Latte νύχια: Το ζεστό χρώμα του καφέ θα φορεθεί πολύ το φθινόπωρο

12.09.2023
Latte νύχια: Το ζεστό χρώμα του καφέ θα φορεθεί πολύ το φθινόπωρο
(photo: @bio_sculpture_official)
Tα περιποιημένα άκρα χαρίζουν πάντα κομψότητα στην εξωτερική σου εμφάνιση και είναι από τα πράγματα που παρατηρεί κάποιος αμέσως. Είναι γεγονός ότι οι τάσεις έρχονται και φεύγουν αλλά το «latte makeup» που έγινε viral στο Tiktok είναι ακόμα στη μόδα (ήταν όλο τον προηγούμενο χρόνο). Kαι όπως δείχνουν τα πράγματα, μία παραλλαγή latte για τα νύχια θα φορεθεί πολύ το φθινόπωρο.

Τα νύχια latte είναι ένα ανανεωμένο στυλ της τάσης με μια φρέσκια πινελιά για τις κρύες μέρες που έρχονται. Περισσότερα για αυτήν την τάση που θα κυριαρχήσει το φθινόπωρο, αναφέρει η Nadine Abramcyk, ιδιοκτήρια του κομμωτηρίου Tenoverten στη Νέα Υόρκη.

Τι είναι, όμως, τα latte νύχια;

Φαντάσου αυτό το νόστιμο γαλακτερό χρώμα μέσα στο φλιτζάνι του καφέ σου και αυτή είναι η απόχρωση latte. «Τα latte νύχια είναι μια επέκταση της τρέλας του καφέ που βρίσκει τη θέση της στην ομορφιά», λέει η Abramcyk. Η ζεστή καφέ απόχρωση είναι λίγο πιο ανοιχτή από ένα jet-black espresso χρώμα, αλλά πιο χρωματισμένη από την απόχρωση του milk-bath που το έβλεπες παντού αυτό το καλοκαίρι.

Latte makeup: Ζεστή μπρονζέ απόχρωση για ηλιοκαμένες επιδερμίδες

«H τάση μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις της κάθε γυναίκας», λέει η Abramcyk. «Λατρεύω ένα nutty toast look, που μοιάζει με αυτό ενός παγωμένου latte αμυγδάλου». Αλλά τελικά, όπως και η παραγγελία του καφέ σου, μπορείς να δημιουργήσεις αυτό το μανικιούρ ακριβώς όπως σου αρέσει.

Το χρώμα μπορεί να κρατήσει τον δικό του τόνο, αλλά παρέχει και μια εξαιρετική ουδέτερη βάση για τα νύχια, αν επιλέξεις να την προσθέσεις. Η Abramcyk συνιστά ένα ombre latte look στα νύχια ή ένα γαλλικό μανικιούρ χρησιμοποιώντας την απόχρωση latte ως άκρη ή βάση.

{https://www.instagram.com/p/CtwLap-uqIl/}

{https://www.instagram.com/p/CnHjmObtVz4/}

{https://www.instagram.com/p/CwlsqiYtDIj/}

{https://www.instagram.com/p/Cv883BIoisY/}

{https://www.instagram.com/p/Cky9nygJCzA/}

{https://www.instagram.com/p/CwoOochr3n0/}

{https://www.instagram.com/p/CcgV3oXPRKf/}

Τελευταία τροποποίηση στις 13.09.2023 - 11:58