Ερωτικό ωροσκόπιο- α' μέρος

16.03.2007
Το 2007 είναι από τις πιο ευνοϊκές χρονιές για να τακτοποιήσετε την αισθηματική σας ζωή και ουσιαστικά να αισθανθείτε πιο ευτυχισμένοι. Οι ερωτικές «παροχές» των πρώτων εννέα μηνών είναι πιο πλούσιες και ουσιώδεις σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο, όποτε και είναι πιθανό η

ΚΡΙΟΣ Ουσιαστική ανάκαμψη! Το 2007 είναι από τις πιο ευνοϊκές χρονιές για να τακτοποιήσετε την αισθηματική σας ζωή και ουσιαστικά να αισθανθείτε πιο ευτυχισμένοι. Οι ερωτικές «παροχές» των πρώτων εννέα μηνών είναι πιο πλούσιες και ουσιώδεις σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο, όποτε και είναι πιθανό η εύνοια να συνοδευτεί από δοκιμασίες εξαιτίας της παραμονής του κυβερνήτη σας Άρη στον Καρκίνο. Τα πιο θετικά διαστήματα για τα ερωτικά σας είναι από τις 21/2 μέχρι τις 17/3, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, και από τις 6/6 μέχρι τις 14/7, με την Αφροδίτη στο Λέοντα. Εξαιρετικός και ο Σεπτέμβρης μετά τις 9, με την Αφροδίτη ορθόδρομη στον τομέα του έρωτα και των φλερτ!

Δεσμευμένοι Οι πρώτοι εννέα μήνες του 2007 είναι πιο γενναιόδωροι απέναντί σας και η πορεία του Δία στον Τοξότη θα σας βάλει στο παιχνίδι της επισημοποίησης, του γάμου ή της συμβίωσης. Θα μπορέσετε πολύ πιο εύκολα να ανανεώσετε τη σχέση σας, να ταξιδέψετε με το ταίρι σας, να βιώσετε νέες συγκινήσεις και να βάλετε στόχους για το κοινό μέλλον σας. Μετά το τέλος του Σεπτέμβρη όμως να είστε πιο προσεκτικοί, καθώς η επιρροή του Άρη από τον Καρκίνο μέχρι το τέλος της χρονιάς μπορεί να δημιουργήσει κόντρες ή να βγάλει τις αδυναμίες της σχέσης στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε.

Αδέσμευτοι Περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά το 2007 είναι τυχερό στον τομέα του έρωτα, αρκεί να μην έχετε παρωπίδες ή συνταγές στο μυαλό σας περί επιτυχίας των σχέσεων. Ο Δίας από τον Τοξότη, σε μια εξαιρετική θέση προς την Αφροδίτη τον Ιανουάριο, το Μάρτιο, τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο, προσφέρει δυνατότητες νέων ερωτικών γνωριμιών ή επιστροφής από το παρελθόν ενός προσώπου που σας ζητά μία δεύτερη ευκαιρία. Ίσως ο έρωτας να έρθει και από το εξωτερικό ή στη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μπορεί το άτομο που θα συναντήσετε να έχει σημαντικές διαφορές κουλτούρας από εσάς!

Αν γεννηθήκατε...

21/3-2/4: Μέχρι το Σεπτέμβριο η ερωτική σας ζωή έχει προτεραιότητα και δέχεται εξαιρετικές επιρροές από τον Δία στον Τοξότη. Έτσι, θα νιώθετε πιο αισιόδοξοι να κυνηγήσετε το όνειρο μιας νέας σχέσης ή, αν είστε ήδη δεσμευμένοι, να μπείτε στη διαδικασία επισημοποίησής της. Αν όμως έχετε έναν κακό ή δύσκολο δεσμό, ο Δίας μπορεί να λειτουργήσει απελευθερωτικά!

3/4-12/4: Εσείς θα βιώσετε πιο έντονα την επιρροή του Δία, καθώς θα παραμείνει στο δικό σας δεκαήμερο περισσότερο χρονικό διάστημα. Πνεύμα ελευθερίας, ανάγκη για νέες περιπέτειες και έρωτες που μπορεί να δημιουργηθούν σε ταξίδια ή να φέρουν στην ταυτότητά τους τη σφραγίδα μιας άλλης εθνικότητας είναι μερικά από τα σενάρια της νέας χρονιάς! Οι περιορισμοί στις σχέσεις δεν έχουν θέση στο 2007!

