν μπορείτε να λύσετε μόνοι σας τα προβλήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Έρωτας με απαιτήσεις Όταν ο Κρόνος περιδιαβαίνει τον τομέα σχέσεων - γάμου στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, δεν είναι εύκολο η ζωή να ανθήσει χωρίς εμπόδια, προβληματισμούς και συνειδητοποιήσεις. Το θετικό για το 2007 βέβαια είναι η ταυτόχρονη αρμονική επιρροή του Δία από τον Τοξότη προς το ζώδιό σας, η οποία θα κάνει το δύσκολο πρόβλημα λίγο πιο ανώδυνο και τελικά θα βοηθά στην επίλυσή του. Μετά τις 3/9 η κατάσταση στον τομέα των σχέσεων θα είναι πιο υγιής, αφού θα έχετε κάνει τα ξεκαθαρίσματά σας και θα σας επιτρέπει καλύτερους χειρισμούς. Νέες γνωριμίες στο τελευταίο τετράμηνο δεν θα έχουν τις δυσκολίες του πρώτου οκταμήνου!

 

Δεσμευμένοι Σίγουρα η επιρροή του Κρόνου είναι καταλυτική μέχρι το Σεπτέμβριο και δείχνει πως ο έρωτας στο 2007 έχει απαιτήσεις και μάλιστα κάποιες φορές ιδιαίτερα σκληρές ή δεσμευτικές. Κάποιοι μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση μέσα στη σχέση, άλλοι ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε σε γάμο ή στην απόκτηση απογόνου. Από την άλλη, ίσως να αισθανθείτε περισσότερο το βάρος μιας πολύχρονης σχέσης ή πιο έντονη τη φθορά της μέχρι το Σεπτέμβριο. Ευτυχώς η καλή θέση του Δία στον Τοξότη θα σας επιτρέψει να της κάνετε κάποιες τονωτικές ενέσεις και να τη σώσετε. Μετά τις 2/9 όλα θα μοιάζουν πιο εύκολα και πιο ανώδυνα!

 

Αδέσμευτοι Ο Δίας στον άξονα φιλίας - έρωτα πληθαίνει τις ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες και σας κάνει πιο πρόθυμους να ανοιχτείτε και να πλησιάσετε τους άλλους, με σκοπό μια σχέση. Ο Κρόνος απέναντί σας στο Λέοντα μπορεί να γίνει αιτία μιας καρμικής σχέσης και να γνωρίσετε έναν άνθρωπο με τον οποίο η ψυχή σας έχει ανοιχτούς λογαριασμούς! Το κυριότερο που πρέπει να προσέξετε αυτή τη χρονιά είναι τα δυσδιάκριτα όρια ανάμεσα στη φιλία και τον έρωτα. Κι αυτό για να μην εκλάβετε μια φιλική σχέση ως έρωτα και απογοητευτείτε, αν δεν είναι έτσι τελικά!

 

Αν γεννηθήκατε...

20/1-2/2: Η επιρροή του Κρόνου μετριάζεται για το δικό σας δεκαήμερο, αφού ήδη τη γευτήκατε έντονα τα προηγούμενα δύο χρόνια. Για εσάς η κύρια επιρροή στα ερωτικά θα είναι αυτή του Δία από τον Τοξότη στον άξονα φιλίας - έρωτα, η οποία θα σας επιτρέψει να ξαναπιστέψετε στους ανθρώπους -ή στον άνθρωπό σας- και να τους προσελκύσετε στη ζωή σας!

 

3/2-12/2: Αν έχετε γεννηθεί μετά τις 6/2, δέχεστε την επιρροή του Ποσειδώνα σε σύνοδο με τον Ήλιο σας και αυτό μπορεί να σημαίνει μια κάποια μεγαλύτερη ταλαιπωρία σε νέες σχέσεις που δεν δείχνουν την πραγματική τους ταυτότητα, αλλά κάτι ψευδές, όσο λαμπερό κι αν φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Η αντίθεση του Κρόνου θα σας βοηθήσει να πατήσετε πιο εύκολα τα πόδια σας στη γη, αν και όχι ανώδυνα.

 

13/2-19/2: Εσείς που γεννηθήκατε στο τρίτο δεκαήμερο δέχεστε πιο έντονα μέχρι τις 2/9 την επιρροή του Κρόνου και αυτό... μεταφράζεται σε μεγαλύτερο ζόρι στη σχέση ή το γάμο σας. Για κάποιους από εσάς μπορεί να μη σημαίνει αναστάτωση μέσα στην ίδια τη σχέση, αλλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο/η σύντροφός σας σε άλλους τομείς της ζωής του/της.

