Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την Πανσέληνο του Θερισμού

29.09.2023
Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την Πανσέληνο του Θερισμού
Το φθινόπωρο είναι επίσημα εδώ μετά την ισημερία και η πρώτη πανσέληνος της σεζόν ανατέλλει στις 29 Σεπτεμβρίου στον γενναίο Κριό, θέτοντας τις βάσεις για ένα παθιασμένο νέο ξεκίνημα.

Μερικά ζώδια θα αισθανθούν ότι έχουν ιδιαίτερη υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθιστώντας ευκολότερο να αξιοποιήσουν την περιέργεια αυτού του διασκεδαστικού ζωδίου της φωτιάς. Άλλα, ωστόσο, μπορεί να αισθανθούν άβολα με την πίεση να προχωρήσουν. Αυτά τα ζώδια (αυτά που επηρεάζονται λιγότερο από την Πανσέληνο του Θερισμού) θα πρέπει να βρουν εναλλακτικούς τρόπους για να νιώσουν παραγωγικά.

Ποια είναι λοιπόν τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου;

Πανσέληνος του Θερισμού: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο θα πρέπει να προσέξουν τις σχέσεις τους

Σκορπιός

Αυτή η πανσέληνος διέρχεται από τον έκτο Οίκο του Σκορπιού, ο οποίος κυβερνά την ευεξία και τις καθημερινές ρουτίνες, επομένως είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με κάτι νέο. Θα έχεις πολλή σωματική ενέργεια. Ακολούθησε το πάθος σου και τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Είσαι έτοιμη να επωφεληθείς από την επιπλέον ώθηση στα βήματά σου;

Αιγόκερως

Μην ξεχάσεις να πάρεις μια ανάσα! Ενώ όλοι οι άλλοι παίρνουν μια ώθηση ενέργειας, είναι η ώρα σου να κοιτάξεις προς τα μέσα σου. Λόγω της θέσης του φεγγαριού στον Πλούτωνα - ο οποίος είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου από τον Μάιο - θα παρασυρθείς στη χώρα των ονείρων. Ενώ οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για την αναζήτηση δύναμης, θα αναρωτηθείς πώς θέλεις να ασκήσεις την εξουσία σου στο μέλλον. Είναι κάτι στο οποίο δίνεις αξία πραγματικά;

8 χρώματα μαλλιών που θα γίνουν φθινοπωρινά trends για να διαλέξεις ποιο θα δοκιμάσεις

Παρθένος

Διασκέδασε το, Παρθένε γιατί αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με την αυτοφροντίδα, ειδικά επειδή τα πράγματα ήταν ταραχώδη τον τελευταίο καιρό. Κάνε μια παύση. Εάν θέλεις να γυρίσεις την επόμενη σελίδα, αυτή θα ήταν μια καλή μέρα για να αφιερώσεις λίγο χρόνο και να χαλαρώσεις. Η αποφυγή της εξάντλησης είναι το κλειδί. Εάν ορισμένοι τομείς της ζωής σου γίνονται κουραστικοί, δοκίμασε να ενσωματώσεις νέες ρουτίνες.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.09.2023 - 11:45