13/4-20/4: Μέχρι το Σεπτέμβριο ο Κρόνος από το Λέοντα επηρεάζει το δεκαήμερό σας και σας προσφέρει μια ευκαιρία ανασυγκρότησης της αισθηματικής σας ζωής. Κάποιοι θα κάνετε τώρα μια σοβαρή σχέση, άλλοι ίσως αποφασίσετε ότι είναι προτιμότερη η μοναξιά από μια ρηχή και ανούσια ερωτική κατάσταση. Ο έρωτας γίνεται σημαντική ανάγκη σας, αλλά όχι και οι συμβιβασμοί!


ΤΑΥΡΟΣ Εξερευνήστε τις άγνωστες πλευρές του έρωτα! Το 2007 πρέπει να αλλάξετε τρόπο που προσεγγίζετε τις σχέσεις σας, αν θέλετε να έχετε ουσιαστικά αποτελέσματα και να βιώσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση. Ο Δίας από τον Τοξότη είναι καλός σύμβουλος αλλαγής, αρκεί να αφήσετε πίσω σας την εμμονή στη σταθερότητα, ακόμη κι όταν αυτή η σταθερότητα είναι κάτι που δεν σας ταιριάζει. Όσο πιο πρόθυμοι είστε να πειραματιστείτε, να εξερευνήσετε το άγνωστο και να γνωρίσετε ανθρώπους που δεν σας μοιάζουν, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ανταμοιβή. Το καλοκαίρι, με ανάδρομη Αφροδίτη, μπορεί να έχετε «πισωγυρίσματα» ή κάποιες μνήμες να σας ταράξουν. Η χρονιά είναι πιο βατή μετά τις 3/9.

Δεσμευμένοι Η παρουσία του Κρόνου στο Λέοντα είναι και φέτος η κύρια επιρροή για τους περισσότερους από εσάς, όχι όμως και η πιο εύκολη. Πολλές υποχρεώσεις, ελάχιστος ελεύθερος χρόνος ή φθορά σε μακρόχρονες σχέσεις που φαίνεται εντονότερη είναι μερικά από τα σενάρια της κρόνιας επιρροής. Μέχρι τις 2/9 πολλά θα ξεκαθαρίσουν στη ζωή και τις σχέσεις σας, ώστε να μείνει στο πλευρό σας ό,τι πραγματικά σας αξίζει. Μετά τις 3/9 θα καταφέρετε να ηρεμήσετε και να φροντίσετε ό,τι μπορεί να σας ξέφυγε μέχρι τότε. Πάντως, ο Δίας από τον Τοξότη θα συμβάλει στην τόνωση της σεξουαλικότητάς σας και στην έκφραση των συναισθημάτων σας.

Αδέσμευτοι Το 2007 με τις εκλείψεις του στον άξονα του έρωτα, των φλερτ και της φιλίας θα έχει αρκετό σασπένς, ιδιαίτερα την άνοιξη και στην αρχή του φθινοπώρου. Τότε μπορεί να κάνετε σημαντικές γνωριμίες και να βιώσετε κεραυνοβόλους έρωτες. Πόσοι από αυτούς θα αντέξουν στο τεστ του Κρόνου θα το ανακαλύψετε μετά τις 3/9. Το πιο σημαντικό είναι να μην κρύβετε τα αληθινά συναισθήματά σας, ακόμη κι αν αυτά δεν είναι ευχάριστα ή δεν σας βολεύουν. Ο Δίας από τον Τοξότη θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε εις βάθος ένα νέο άτομο που θα μπει στη ζωή σας!

Αν γεννηθήκατε...

21/4-2/5: Το 2006 ήταν μια χρονιά που οδήγησε σε αρκετά ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σας ζωή. Το 2007, ιδιαίτερα από τις 3/9 και μετά, με τη θετική για το ζώδιό σας πορεία του Κρόνου στην Παρθένο, θα σας οδηγήσει στο να πάρετε πιο σοβαρές αποφάσεις για μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Ίσως, αν είστε παντρεμένοι, να δείτε πιο σοβαρά και το θέμα απόκτησης ενός απογόνου, που θα συμπληρώσει την ευτυχία σας.

3/5-12/5: Μπορεί η επιρροή του Κρόνου να αρχίζει να ξεθωριάζει σιγά σιγά, αλλά πριν από τις 3 Σεπτεμβρίου ίσως δεν καταφέρετε να βγάλετε πολύτιμα συμπεράσματα για το μέλλον της σχέσης ή του γάμου σας. Το 2007 μπορεί να σας βοηθήσει όμως να ενισχύσετε τη σεξουαλικότητά σας και να κάνει τονωτικές ενέσεις πάθους σε μια πολύχρονη σχέση.

