Πανσέληνος του Θερισμού: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο θα πρέπει να προσέξουν τις σχέσεις τους

28.09.2023
Πανσέληνος του Θερισμού: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο θα πρέπει να προσέξουν τις σχέσεις τους
Αν είσαι σε πίεση τον τελευταίο καιρό, δεν είσαι μόνη. Ευτυχώς, μια σημαντική αλλαγή ατμόσφαιρας έρχεται...

Η Πανσέληνος του Θερισμού φτάνει στις 29 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Κριού που αναζητά τη συγκίνηση, εισάγοντας ένα μικρό χάος στις ζωές μας. Τα 4 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την πανσέληνο, θα αισθανθούν επιπλέον επικεντρωμένα στις σχέσεις τους.

Διάβασε παρακάτω για να μάθεις αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου.

Κριός

Είναι εντάξει να είσαι λίγο εγωίστρια αυτή τη στιγμή, Κριέ. Καθώς η πανσέληνος φωτίζει την αυτογνωσία σου, αφιέρωσε χρόνο για να σκεφτείς. Όλα όσα νόμιζες ότι γνώριζες για τον εαυτό σου και την επιτυχία σου, αμφισβητούνται αυτό το διάστημα. Εάν εστιάσεις, θα συνειδητοποιήσεις τι έχεις ξεπεράσει και θα βρεις μια πορεία προς τα εμπρός. Καθώς κάνεις όμως αυτή τη μετατόπιση, μπορεί να εισπράξεις μια άρνηση από κοντινά σου άτομα.

Βutterfly καρέ: Το απόλυτο φθινοπωρινό trend για κοντά μαλλιά

Ταύρος

Έχεις αμφισβητήσει τη δική σου πραγματικότητα τελευταία, Ταύρε; Αυτή η βάρβαρη πανσέληνος μπορεί να σε μπερδέψει καθώς πιέζεσαι να διευρύνεις τη συνείδησή σου. Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνοντας απροσδόκητη ένταση στις σχέσεις. Επειδή ο Ουρανός διέρχεται από το ζώδιό σου, να είσαι προετοιμασμένη για αλλαγές που θα επηρεάσουν τη ζωή σου. Μια εξωτερική δύναμη μπορεί να πιέσει την ερωτική σου ζωή με τρόπο που δεν περιμένεις.

Λέων

Λιονταρίνα, χρειάζεται να κάνεις σκληρές συζητήσεις. Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου αυτή τη στιγμή, θερμαίνοντας τις σχέσεις σου τόσο με πάθος όσο και με ένταση. Να είσαι προσεκτική με αυτό που λες, αλλά το πιο σημαντικό, με το πώς το λες. Είναι μια πράξη ισορροπίας; Σκέψου πριν μιλήσεις, αλλά μην φοβάσαι να είσαι βάναυσα ειλικρινής.

Latte νύχια: Το ζεστό χρώμα του καφέ θα φορεθεί πολύ το φθινόπωρο

Ζυγός

Οι σχέσεις σου βρίσκονται σε δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή, Ζυγέ. Πρόσεξε πώς αντιδράς στους άλλους και προσπάθησε να απομακρυνθείς από τις συνήθειές σου που σε κάνουν αρεστή στον κόσμο. Μαθαίνεις να εγκαταλείπεις τη συνήθεια του καλοπερασάκια και τις τάσεις φυγής που περιορίζουν την επιτυχία σου. Όσο περισσότερο επανεξετάζεις τις κοινωνικές σου δεξιότητες, τόσο πιο ανανεωμένη θα νιώθεις ότι οδεύεις προς το φθινόπωρο.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.09.2023 - 08:47