 

ΙΧΘΥΕΣ Στη δίνη των αλλαγών Με τις εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σας με την Παρθένο (το ζώδιο που συμβολίζει τις σχέσεις στο ηλιακό ωροσκόπιό σας), με ανάδρομη Αφροδίτη, επίσης στον τομέα των σχέσεων το καλοκαίρι και από τις 3/9 τον Κρόνο στον ίδιο ζωτικό τομέα, καταλαβαίνετε ότι οι σχέσεις και ο γάμος μέσα στο 2007 δεν είναι αστεία ή εύκολη υπόθεση. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά λοιπόν για μια έντονη χρονιά στον έρωτα με ό,τι καλό ή δύσκολο μπορεί να εμπεριέχει αυτό! Μέχρι τις 3/9 πάντως έχετε στη διάθεσή σας μια πιο πρόσφορη περίοδο για να κάνετε διορθωτικές κινήσεις ή, ανάλογα, να αφεθείτε πιο ελεύθερα σε νέες γνωριμίες!

 

Δεσμευμένοι Εσείς οι Ιχθύες δεν πανικοβάλλεστε στην προοπτική της αλλαγής, μολονότι επειδή είστε βαθιά συναισθηματικοί άνθρωποι, μπορεί μια ανατροπή να σας βγάλει έξω από τα νερά σας. Φέτος πάντως πρέπει να χρησιμοποιήσετε την προσαρμοστικότητά σας, γιατί οι σχέσεις κρύβουν ρευστότητα με την επιρροή των εκλείψεων και του Ουρανού. Φυσικά, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει και έναν ξαφνικό γάμο ή έναν απόγονο που δεν τον περιμένατε. Όσο ευχάριστο όμως και αν είναι το σενάριο, μάλλον θα σας ξεβολέψει! Σχέσεις με άλλους Ιχθύς, Τοξότες, Διδύμους και Παρθένους θα κυλήσουν πιο εύκολα πριν από τις 3/9.

 

Αδέσμευτοι Εσείς παραμένετε μάλλον ανενόχλητοι από τις δύσκολες επιρροές του 2007 και αυτό επειδή δεν έχετε να χάσετε τίποτα! Τώρα προσπαθείτε να κάνετε σχέση, άρα, ακόμη κι αν δεν επιτύχει, δεν θα ταλαιπωρηθείτε και τόσο όσο οι δεσμευμένοι. Ο Φεβρουάριος είναι ο καλύτερος μήνας σας, καθώς η αυτοπεποίθησή σας βρίσκεται στα ύψη και η Αφροδίτη και ο Ερμής στο ζώδιό σας σας φέρνουν ευκαιρίες για σημαντικές γνωριμίες. Πραγματικά μεγάλη κινητικότητα στον ερωτικό τομέα θα έχετε το φθινόπωρο, αλλά ούτε τότε θα λείψουν η ρευστότητα και η ταλαιπωρία!

 

Αν γεννηθήκατε...

20/2-2/3: Η κύρια επιρροή της χρονιάς είναι η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο της Παρθένου, τον τομέα σχέσεων - γάμου για εσάς, ο οποίος θα «τεστάρει» την αντοχή του δεσμού σας. Φυσικά, το αποτέλεσμα εξαρτάται από τις δικές σας επιλογές και τους δικούς σας χειρισμούς. Επίσης, το καλοκαίρι πιθανώς κάποιος/α να επιστρέψει στη ζωή σας και να προσπαθήσει να κλείσει τους λογαριασμούς του/της μαζί σας!

 

3/3-12/3: Η επιρροή του Ουρανού είναι η κυριότερη για εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Ανατροπές, αλλαγές, κεραυνοβόλοι έρωτες ή χωρισμοί είναι μερικά από τα σενάρια της νέας χρονιάς που σας αφορούν. Αν έχετε μια επιτυχημένη σχέση, μην τη διακινδυνεύσετε για χάρη του καινούργιου, που, όταν περάσει η μπογιά του, θα ξεθωριάσουν και τα συναισθήματά σας.

 

13/3-20/3: Οι εκλείψεις και η επιρροή του Πλούτωνα από τον Τοξότη είναι οι κύριες επιρροές στην καινούργια χρονιά. Αυτό σημαίνει ρευστότητα και ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία στον τομέα του έρωτα! Οι εξελίξεις όμως δεν είναι απαραίτητο να είναι αρνητικές. Κάποιοι από εσάς ίσως γνωρίσετε τώρα το μεγάλο και παθιασμένο έρωτα!