13/5-20/5: Θα έλεγα ότι εσείς είστε οι πιο ζορισμένοι της χρονιάς στο κομμάτι των σχέσεων, αφού ο Κρόνος από το Λέοντα μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου θα πιέσει το δικό σας δεκαήμερο και θα οδηγήσει σε «κρας τεστ» σχέσεων ή γάμου. Μη φοβηθείτε όμως να το κάνετε, γιατί ό,τι δεν αντέξει στη... σύγκρουση απλώς δεν χρειάζεται να παραμείνει στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Όλα για τις σχέσεις, αλλά χωρίς εκπτώσεις! Το 2007 είναι η χρονιά που το ενδιαφέρον σας θα εστιαστεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου! Ο Δίας στο ταξίδι του στον τομέα αυτόν αυξάνει κατακόρυφα τις δυνατότητες να κάνετε μια σημαντική σχέση ή να προχωρήσετε σε έναν ευτυχή γάμο! Μπορεί επίσης να λειτουργήσει και απελευθερωτικά ή λυτρωτικά στην περίπτωση που δεν έχετε αρμονική συμβίωση. Μέχρι τις 2/9 έχετε ανενόχλητα την εξαιρετική επιρροή του, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε περισσότερο αυτό το διάστημα. Ο Ιανουάριος, ο Απρίλιος και ο Ιούνιος είναι οι θετικότεροι μήνες!

Δεσμευμένοι Η πορεία του Δία στον τομέα γάμου και σχέσεων είναι ένας θετικός οιωνός για να νιώσετε πραγματική ικανοποίηση από το δεσμό σας. Μαζί με το ταίρι σας φέτος μπορείτε να ταξιδέψετε πολύ, να μάθετε σημαντικά πράγματα, να γνωρίσετε άλλους πολιτισμούς, να δώσετε στη σχέση σας περισσότερη ελευθερία και έμπνευση και να διώξετε ό,τι την καταστρέφει, όπως η ρουτίνα και η συνήθεια. Αν είστε σε μια πολύχρονη ή δοκιμασμένη σχέση, φέτος είναι η ιδανική χρονιά για να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε γάμο. Προτιμήστε όμως το πρώτο οκτάμηνο και όχι τους τελευταίους μήνες που θα σας επηρεάζει ο Κρόνος.

Αδέσμευτοι Μπροστά σας έχετε ίσως την πιο ευνοϊκή χρονιά της δεκαετίας για νέες γνωριμίες και την πιθανότητα μιας σημαντικής σχέσης! Ο Δίας σάς ανοίγει τους ορίζοντες και φέρνει στο διάβα σας ενδιαφέροντες ανθρώπους. Μη χάσετε την ευκαιρία να κυκλοφορήσετε πολύ, να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις ή να γραφτείτε ως μέλη σε κλαμπ και όπου αλλού θα μπορούσατε να κάνετε νέες γνωριμίες. Παρ’ όλα αυτά, όσο μεγάλη και αν είναι η ανάγκη σας για μια σημαντική σχέση, μην κάνετε εκπτώσεις και μη ρίξετε τον πήχη!

Αν γεννηθήκατε...

21/5-4/6: Ο Δίας από τον Τοξότη -τομέα σχέσεων - γάμου- δίνει το πράσινο φως για γνωριμίες, που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σας. Μέχρι τις 2/9 ένας νέος έρωτας και η απόφαση της επισημοποίησης της σχέσης σας ή μιας συμβίωσης είναι από τα πιο πιθανά σενάρια αλλά και από τα πιο εύκολα προς υλοποίηση. Μετά τις 3/9, με την επιρροή του Κρόνου από την Παρθένο που θα τη βιώσετε πρώτοι, ίσως δυσκολευτείτε περισσότερο να πραγματοποιήσετε τα παραπάνω.

4/6-12/6: Εσείς θα γευτείτε τη θετική επιρροή του Δία περισσότερο μέσα στη νέα χρονιά, καθώς δεν θα επηρεαστείτε από τον Κρόνο. Έτσι, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε με την ησυχία σας το τοπίο στην αισθηματική σας ζωή, κάνοντας σημαντικές νέες γνωριμίες ή παίρνοντας τη μεγάλη απόφαση της δέσμευσης ή του γάμου.

