Alûstre: Το νέο luxury beauty brand ενώνει αρμονικά τον σκανδιναβικό αέρα με τη μυκονιάτικη αύρα πολυτέλειας

Alûstre: Το νέο luxury beauty brand ενώνει αρμονικά τον σκανδιναβικό αέρα με τη μυκονιάτικη αύρα πολυτέλειας
Η Alûstre έφθασε στην Ελλάδα και φέρνει μαζί της την πολυτέλεια των διαμαντιών δημιουργώντας καλοκαιρινές ιστορίες που εκφράζουν τη μεσογειακή ομορφιά. Το πρώτο flagship concept store της Alûstre παγκοσμίως, άνοιξε τις πόρτες του στη Χώρα της Μυκόνου και το WomenOnly ήταν εκεί.

Η limited edition συλλογή βερνικιών για τα νύχια θα σε μαγέψει, όπως μάγεψε και εμάς που παρευρεθήκαμε στα εγκαίνια και είχαμε την ευκαιρία να τη δούμε αλλά και να τη δοκιμάσουμε από κοντά. Η μοναδική σειρά “Shades of Mykonos”, περιέχει χρώματα όπως το electric blue, σήμα κατατεθέν των περισσότερων κυκλαδίτικων νησιών και φυσικά του «νησιού των Ανέμων», αλλά και της μπουκαμβίλιας (ματζέντα) – το φυτό σύμβολο του καλοκαιριού που θα συναντήσεις σε πολλά σημεία της Μυκόνου. Το καλοκαιρινό κοραλί, το ροδακινί και το αριστοκρατικό μπρονζέ ολοκληρώνουν τη limited συλλογή.

jsph2059.jpg

Η Alûstre επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες του χρώματος και της απόδοσης του, μέσω της χρήσης και της έμπνευσης των διαμαντιών με την τεχνολογία Diamond Infused - χρησιμοποιώντας τις ιδιότητές τους σε πολυτελή προϊόντα που δημιουργούνται με πάθος και ακρίβεια.

«Η καινοτομία στην ανάπτυξη και το σχεδιασμό προϊόντων είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την Alûstre», λέει στους δημοσιογράφους που ταξίδεψαν από την Αθήνα στη Μύκονο, ο CEO του νεοσύστατου brand, Hans Hornemann.

jsph2147.jpg

Όλα τα προϊόντα είναι vegan, κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας, φυσικά συστατικά (ISO 16128), εμπνευσμένα από την αισθητική και την πολυτέλεια των διαμαντιών, με ενεργά συστατικά για ισχυρή ενυδάτωση, λείανση και θρέψη για τα νύχια και τη γύρω περιοχή.

Από την προμήθεια υλικών, την αξιολόγηση του αποτυπώματος άνθρακα έως τον κύκλο ζωής του προϊόντος και της συσκευασίας, η Alûstre προσπαθεί συνεχώς να είναι βιώσιμη από κάθε προοπτική.

jsph2082.jpg

Τα διαμάντια της Alûstre είναι φυσικά και προέρχονται από ηθικές πηγές. Ο προμηθευτής τους διατηρεί χρόνια αριστεία στην τήρηση διαδικασιών που είναι σύμφωνες με το σύστημα πιστοποίησης Kimberley Process, τη Global Compact Act και τα ηθικά πρότυπα συναλλαγών.

Αρχικά, το εύρος των προϊόντων Alûstre που παράγονται σε Γαλλία, Σουηδία και Ιταλία, περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων από 41 αποχρώσεις σε βερνίκια νυχιών (κάθε βερνίκι περιέχει 0,25 καράτια πούδρας διαμαντιού), base coat (2 επιλογές), top coat (11 επιλογές) και κρέμες χεριών. Το σημαντικότερο απ’ όλα;

Στεγνώνουν σε 2 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα ενώ διαρκούν 7 με 10 ημέρες! Είναι δυνατόν να μην τα λατρέψεις;

alustre00042-1.jpg

Η Alustre όμως έχει στη συλλογή της και τα πιο υπέροχα αρώματα!

Το νέο luxury beauty brand συνεργάστηκε με τον παγκοσμίου φήμης αρωματοποιό Bertrand Duchaufour, για να δημιουργήσει μοναδικές αρωματικές συνθέσεις - από τις floral στις woody και από τις fresh στις oriental. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι τα αρώματα αλληλοεπιδρούν με την επιδερμίδα και αναδεικνύουν την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου που τα φοράει.

«Θέλουμε οι πελάτες μας να ταξιδεύουν σε διαφορετικά μέρη όταν φοράνε τα αρώματά μας. Πολλά από αυτά εμένα προσωπικά με πάνε χρόνια πίσω και λέω “αλήθεια;”. Για παράδειγμα το 179 με ταξιδεύει σε εκείνα τα Χριστούγεννα, 25 χρόνια πριν» λέει ο Hans Hornemann.

alustre00132.jpg

Όσο για τον χώρο του Flagship Concept Store της Alûstre στη Χώρα της Μυκόνου (στην οδό Ματθαίου Ανδρόνικου) δεν μπορεί παρά να μην σε ξετρελάνει. Ο σκανδιναβικός αέρας ενώνεται αρμονικά με τον μυκονιάτικο άνεμο. Το κατάστημα συνδυάζει την αισθητική με την πολυτέλεια, προσφέροντας στους πελάτες μια μοναδική εμπειρία αγορών. Οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν την πλήρη γκάμα προϊόντων της εταιρίας και να απολαύσουν εξατομικευμένη περιποίηση και συμβουλές ομορφιάς από έμπειρους ειδικούς.

jsph1921.jpg

Για όσους έχουν αγαπήσει το νέο luxury brand Alûstre και αναρωτιούνται πού αλλού μπορούν να βρουν τα προϊόντα του, εκτός από το e -shop το οποίο λειτουργεί και είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει, έχουμε καλά νέα! Πολύ σύντομα, θα ανοίξει ένα νέο κατάστημα στην Αθήνα, όπου θα μπορούν να βρουν νέες κατηγορίες προϊόντων. Αυτές οι κατηγορίες θα περιλαμβάνουν προϊόντα μακιγιάζ, περιποίηση σώματος και μια μοναδική γκάμα κεριών για το σπίτι, με την πολυτέλεια των διαμαντιών φυσικά. Αυτή η επέκταση θα προσφέρει στους αγαπημένους πελάτες της Alûstre ακόμη περισσότερες επιλογές για να απολαύσουν τα προϊόντα του brand.

«Όλα τα beauty brands έχουν λόγο ύπαρξης όπως και το δικό μας. Για αυτό αγωνιζόμαστε. Μπορεί να μην έχουμε 30 χρόνια ιστορία από πίσω μας αλλά εστιάζουμε στην ποιότητα και στην αγάπη μας για τα προιόντα. Έτσι, θα χτίσουμε τη δική μας ιστορία» λέει, τέλος, ο CEO της Allure, Hans Hornemann και είμαστε βέβαιες!

https://alustre.com/el/

Τελευταία τροποποίηση στις 30.08.2023 - 17:46