13/6-21/6: Ο Πλούτωνας ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον τομέα των σχέσεων, αλλά για το δικό σας δεκαήμερο σίγουρα η επιρροή του θα είναι έντονη μέσα στη νέα χρονιά. Το τέλος μιας σχέσης ή ενός κακού γάμου είναι από τα αγαπημένα του σενάρια, τόσο όσο αγαπημένο του είναι και ένας καινούργιος έρωτας, παθιασμένος και δυνατός. Εσείς επιλέγετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Το τέλος της ερωτικής αυταπάτης Το 2007 στο μεγαλύτερο μέρος του διατηρεί την υπάρχουσα τάξη στις ερωτικές υποθέσεις σας (με λίγα λόγια ό,τι σπείρατε το 2006, θα θερίσετε φέτος) και μόνο στο τελευταίο κομμάτι του με τον Άρη στο ζώδιό σας μετά τις 29/9 μπορεί να σας βάλει δύσκολα ή να προκαλέσει σημαντικές εξελίξεις. Η δε αντίθεση Κρόνου - Ποσειδώνα θα διώξει και τις τελευταίες αυταπάτες που είχατε για την ερωτική σας ζωή και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης το καλοκαίρι θα αναδείξει κατάφωρα την αλήθεια στις σχέσεις σας. Μην απογοητευτείτε αν δεν είναι αυτό που περιμένετε. Κοιτάξτε μπροστά με γνώμονα μόνο την αλήθεια!

Δεσμευμένοι Το 2007 είναι η συνέχεια μιας χρονιάς που ο έρωτας και οι σχέσεις σάς απασχόλησαν περισσότερο από καθετί άλλο. Φέτος, τουλάχιστον στο πρώτο οκτάμηνο, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα σημαντικές επιρροές που να ταλαιπωρούν τις σχέσεις σας. Προσοχή χρειάζεται μόνο στο τελευταίο τρίμηνο, καθώς ο Άρης στο ζώδιό σας βγάζει στην επιφάνεια αδυναμίες, παράπονα, ελλείψεις. Στη διάρκειά του θα φανεί αν μια σχέση μπορεί να επισημοποιηθεί ή αν έχει μέλλον γενικότερα. Αν είστε μαζί με κάποιον/α που εκπροσωπεί ένα επίσης παρορμητικό ζώδιο -είναι δηλαδή Καρκίνος, Κριός, Ζυγός ή Αιγόκερως-, τότε χρειάζεται διπλή προσοχή!

Αδέσμευτοι Αν έπειτα από ένα 2006, που προσέφερε αρκετές ευκαιρίες για γνωριμίες και σχέσεις, εξακολουθείτε να ανήκετε σ’ αυτή την κατηγορία, τότε ίσως πρέπει να επανεξετάσετε τις προσδοκίες σας στον έρωτα! Αν και ως ζώδιο βλέπετε πάντα σοβαρά τις σχέσεις, κάποιες φορές -και δεν είναι λίγες-η φαντασία σας σας παρασύρει σ’ εκείνες που οδηγούν σε απογοητεύσεις. Όχι επειδή είστε υπερευαίσθητοι, αλλά διότι στοχεύετε πολύ μακρύτερα από εκεί που σας παίρνει... Αλλάξτε λοιπόν τρόπο προσέγγισης και όλα θα αλλάξουν!

Αν γεννηθήκατε... 22/6-2/7: Η πιο σημαντική επιρροή μέσα στο 2007 για εσάς είναι η πορεία του Άρη στο ζώδιό σας από τις 29/9 μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Άρης, που θα κάνει ιδιαίτερα έντονα την παρουσία του και στο δεύτερο μισό του Ιανουαρίου και το Φεβρουάριο, θα προσφέρει ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες ή, ανάλογα, για ξεκαθαρίσματα σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις και θα τονώσει τη σεξουαλικότητά σας. 3/7-13/7: Αυτή τη χρονιά δεν υπάρχουν σημαντικές επιρροές αργών πλανητών στο κομμάτι των σχέσεων για εσάς και μόνο ο Άρης στην πορεία του στο ζώδιό σας το τελευταίο τρίμηνο του 2007 θα λειτουργήσει καταλυτικά για τις σχέσεις ή το γάμο σας. Πάντως, σχέσεις με άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Αιγόκερω, του Κριού ή του Ζυγού θα δοκιμαστούν. 13/7-22/7: Η αντίθεση Κρόνου - Ποσειδώνα θα σας δείξει αν τελικά οι προσδοκίες σας από τον έρωτα είναι μη ρεαλιστικές, άρα αν πρέπει να αναδιπλωθείτε, ή αν απλώς εσείς οι ίδιοι του έχετε κλείσει την πόρτα, επειδή κάποτε πληγωθήκατε και δεν θέλετε να το ξαναζήσετε. Σίγουρα το 2007 θα καταφέρετε να βγάλετε σημαντικά συμπεράσματα!

ΛΕΩΝ Προτεραιότητα, οι επιθυμίες της καρδιάς Το 2007 σίγουρα έχει να σας πει πιο ευχάριστα πράγματα για την ερωτική ζωή σας σε σχέση με την περσινή δύσκολη χρονιά! Ο Δίας, ήδη από το τέλος Νοεμβρίου 2006 στον Τοξότη -τομέα του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών-, σας προτρέπει να πάρετε ρίσκα, να τολμήσετε το διαφορετικό, να βγάλετε τις παρωπίδες και να εκφράσετε τις αληθινές επιθυμίες και τα συναισθήματά σας, χωρίς να φοβηθείτε τις συνέπειες. Άλλωστε, η αλήθεια δεν κρύβει ποτέ κινδύνους! Επιπλέον, μέχρι τις 2/9 με την παράλληλη επιρροή του Κρόνου, σχέσεις και γάμος θα περάσουν από τεστ αντοχής! Εκεί θα φανεί αν χτίζατε παλάτια στην άμμο ή σχέσεις με γερά θεμέλια!

Δεσμευμένοι Τα τελευταία χρόνια με την επιρροή του Κρόνου ωριμάσατε αρκετά και συνειδητοποιήσατε ότι δεν αρκεί μόνο η καλή διάθεση, το ερωτικό πάθος και η γενναιοδωρία για να διατηρήσετε τις σχέσεις σας. Οι σχέσεις θέλουν κόπο, αφοσίωση, αμοιβαίες υποχωρήσεις, συμβιβασμούς αλλά και έμπνευση. Με αυτή τη γνώση ως εφόδιο και με τις καλές προθέσεις του Δία από τον Τοξότη, το 2007 θα είναι πραγματικά μια ιδιαίτερα καλή χρονιά, αν θέλετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, να προχωρήσετε σε μια συμβίωση ή να αποκτήσετε έναν απόγονο! Μετά τις 3/9 όλα θα μοιάζουν πιο ιδανικά!

Αδέσμευτοι Μια καλύτερη μέρα ξημερώνει με την έλευση του 2007! Ο Δίας, ο πλανήτης που στην Αστρολογία συνδέεται με τις ευκαιρίες, στον τομέα του φλερτ, του έρωτα και της δημιουργίας, προδιαγράφει μια ξεχωριστή χρονιά. Μπορεί ο Κρόνος στο ζώδιό σας μέχρι τις 2/9 να μη σας αφήνει πολλά περιθώρια ελεύθερου χρόνου, εσείς όμως θα καταφέρετε να λειτουργήσετε και κάτω από περιορισμούς. Μετά, εννοείται ότι όλα θα λειτουργούν πιο αβίαστα και ακόμη κι εσείς του τρίτου δεκαημέρου, που ταλαιπωρείστε από την κρόνια επιρροή, θα ευνοηθείτε περισσότερο μέχρι τις 18/12!

Αν γεννηθήκατε... 23/7-2/8: Είστε από τους πιο ευνοημένους στην καινούργια χρονιά, μια και η αρνητική επιρροή του Κρόνου αποτελεί πλέον ανάμνηση για εσάς και τη θέση της ήδη έχει πάρει η θετική επιρροή του Δία από τον Τοξότη, η οποία σας δίνει το πράσινο φως για καινούργιες σχέσεις, φλερτ αλλά και απόκτηση απογόνων, αν βρίσκεστε στην κατάλληλη ηλικία και το θέλετε! 1/8-12/8: Οι γεννημένοι μετά τις 9/8, με την επιρροή του Ποσειδώνα, προσέξτε τις αυταπάτες στον έρωτα και τις ιδανικές καταστάσεις, που κρύβουν όμως πολλές αθέατες πλευρές. Εσείς μάλιστα, με την παράλληλη επιρροή του Κρόνου, μπορεί να μπλέξετε σε μια αδιέξοδη ερωτική ιστορία. Οι γεννημένοι μέχρι τις 9/8 είστε πιο απαλλαγμένοι από δύσκολες επιρροές και θα χαρείτε φλερτ και έρωτες! 13/8-23/8: Η επιρροή του Κρόνου μέχρι τις 2/9 -πιο έντονη τώρα στο δικό σας δεκαήμερο- θα σας οδηγήσει σε πολλά ξεκαθαρίσματα και θα τεστάρει για τα καλά πολύχρονες σχέσεις ή το γάμο σας. Κάποιοι, με την παράλληλη επιρροή του Δία, ίσως μπείτε στη διαδικασία ενός γάμου ή της απόκτησης απογόνου. Προτιμήστε πάντως το διάστημα μετά τις 3/9!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Παιχνίδι για γερά νεύρα Το 2007 είναι χρονιά μεγάλης κινητικότητας, με πολλά σκαμπανεβάσματα και μεγάλες εκπλήξεις! Πράγματι, μπορεί να βιώσετε το χειρότερο και το καλύτερο σενάριο και ίσως και τα δύο με έναν και μόνο άνθρωπο! Ο Άρης στον Αιγόκερω ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη μετά τα μέσα Ιανουαρίου και το Φεβρουάριο· ίσως αυτή είναι και η πιο σταθερή περίοδος σε ένα εντελώς ρευστό 2007! Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας μετά τις 3/9 θα δώσει έναν άλλο, πιο σοβαρό και επιλεκτικό τόνο στην αισθηματική σας ζωή. Όμως μόλις λίγο πριν κλείσει το 2007, από τις 18/12 τα πράγματα βελτιώνονται με τον Δία στον Αιγόκερω, τομέα του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργίας!

Δεσμευμένοι Το 2007, μολονότι το πρώτο του οκτάμηνο είναι σχετικά πιο ήσυχο, δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε σε καμία περίπτωση! Οι σημαντικές επιρροές του είναι τρεις: η πρώτη αναφέρεται στην επίδραση του Ουρανού, η δεύτερη στις εκλείψεις στον άξονα των σχέσεων το Μάρτιο, στο τέλος Αυγούστου και το Σεπτέμβριο και η τρίτη στην παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας μετά τις 3/9. Αν υπάρχουν προβλήματα, εντάσεις ή παράπονα στη σχέση σας, προσπαθήστε να κάνετε το καλύτερο μέχρι τις 2/9, ώστε να γλιτώσετε την ταλαιπωρία που μπορεί να φέρει ο Κρόνος μετά. Ακόμη και ένας χωρισμός θα είναι πιο εύκολος και ανώδυνος τότε!

Αδέσμευτοι Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν μέσα στο 2007, γι’ αυτό μη σας φανεί τίποτε περίεργο απ’ αυτά που θα προκύψουν! Ο Ουρανός μπορεί να σας φέρει ένα νέο κεραυνοβόλο έρωτα που θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι εκλείψεις να σας οδηγήσουν σε μια παθιασμένη αν και βραχύβια σχέση, ενώ ο Κρόνος στο ζώδιό σας από τις 3/9 και μετά θα σας κάνει πιο σοβαρούς και πιο επιλεκτικούς! Ακόμη και η Αφροδίτη, που θα παλινδρομεί ανάμεσα στο ζώδιό σας και σ’ αυτό του Λέοντα, το καλοκαίρι θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην ερωτική σας ζωή.

Αν γεννηθήκατε... 24/8-2/9: Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές δεν θα λείψουν ούτε αυτή τη χρονιά, καθώς εσείς επηρεάζεστε και από τον Κρόνο στο δεκαήμερό σας και από τις εκλείψεις στον άξονα των σχέσεων. Χρειάζεται λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή, τόσο στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας όσο και στις καινούργιες γνωριμίες που μπορεί να έχουν πάθος, αλλά δεν θα έχουν διάρκεια! 3/9-13/9: Η επίδραση του Ουρανού από τους Ιχθύς είναι η κυριότερη επιρροή της καινούργιας χρονιάς και τα σενάρια που γράφει για εσάς ποικίλλουν! Νέοι κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικοί χωρισμοί και, με την ανάδρομη Αφροδίτη το καλοκαίρι, επιστροφές από το παρελθόν, αν έχετε ανοιχτούς λογαριασμούς! Χρειάζεται ψυχραιμία και να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε στιγμές παρόρμησης! 14/9-22/9: Λίγο με τις εκλείψεις από τη μία και λίγο με την επιρροή του Πλούτωνα από την άλλη, το 2007 δεν φαίνεται να παρέχει ιδιαίτερη ασφάλεια και ρουτίνα σ’ εσάς που γεννηθήκατε στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου! Αν σας αρέσουν οι αλλαγές, τότε δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα. Αν τις φοβάστε όμως, θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα...